O tu kokio atsakymo tikiesi? Ne, neturiu? Tai jei visos taip atsakys, tai tema bus vien apie tai, kad neturiu. Kas turės, tas atrašys. O tarpusavy tegu kalbasi, negi kiekviena pati su savim turi kalbėti... Nesupyk, jei pergrubiai parašiau
Juratere, su siuvinejimu idomiai gaunasi ... siaip padaryta tikrai daug, o is kitos puses ziurint (galutinio tikslo) dar ne visai daug ai, gal suprasi ka norejau pasakyti ...o jau daug laiko siuvineji? Reska, grieztokai, bet is esmes teisingai tikrai negi rasysi "ne neturiu" ir net nemaciau
ReNcYtEa, jau grooooozis!!! sakes, nu saunuole tu ... o procesas kurioj stadijoj, gali parodyt? ne, nu bet tikrai ispudingas paveikslas ... beje, kokio dydzio jis?
Ačiū
Niu aš su savo "bielogoriačka" jau į pabaiga
Sorry už superprasta kokybę,nes fotkinau su tinklo kamera
Aš šį paveiksliuka kryžiuoju ant 16Aidos,tai dydis bus kažkur 30X40cm juratere ,koks gražus tavo smuikiukas
Man ir kažkaip gražiau,vertingiau dideli paveikslai
Juratere, su siuvinejimu idomiai gaunasi ... siaip padaryta tikrai daug, o is kitos puses ziurint (galutinio tikslo) dar ne visai daug ai, gal suprasi ka norejau pasakyti ...o jau daug laiko siuvineji?
Tai be abejo . Dabar jie yra tik issiuvineti. Itempti,ireminti-jie igauna bendra vaizda. Be to,-as jau tiek i juos prisiziurejus,kad kazin ar noreciau visus reminti. Daug kurie man paciai jau yra negrazus O siuvineju jau penki metai tai tikrai-darbas po darbo
ReNcYtEa, lauksiu pabaigto darbo ar ilgai siuvineji jau? o cia nufotkinau mamai dovanota gele ... siaip ireminta siaip sau, reikejo ir pasparto .. nu bet .. ir man atrodo, kad kazkuri yra tokia issiuvinejus ..
ReNcYtEa, lauksiu pabaigto darbo ar ilgai siuvineji jau?
Oi nė neklausk Jau nuo spalio mėnesio O čia turėjo būt dovana sesei trisdešimtmečio proga,kuris buvo kovo27 Bet ji žino,kad užsiėmus buvau ir užsiskaitys už dovana,kai pabaigsiu Tavo kvietkelis ir
Juratere, zinai, geras as kaip tik pirmai norejau rasyti, kad "tik nesakyk, kad cia dovanai" bet pagalvojau, kad negali taip buti, kad cia sau geras, nu bet zinai, sesei tavo as pavydziu
O tu kokio atsakymo tikiesi? Ne, neturiu? Tai jei visos taip atsakys, tai tema bus vien apie tai, kad neturiu. Kas turės, tas atrašys. O tarpusavy tegu kalbasi, negi kiekviena pati su savim turi kalbėti... Nesupyk, jei pergrubiai parašiau