Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Džeinė @ 2008 06 15, 09:26)
tai va, paprašiau už siulus ir medžiaga 30lt. ir už darba nors 20lt, viso gaunas 50lt. tai labai brangu pasirodė  blink.gif
taigi darbelis lieka man  smile.gif  nors neprapuls, bus sunėnui padovanotas 2 -ojo gintadienio proga  smile.gif

Na zinai, su kinieciais nepakonkuruosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 15 birželio 2008 - 13:58
QUOTE(Sandrulia @ 2008 06 15, 12:28)
Kas nesiuvinėja, tas niekad nesupras doh.gif manau dar mažai paprašei g.gif
Aš nesu nei vieno darbo pardavus, turbūt nesugebėčiau įvertint g.gif o dovanotų tai nemažai yra ax.gif

drinks_cheers.gif Ir aš taip manau... Nemokės pas mus niekas tiek... O kai pagalvoji,kad už savaitės darb 20lt... doh.gif doh.gif Duonos iš to tikrai nevalgysi,tai aš ir tik dovanoms kitiems siuvinėju. Jokių už pinigus schmoll.gif
Atsakyti
Labai gražus Mikė Pūkuotukas thumbup.gif
Pritariu, kad mažai kas mokėtų ar įvertintų siuvinėjamus darbus g.gif
Bet nemanau, kad siūlų kaina - 30 lt yra teisinga. Juk kai kurių spalvų tikrai ne visas matkelis susinaudojo. Manau siūlų išeiga tikrai mažesnė... g.gif
Atsakyti
tai va, paprašiau už siulus ir medžiaga 30lt. ir už darba nors 20lt, viso gaunas 50lt. tai labai brangu pasirodė  blink.gif
taigi darbelis lieka man  smile.gif  nors neprapuls, bus sunėnui padovanotas 2 -ojo gintadienio proga  smile.gif

tikrai už darbą 20lt laabai mažai.juk darbelio visa savaitė doh.gif

QUOTE(astute_k @ 2008 06 15, 15:55)
Labai gražus Mikė Pūkuotukas  thumbup.gif
Pritariu, kad mažai kas mokėtų ar įvertintų siuvinėjamus darbus  g.gif
Bet nemanau, kad siūlų kaina - 30 lt yra teisinga. Juk kai kurių spalvų tikrai ne visas matkelis susinaudojo. Manau siūlų išeiga tikrai mažesnė...  g.gif

tokiu atveju siūlyčiau užsakovei nupirkti siūlus ir likutį grąžinti. juk kiekvieno cm nesuskaičiuosi,o ir kur likusius dėti? g.gif gerai jei prireiks tokių spalvų,o jei ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2008 06 15, 15:27)
tokiu atveju siūlyčiau užsakovei nupirkti siūlus ir likutį grąžinti. juk kiekvieno cm nesuskaičiuosi,o ir kur likusius dėti?  g.gif  gerai jei prireiks tokių spalvų,o jei ne?  doh.gif

Aš ir kažkad tokį varianta siūliau-susipirkt viska,o už darba 300lt.prašiau(tikrai dideli paveikslas)-nesutiko-per brangu buvo. Ir aš nesmerkiu,nes gal ir man taip būtų,jei nesiuvinėčiau ir nežinočiau ,kiek darbo įdedi... O kai pagalvoji,kad siuvinėk kokį pusantro mėn.ir už tai gauk 50lt-nu tai jau ačiū doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na, dėl likučių dėjimo tai tikrai ne problema, ypač, jei siuvinėji viską tos pačios firmos siūlais ir nežadi mesti siuvinėjimo, ateis laikas, namie bus visa paletė, reikės mažiau sukti galvą.
O dėl siuvinių pardavimo, tai čia tikrai biznio iš to nepadarysi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Ir dėl kainos geriau tartis iš anksto wink.gif
Atsakyti
Ranku darbas yra brangus malonumas ir paveikslus uzsisako tik tiek, kurie gali sau tai leisti, o nusipiginti tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos 4u.gif o kokios programos reikia, kad galetum i pc atsisiusti siuvinejimo schema , gal galetumet kuri pasakyt? 4u.gif
Atsakyti
šiaip tai nereikia jokios programos.

atsidarai tą schemą ir išsisaugai kompiuteryje (dešinysis pelės klavišas + save picture as..) smile.gif
Atsakyti

blink.gif nesupratau, per brangu... doh.gif

Manau visad reikia pirma kainą sutarti, tik paskui apsiimti siuvinėt.
Atsakyti
Gal kuri galit man greitai padėt? Labai noriu šios fėjos (http://stitchfanclub.com/children.html_388#), bet negaliu naudotis savo asmeniniu kompiuteriu, o naudoju MB darbinį, tai negaliu schemos išarchyvuot, nes nėra rar programos, gal kuri galėtų man į email (mazule_00@yahoo.com) ją atsiųst išarchyvuotą?
Atsakyti
Jau išsiunčiau, ruci wink.gif
Atsakyti