QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 09:34)
Ei,
Zhuvycia, koks dar cia suvartymas?
tu gi man pirmoji cia pagelbejai, tai as tau ir dideli imeciau ir mazesniu
Rikke, paveikslas nuostabus ... !!
as kaip tik irgi noreciau kazko didelio ir ispudingo svetainei busimai, tik vis neuztaikau kad kristu i aki ...taviskis paveikslas super
schema butu imanoma
Papildyta:
Victem, sveika
oi, negirk tu manes, cia merginu tikrai DAUG didesniu saunuoliu yra, tokiu darbu issiuvineje, kad man belieka sleptis
o ikvepimo as lygiai taip pat semiuosi cia
tiesiog3, labai man tavo žodis patinka tas "suvartymas", toks lietuviškas ir labai aiški prasmė
Ar ne iš Marijėmpolės būsi?
O šiaip tai kai pagalvoji, tų schemų čia tieeeek yra internete, ir nemokamų, ir mokamų, tai tik siuvinėk ir siuvinėk, trijų gyvenimų neužtektų, bet vis norisi kažko naujo, a ne?
O dabar tai jau sudirbsiu kasiulai.lt. Kaip jau rašiau kažkada, buvau užsisakiusi siuntinį, tai jis man atėjo per maždaug 2 sav., nes vis laukė dėžutės man, neturėjo. Bet atėjo be dėžutės ir prašė dar palaukti iki pirmadienio, ir e-mailais susirašinėjom, ir viskas buvo puiku. Bet praėjo jau 3 pirmadieniai, o dėžutės - ni sluchu, ni duchu. Tada rašiau laišką, kad gal galiu pasikeisti dėžutę į siūlus, tai dar prašė palaukti, o dabar jau praėjo 2 sav, ir vėl nieko. Jau parašiau 2 laiškus jiems, nieko neatsako. Kaži, ką dabar man daryti?
Ir dėžutės noriu, ir siūliukų noriu, o ir 24 Lt gaila. Nors šiaip tai aš jais nenusivyliau, labai puiki parduotuvė, ir prekės, ir asortimentas, ir kainos, ale va ką dabar daryti ir nežinau.