Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(rikke @ 2008 06 16, 20:55)
tau tai tikrai bus bet kad labai didelis tai bijau kad kantrybes pritruks,nors dabar grazaus laiko turesiu  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Tai ir pirmyn mirksiukas.gif O tikslas-užbaigti iki grįžimo į darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 16, 15:30)
Žinai, pagalvojau, gal tu pati siuvinėk tą paveikslą su medžiais... Eik tu sau, 50 lapų schemos ir apie 100 spalvų, net nesuskaičiavau. Gal aš geriau kažką mažesnio siuvinėsiu.  lotuliukas.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 16, 15:42)
Zhuvycia, bet ot zmogus stenkis, tai suvarte paemus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif taigi, cia yra merginu kuriu darbai tai  doh.gif  doh.gif o beje, kitas tinklapis su visai mazyciais kaledom pvz  tongue.gif  biggrin.gif

Labutis,
Saunuole tu. 4u.gif Aciu tau. Jug jei ne sitame forume rastos nuorodos, tai gal ir tokio didziulio noro siuvinejimui nebutu. g.gif O cia, toks bigsmile.gif ,cia toks bigsmile.gif , o cia dar mandresnis bigsmile.gif ..... noris ta baigt irkuo greiciau kita pradet.
Sekmes jums visoms!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2008 06 16, 21:04)
84 puslapiai  didelis o siuvinejasi ant 14aidos :
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gerai ismatavimus parasiau

biggrin.gif jo... čia gerai apibudinai, jei schema išdidinta iki pirmoko sąsiuvinio langeliu, tai ir mažas darbelis bus 50 lapu biggrin.gif

tai kiek, metras ant metro??? biggrin.gif

merginos, gal turit dar nuorodu i mikės pukuotuko puslapiu??? help.gif
anipooh1, tokia neriški schema, kad bijau ir pradėt unsure.gif
Atsakyti
Ei, Zhuvycia, koks dar cia suvartymas? g.gif tu gi man pirmoji cia pagelbejai, tai as tau ir dideli imeciau ir mazesniu 4u.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rikke, paveikslas nuostabus ... !! 4u.gif thumbup.gif as kaip tik irgi noreciau kazko didelio ir ispudingo svetainei busimai, tik vis neuztaikau kad kristu i aki ...taviskis paveikslas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif schema butu imanoma blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Victem, sveika smile.gif oi, negirk tu manes, cia merginu tikrai DAUG didesniu saunuoliu yra, tokiu darbu issiuvineje, kad man belieka sleptis blush2.gif doh.gif o ikvepimo as lygiai taip pat semiuosi cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 09:34)
Ei, Zhuvycia, koks dar cia suvartymas?  g.gif tu gi man pirmoji cia pagelbejai, tai as tau ir dideli imeciau ir mazesniu  4u.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Rikke, paveikslas nuostabus ... !!  4u.gif  thumbup.gif as kaip tik irgi noreciau kazko didelio ir ispudingo svetainei busimai, tik vis neuztaikau kad kristu i aki ...taviskis paveikslas super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif schema butu imanoma  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
Victem, sveika  smile.gif oi, negirk tu manes, cia merginu tikrai DAUG didesniu saunuoliu yra, tokiu darbu issiuvineje, kad man belieka sleptis  blush2.gif  doh.gif o ikvepimo as lygiai taip pat semiuosi cia  biggrin.gif

tiesiog3, labai man tavo žodis patinka tas "suvartymas", toks lietuviškas ir labai aiški prasmė thumbup.gif Ar ne iš Marijėmpolės būsi? biggrin.gif O šiaip tai kai pagalvoji, tų schemų čia tieeeek yra internete, ir nemokamų, ir mokamų, tai tik siuvinėk ir siuvinėk, trijų gyvenimų neužtektų, bet vis norisi kažko naujo, a ne?

O dabar tai jau sudirbsiu kasiulai.lt. Kaip jau rašiau kažkada, buvau užsisakiusi siuntinį, tai jis man atėjo per maždaug 2 sav., nes vis laukė dėžutės man, neturėjo. Bet atėjo be dėžutės ir prašė dar palaukti iki pirmadienio, ir e-mailais susirašinėjom, ir viskas buvo puiku. Bet praėjo jau 3 pirmadieniai, o dėžutės - ni sluchu, ni duchu. Tada rašiau laišką, kad gal galiu pasikeisti dėžutę į siūlus, tai dar prašė palaukti, o dabar jau praėjo 2 sav, ir vėl nieko. Jau parašiau 2 laiškus jiems, nieko neatsako. Kaži, ką dabar man daryti? g.gif Ir dėžutės noriu, ir siūliukų noriu, o ir 24 Lt gaila. Nors šiaip tai aš jais nenusivyliau, labai puiki parduotuvė, ir prekės, ir asortimentas, ir kainos, ale va ką dabar daryti ir nežinau.
Atsakyti
Zhuvycia, nu tikrai taip - Marijeeeeempole lotuliukas.gif thumbup.gif o del paveikslu tu teisi, ir tu triju gyvenimu pritruktu ... jei rimtai tai ieskau buten paveikslo kuris kristu i aki ir kuris butu pakankamai didelis ..tad nebuu gaila ir metus sedet prie jo ... biggrin.gif va, Rikkes paveikslas man patiko thumbup.gif liuks ir spalvu gama tinkama butu mano sveitainei ...aisku, nezinia ar greiciau tas paveikslas butu pabaigtas, ar as prazilciau g.gif g.gif ale bet nieko, nors dazyt plauku nereiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dzeine, cia su meskiukais ... bet ne Poohas g.gif na, gal kas tiks g.gif

