Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(juratere @ 2008 06 17, 09:48)
4u.gif Na va,matai,-ne viskas jau taip blogai lotuliukas.gif Tik idomu ,ar cia toks sutapimas cool.gif

Gal kas iš tos pardės ir čia apsilanko g.gif Ir antireklama suveikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 17, 10:57)
Gal kas iš tos pardės ir čia apsilanko  g.gif  Ir antireklama suveikė  lotuliukas.gif

joooooooo joooooooo mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Greitai prisipazinkit!! lotuliukas.gif
merginos pasirodykit ka siuvinejat?.. g.gif vienam tinklapy atradau issiuvineta drambli ...nu bet super paveikslas thumbup.gif darbelio aisku, irgi super doh.gif
tiesa, vaziuosiu per piet pas tevus, nufotkinsiu mamai padovanota paveiksla ax.gif sesei nemazai pridarisu, reiktu paprasyt kad nufotkintu ir atsiustu, pasirodytumem blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 10:15)
Greitai prisipazinkit!!  lotuliukas.gif
merginos pasirodykit ka siuvinejat?.. g.gif vienam tinklapy atradau issiuvineta drambli ...nu bet super paveikslas  thumbup.gif darbelio aisku, irgi super  doh.gif
tiesa, vaziuosiu per piet pas tevus, nufotkinsiu mamai padovanota paveiksla  ax.gif sesei nemazai pridarisu, reiktu paprasyt kad nufotkintu ir atsiustu, pasirodytumem  blush2.gif  biggrin.gif

Aš tai šį ax.gif
user posted image
Ir dar vienam RR dalyvauju smile.gif
Ir aš esu mačius viena dramblį,kuris man labai patiko thumbup.gif Toks didžiuuuuuuuuuuulis lotuliukas.gif
Atsakyti
ReNcYtEa, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau grooooozis!!! sakes, nu saunuole tu ... 4u.gif o procesas kurioj stadijoj, gali parodyt? g.gif ne, nu bet tikrai ispudingas paveikslas ... 4u.gif beje, kokio dydzio jis? g.gif
Atsakyti
user posted image
As siuvineju si,is rusisko zurnalo. Man jis toks turiningas pasirode. Maciau toki ir internete rolleyes.gif
Atsakyti
Gal apie šitą dramblį visos kalbat? Man tai jis va toks va blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dramblys
Atsakyti
Juratere, liuks darbelis ... 4u.gif bijau suklysti, daug temu perskaiciau, bet man rodos tavo darbai tokie dideli, ispudingi visi g.gif

Zhuvycia, as tikrai apie si smile.gif

tiesa, o mane dar sitas labai vilioja ... na, super dailus jis man .. ax.gif

http://stitchfanclub...ature.html_1760
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 11:37)
Juratere, liuks darbelis ...  4u.gif bijau suklysti, daug temu perskaiciau, bet man rodos tavo darbai tokie dideli, ispudingi visi  g.gif

4u.gif Dekui. Tu nesuklydai,-siuvineju tik didelius paveikslus. Gal sis bus truputi mazesnis. Gal kokie 25x40cm
Atsakyti
Juratere, lenki galva drinks_cheers.gif ispudingi man dideli paveikslai thumbup.gif o proesas kurioj stadijoj, taip ir neatsakei? g.gif smile.gif
Papildyta:
Juratere, oi neatsakei, nes ne pas tave klausiau blush2.gif lotuliukas.gif na bet vis tiek ... man tavo du peizazai labai grazus ... patinka man tokie ypatingai paveikslai su peizazais 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galetumete su sio paveikslo shcemute pasidalinti? 4u.gif

http://s157.photobuc...ent=foto-10.jpg

Email'as mano butu skystimelis@yahoo.com
Atsakyti
O man niekas apie Thomy schemutes ir neatsakė...kalbatės tik tarpusavy...
Atsakyti