Greitai prisipazinkit!! merginos pasirodykit ka siuvinejat?.. vienam tinklapy atradau issiuvineta drambli ...nu bet super paveikslas darbelio aisku, irgi super tiesa, vaziuosiu per piet pas tevus, nufotkinsiu mamai padovanota paveiksla sesei nemazai pridarisu, reiktu paprasyt kad nufotkintu ir atsiustu, pasirodytumem
Greitai prisipazinkit!!
merginos pasirodykit ka siuvinejat?.. vienam tinklapy atradau issiuvineta drambli ...nu bet super paveikslas darbelio aisku, irgi super
tiesa, vaziuosiu per piet pas tevus, nufotkinsiu mamai padovanota paveiksla sesei nemazai pridarisu, reiktu paprasyt kad nufotkintu ir atsiustu, pasirodytumem
ReNcYtEa, jau grooooozis!!! sakes, nu saunuole tu ... o procesas kurioj stadijoj, gali parodyt? ne, nu bet tikrai ispudingas paveikslas ... beje, kokio dydzio jis?
Juratere, lenki galva ispudingi man dideli paveikslai o proesas kurioj stadijoj, taip ir neatsakei? Papildyta: Juratere, oi neatsakei, nes ne pas tave klausiau na bet vis tiek ... man tavo du peizazai labai grazus ... patinka man tokie ypatingai paveikslai su peizazais