Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

user posted image
Na seip jau nusiuvinejau tiek, ir dar biski daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskiene @ 2008 06 17, 12:27)
O man niekas apie Thomy schemutes ir neatsakė...kalbatės tik tarpusavy...

Kazkur buvau uztikusi,bet nelabai tikiu,kad dabar surasciau g.gif Jei kada greitu laiku pamatysiu,idesiu nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2008 06 17, 12:27)
O man niekas apie Thomy schemutes ir neatsakė...kalbatės tik tarpusavy...

O tu kokio atsakymo tikiesi? Ne, neturiu? Tai jei visos taip atsakys, tai tema bus vien apie tai, kad neturiu. Kas turės, tas atrašys. O tarpusavy tegu kalbasi, negi kiekviena pati su savim turi kalbėti... g.gif Nesupyk, jei pergrubiai parašiau blush2.gif
Atsakyti
Juratere, su siuvinejimu idomiai gaunasi ... biggrin.gif siaip padaryta tikrai daug, o is kitos puses ziurint (galutinio tikslo) dar ne visai daug blush2.gif ai, gal suprasi ka norejau pasakyti ...o jau daug laiko siuvineji? g.gif
Reska, grieztokai, bet is esmes teisingai biggrin.gif tikrai negi rasysi "ne neturiu" ir net nemaciau schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 10:29)
ReNcYtEathumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jau grooooozis!!! sakes, nu saunuole tu ...  4u.gif o procesas kurioj stadijoj, gali parodyt?  g.gif ne, nu bet tikrai ispudingas paveikslas ...  4u.gif beje, kokio dydzio jis?  g.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Niu aš su savo "bielogoriačka" jau į pabaiga ax.gif
user posted image
Sorry už superprasta kokybę,nes fotkinau su tinklo kamera blush2.gif
Aš šį paveiksliuka kryžiuoju ant 16Aidos,tai dydis bus kažkur 30X40cm
juratere ,koks gražus tavo smuikiukas thumbup.gif
Man ir kažkaip gražiau,vertingiau dideli paveikslai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 13:02)
Juratere, su siuvinejimu idomiai gaunasi ... biggrin.gif siaip padaryta tikrai daug, o is kitos puses ziurint (galutinio tikslo) dar ne visai daug  blush2.gif ai, gal suprasi ka norejau pasakyti ...o jau daug laiko siuvineji?  g.gif

Tai be abejo . Dabar jie yra tik issiuvineti. Itempti,ireminti-jie igauna bendra vaizda. Be to,-as jau tiek i juos prisiziurejus,kad kazin ar noreciau visus reminti. mastau.gif Daug kurie man paciai jau yra negrazus doh.gif
O siuvineju jau penki metai tai tikrai-darbas po darbo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 17 birželio 2008 - 12:11
http://stitchfanclub.com/beer.html_394

o gal kuri turit sito teddy schema smile.gif?

gal pasidalintumet su manim;)
Atsakyti
ReNcYtEa, thumbup.gif thumbup.gif lauksiu pabaigto darbo 4u.gif ar ilgai siuvineji jau? g.gif
o cia nufotkinau mamai dovanota gele ... siaip ireminta siaip sau, reikejo ir pasparto .. nu bet .. blush2.gif ir man atrodo, kad kazkuri yra tokia issiuvinejus .. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 06 16, 22:50)
Vel prasysiu pagalbos  ax.gif , Gal gali man kuri nors imesti schemutes sio metriko, tik dabar pamaciau, kad pas mane esancios labai neryskios  doh.gif
user posted image

Negi nieks neturiu sio metrikelio schemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 12:12)
ReNcYtEathumbup.gif  thumbup.gif lauksiu pabaigto darbo  4u.gif ar ilgai siuvineji jau?  g.gif

Oi nė neklausk doh.gif Jau nuo spalio mėnesio blush2.gif O čia turėjo būt dovana sesei trisdešimtmečio proga,kuris buvo kovo27 blush2.gif Bet ji žino,kad užsiėmus buvau ir užsiskaitys už dovana,kai pabaigsiu lotuliukas.gif
Tavo kvietkelis ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2008 06 17, 13:09)
http://stitchfanclub.com/beer.html_394

o gal kuri turit sito teddy schema smile.gif?

gal pasidalintumet su manim;)

Ten juk yra ir schema, reikia paspausti po paveiksliuku ,ckaчать схему, ir kai atsidarys naujas langas 'скачать фаил' mirksiukas.gif
Atsakyti
Juratere, zinai, geras lotuliukas.gif as kaip tik pirmai norejau rasyti, kad "tik nesakyk, kad cia dovanai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet pagalvojau, kad negali taip buti, kad cia sau lotuliukas.gif geras, nu bet zinai, sesei tavo as pavydziu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 06 17, 12:52)
O tu kokio atsakymo tikiesi? Ne, neturiu? Tai jei visos taip atsakys, tai tema bus vien apie tai, kad neturiu. Kas turės, tas atrašys. O tarpusavy tegu kalbasi, negi kiekviena pati su savim turi kalbėti... g.gif  Nesupyk, jei pergrubiai parašiau  blush2.gif

Tikrai nereikėjo taip grubiai schmoll.gif kiskiene tiesiog pakartojo savo prašymą, nes pirmasis liko jau prieš 3 ar daugiau psl. rolleyes.gif
Atsakyti