http://shopping.orig...oryName=Teddies
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 09:46)
Zhuvycia, nu tikrai taip - Marijeeeeempole  lotuliukas.gif  thumbup.gif o del paveikslu tu teisi, ir tu triju gyvenimu pritruktu ... jei rimtai tai ieskau buten paveikslo kuris kristu i aki ir kuris butu pakankamai didelis ..tad nebuu gaila ir metus sedet prie jo ...  biggrin.gif va, Rikkes paveikslas man patiko  thumbup.gif liuks ir spalvu gama tinkama butu mano sveitainei ...aisku, nezinia ar greiciau tas paveikslas butu pabaigtas, ar as prazilciau  g.gif  g.gif ale bet nieko, nors dazyt plauku nereiktu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dzeine, cia su meskiukais ... bet ne Poohas  g.gif na, gal kas tiks  g.gif

Ale, žiūrau, kuo daugiau merginos turi vaikų, tuo daugiau turi laiko sėėti prie kompo ir siuvinėti lotuliukas.gif Oi, ką tik pažiūrėjau kasiulai.lt puslapį, 600 naujų prekių pas juos doh.gif Geras thumbup.gif Ir tokių fainų... užtad mane ir pamiršo, turėjo tvarkyti puslapį, gal dabar atsimins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 09:46)
o del paveikslu tu teisi, ir tu triju gyvenimu pritruktu ... jei rimtai tai ieskau buten paveikslo kuris kristu i aki ir kuris butu pakankamai didelis ..tad nebuu gaila ir metus sedet prie jo ...  biggrin.gif va, Rikkes paveikslas man patiko  thumbup.gif liuks ir spalvu gama tinkama butu mano sveitainei ...aisku, nezinia ar greiciau tas paveikslas butu pabaigtas, ar as prazilciau  g.gif  g.gif ale bet nieko, nors dazyt plauku nereiktu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na kas del dideliu paveikslu,-tai ir as sutikciau koki 1mx60cm siuvineti,-kad ti rasciau toki kur. Turiu kantrybes tam. Geriau jau viena grazu,pasakanti, dideli gal kartais,nei kelis mazus nereiksmingus. Gal merginos sutiksit tokiu,-tai duokit zinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dzeine, ir dar vienas ... gal supranti angliskai, tai ten viska raso kaip susiinstaliuoti kazkokia programa kad parsisiust schemas g.gif
Papildyta:
Juratere, sutinku su tavim 100 procentu ax.gif vienas didelis ir man daug vertesnis nei keli mazi ... vis delto kitaip ziurisi ir jau vien kiek darbo ideta... 4u.gif uztai pagarba merginoms cia issiuvinejusioms tokiuuuuus didelius paveikslus 4u.gif

Zhuvycia, rimtai yra nauju?... ienu ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 17, 08:46)
[Dzeine, cia su meskiukais ... bet ne Poohas  g.gif na, gal kas tiks  g.gif

ačiū 4u.gif , bet netinka

man butent to reikia va šito, kol mažas paveiksliukas žiuris neblogai, bet atsispauzdinus ant A4 formato viskas susilieja, gal turit kas riškesni???????????????????????
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 06 17, 10:12)
ačiū  4u.gif , bet netinka

man butent to reikia va šito, kol mažas paveiksliukas žiuris neblogai, bet atsispauzdinus ant A4 formato viskas susilieja, gal turit kas riškesni???????????????????????

Bet tai kad čia paprasta schema, jeigu taip labai reikia, gal išsišifruosi? Nes aš tai neturiu verysad.gif

Ale geras, vos papeikiau kasiulai.lt, parašė man laiškelį thumbup.gif Užsisakysiu siūliukų vietoj dėžutės
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 17, 10:33)

Ale geras, vos papeikiau kasiulai.lt, parašė man laiškelį  thumbup.gif  Užsisakysiu siūliukų vietoj dėžutės

4u.gif Na va,matai,-ne viskas jau taip blogai lotuliukas.gif Tik idomu ,ar cia toks sutapimas cool.gif
Atsakyti