Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

bigsmile.gif kiek šauniu darbeliu užderėjo bigsmile.gif kiekvienai po balioniuka 4u.gif mirksiukas.gif

o aš pabaigiau siuvinėt "Mike puluotuka ir draugus" ax.gif išmatavimai 20x30 cm. (daugiau kaip savaite darbo buvo, o atrodė toks paprastas doh.gif pilis lengviau siuvinėjosi rolleyes.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 06 14, 20:39)

o aš pabaigiau siuvinėt "Mike puluotuka ir draugus"  ax.gif išmatavimai 20x30 cm. (daugiau kaip savaite darbo buvo, o atrodė toks paprastas  doh.gif  pilis lengviau siuvinėjosi  rolleyes.gif  )

4u.gif Saunus darbelis,Dzeine! Linksmas toks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 06 14, 21:39)
bigsmile.gif  kiek šauniu darbeliu užderėjo  bigsmile.gif  kiekvienai po balioniuka  4u.gif  mirksiukas.gif

o aš pabaigiau siuvinėt "Mike puluotuka ir draugus"  ax.gif išmatavimai 20x30 cm. (daugiau kaip savaite darbo buvo, o atrodė toks paprastas  doh.gif  pilis lengviau siuvinėjosi  rolleyes.gif  )

Oho, kaip grazu. As turbut puse metu siuvineciau su savo tokiu tempu lotuliukas.gif
Labai saunus visu darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 14, 20:07)
4u.gif Saunus darbelis,Dzeine! Linksmas toks mirksiukas.gif

ačiū mirksiukas.gif manes prašė toki išsiuvinėt, pirkt norėtu..., už medžiaga ir siulus apie 30lt. palikau, kaži kiek galima butu prašyt už toki darba g.gif gal kuri pardavinėjat savo darbus, patarkit?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 06 14, 21:55)
ačiū  mirksiukas.gif  manes prašė toki išsiuvinėt, pirkt norėtu..., už medžiaga ir siulus apie 30lt. palikau, kaži kiek galima butu prašyt už toki darba  g.gif  gal kuri pardavinėjat savo darbus, patarkit?? 

Na ,paskaiciavus ,-kiek per savaite zmogus uzdirba,tai nereali kaina gaunasi. Todel ir labai brangus siuvineti darbai gaunasi...Kas nesiuvineja,-tai nelabai supranta. As patariu imti nuo sazines. Nes kitaip gali likti nesuprasta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 06 14, 21:55)
ačiū  mirksiukas.gif  manes prašė toki išsiuvinėt, pirkt norėtu..., už medžiaga ir siulus apie 30lt. palikau, kaži kiek galima butu prašyt už toki darba  g.gif  gal kuri pardavinėjat savo darbus, patarkit??  ax.gif

Siaip dazniausiai kiek man teko dometis, tai kryziukas 5 centai, bet tai tu rask pirkeja, kuris tiek moketu rolleyes.gif . Siaip susitarimo reikalas
Atsakyti
Laba 4u.gif

Sius anyta mano mažiui krikštynų skraistę iš balto lino. Aš noriu išsiuvinėti ant jos inicialus. Kaip galvojat - kokį siūlą rinktis? g.gif skraistė bus grynai balta, apsiūta nėrinukais (irgi baltais) smile.gif kažin kaip atrodytų su metalizuotu siūliuku g.gif baltas tai nesimatys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 14 birželio 2008 - 22:29
QUOTE(Sandrulia @ 2008 06 14, 23:29)
Laba 4u.gif

Sius anyta mano mažiui krikštynų skraistę iš balto lino. Aš noriu išsiuvinėti ant jos inicialus. Kaip galvojat - kokį siūlą rinktis? g.gif skraistė bus grynai balta, apsiūta nėrinukais (irgi baltais) smile.gif kažin kaip atrodytų su metalizuotu siūliuku g.gif baltas tai nesimatys g.gif

Esu siuvinejusi kriksto ruba, tai siuvinejau baltu siulu ir matesi puikiai, netgi atrode, kad siulas tamsesnis uz skraistes audini. Siaip balta baltai nelygi, manau kad su baltu turetu matytis. Mano manymu kriksto rubas turetu buti visas baltas. Gali raide daryti balta, o pvz. dekora aplink raide melsvos spalvos. (Zinoma jeigu raides bus dekoruotos)
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 14, 21:09)
Na ,paskaiciavus ,-kiek per savaite zmogus uzdirba,tai nereali kaina gaunasi. Todel ir labai brangus siuvineti darbai gaunasi...Kas nesiuvineja,-tai nelabai supranta. As patariu imti nuo sazines. Nes kitaip gali likti nesuprasta.  mirksiukas.gif

QUOTE(etaeta @ 2008 06 14, 22:01)
Siaip dazniausiai kiek man teko dometis, tai kryziukas 5 centai, bet tai tu rask pirkeja, kuris tiek moketu  rolleyes.gif . Siaip susitarimo reikalas

tai va, paprašiau už siulus ir medžiaga 30lt. ir už darba nors 20lt, viso gaunas 50lt. tai labai brangu pasirodė blink.gif
taigi darbelis lieka man smile.gif nors neprapuls, bus sunėnui padovanotas 2 -ojo gintadienio proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 06 15, 00:11)
Esu siuvinejusi kriksto ruba, tai siuvinejau baltu siulu ir matesi puikiai, netgi atrode, kad siulas tamsesnis uz skraistes audini. Siaip balta baltai nelygi, manau kad su baltu turetu matytis. Mano manymu kriksto rubas turetu buti visas baltas. Gali raide daryti balta, o pvz. dekora aplink raide melsvos spalvos. (Zinoma jeigu raides bus dekoruotos)

Na reiks pabandyt paderint baltą g.gif dekoro nebus, tik inicialai vien spalva. Dar galvoju - kostiumas bus smėlio spalvos (toks tikras vyriškas kostiumas biggrin.gif ), tai gal pagal jį derint g.gif nors jei sakai, kad balta puikiai matosi, tai tada būtų idealu bigsmile.gif
Atsakyti
Džeinė, koks nuotaikingas Mikė su draugais thumbup.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau dabar, kažkokia tuščia man ta skraistė atrodo g.gif o jei pasiuvinėti kokių fragmentėlių, pvz mažų angeliukų g.gif gal turit kokių nesudėtingų miniatiūrinių vienspalvių angeliukų schemų? bigsmile.gif
QUOTE(Džeinė @ 2008 06 15, 09:26)
tai va, paprašiau už siulus ir medžiaga 30lt. ir už darba nors 20lt, viso gaunas 50lt. tai labai brangu pasirodė  blink.gif

Kas nesiuvinėja, tas niekad nesupras doh.gif manau dar mažai paprašei g.gif

Aš nesu nei vieno darbo pardavus, turbūt nesugebėčiau įvertint g.gif o dovanotų tai nemažai yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 15 birželio 2008 - 12:31