Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Ego @ 2008 06 18, 10:29)
Ačiū, ačiū. Jo, pilnas fonas. Kažkur dar tokias saulėgrąžas esu mačiusi bordiniam fone. Irgi  thumbup.gif atrodo. O iš manęs tokia suvinėtoja  ax.gif tai tikrai seniai. Aukštis turėtų būti apie 80 cm.
3 savaitės  thumbup.gif Kad man taip

Eik tu sau, pasižiūrėjau, kiek fono reiks siuvinėti doh.gif Svarbiausia, kad ten turbūt reikėjo imti spalvotą aidą, ir nereikėtų jokio fono siuvinėti, juk jis vienatonis visiškai. Na, bet jeigu taip patinka siuvinėti lotuliukas.gif Galima ir paklodę išsiuvinėti, pvz, nepatinka, balta, pavarom kokiais vienodais spalvotais siūlais ir prašom, turim raudoną paklodę... lotuliukas.gif Nu čia aš šiaip sau, neįsižeiskit niekas 4u.gif
Atsakyti
Bugyte, kad dievulis tau sveikatos 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 18, 12:31)
O kaip tu ją išvis atsidarei? Šitam puslapyje būna kartais tokių schemų, kurias neaišku su kokia programa atsidaryti reikia.  schmoll.gif

man tai dauguma atidaro su "Patten Maker Viewer" programa... Kazkuri buvote idejusi nuoroda su 2 programelemis (43 temoje) tai jos puikiai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 18, 13:40)
Bugyte, kad dievulis tau sveikatos  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Kad taip Dievuliui tiesiai į ausį lotuliukas.gif
Amiyra tavo ieškomas meškis yra cia , kaip ir daug kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 18, 08:09)
po 11 spulyciu g.gif , gal po 11metru?
jei dideliam darbui, tai as pirma parsisiunciu ir atsispausdinu schema, nes jei paskui neryski schema s... gaunasi gali likt su daug siuliuku smile.gif

blink.gif Geras klausimas... Aš tikrai maniau,kad špūlyčių,bet dabar tai jau nežinau... Gal kuri,protingesnė,suprasit?
Beje,gal dar kas žinot,kaip iš šito psl ir parsisiųst schema-kokius būdus aš žinojau-neveikia(ne kaži kiek aš jų ir žinau blush2.gif )
http://www.classicbe.....ndor full.pdf
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 18, 14:03)
blink.gif  Geras klausimas... Aš tikrai maniau,kad špūlyčių,bet dabar tai jau nežinau... Gal kuri,protingesnė,suprasit?
Beje,gal dar kas žinot,kaip iš šito psl ir parsisiųst schema-kokius būdus aš žinojau-neveikia(ne kaži kiek aš jų ir žinau  blush2.gif  )
http://www.classicbe.....ndor full.pdf

Čia yra nuoroda į pdf formato failą, kurią paspaudus tas pats failas su Akrobato programa (nebent tu jos neturi, bet ji nemokama, visi ją turi) ir atsidaro. Jame ir yra viskas, ir pats paveiksliukas, ir schema, ir instrukcijos. Bent jau man viskas kuo puikiausiai ir atsidarė. Gali net pasirinkti, ar kad iš karto atidarytų, ar kad į diską užseivintų.
Atsakyti
gal su kempiniuku kas užmatėt schemu??? ax.gif
Atsakyti
ReNcYtEa, aha na Zhuvycia matau jau mane aplenke ... biggrin.gif issisaugoja paprasciausiai, o as ir spausdinau is karto ...super kokybe, viskas rysku, aisku ... zinoma, jei nera Adobe programos tada truputi sudetingiau ..
o del spulyciu ir man iskilo klausimas ...tiksliau, is viso nesupratau kas ten per slapti kodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 06 18, 13:44)
gal su kempiniuku kas užmatėt schemu???  ax.gif

Prasau mirksiukas.gif

http://picasaweb.goo...pojaEmPontoCruz
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 18, 12:18)
o koks fonas bus pas tave?  Pas mane parodytas tamsiai rudas,ir dar kazkoks sviesus .Tik koks,tai nesigilinau.Gausis labai nemazas thumbup.gif

Pas mane fonas bus šviesiai geltonas.

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 18, 12:36)
Eik tu sau, pasižiūrėjau, kiek fono reiks siuvinėti  doh.gif  Svarbiausia, kad ten turbūt reikėjo imti spalvotą aidą, ir nereikėtų jokio fono siuvinėti, juk jis vienatonis visiškai. Na, bet jeigu taip patinka siuvinėti  lotuliukas.gif Galima ir paklodę išsiuvinėti, pvz, nepatinka, balta, pavarom kokiais vienodais spalvotais siūlais ir prašom, turim raudoną paklodę...  lotuliukas.gif  Nu čia aš šiaip sau, neįsižeiskit niekas  4u.gif

Na tikrai niekas neįsižeidžia 4u.gif Aš iš pradžių viską susipirkau, o tik paskui žiūrėjau, kas prie ko. O pirkausi tą, kas nurodyta, taigi baltą aidą smile.gif Žinoma paprasčiausia būtų paimti spalvotą aidą, bet vėlgi nelabai įtaikysi su spalvom ir bus kitas rezultatas
Atsakyti
Praverčiau labai daug temų, radau tikrai labai gražių paveikslų su žirgais, bet visi labai dideli ir sudėtingi, gal žinote paprastų schemučių ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 18, 14:03)
blink.gif  Geras klausimas... Aš tikrai maniau,kad špūlyčių,bet dabar tai jau nežinau... Gal kuri,protingesnė,suprasit?

Tai kad ten tik juodos spalvos 11 špūlyčių, o visų kitų siuliukų po 1-2 (jei teisingai supratau apie ką jūs čia blush2.gif )
Atsakyti