sveikos siuvinetojos, gal kuri turit siu darbeliu siuvinejimo schemas? buciau labai dekinga , NEGALIU PER DARBO KOMPA PAVEIKSLELIU PRISEGTI ,bet suprant ka turi omeni?
Michelangelo "creation of Adam" (ranku fagmentas)
Raphael "Cherubini" (du angeliukai ant debeselio)
QUOTE(amiyra @ 2008 06 13, 17:37)
sveikos siuvinetojos, gal kuri turit siu darbeliu siuvinejimo schemas? buciau labai dekinga , NEGALIU PER DARBO KOMPA PAVEIKSLELIU PRISEGTI ,bet suprant ka turi omeni?
parasyk elektroninio pasto adresa atsiusiu
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 13, 16:33)
oj ne tokiu neturiu...
as ta moteri atsiklaupusia su sparnais pradejau...(kur rugseje issiuvinejo)
as ta moteri atsiklaupusia su sparnais pradejau...(kur rugseje issiuvinejo)
oho koki dideli darbeli pradejai saunuole
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 13, 17:17)
O koks čia žurnalas "Selecte"? Ar siuvinėjimo ar bendrai prekių katalogas?
Prekiu katalogas. Net internetu galima uzsisakyti. Gali internete ir paziureti. Ten du rinkiniai yra,kitas su katinais
vaje, kokie gražūs darbai
o jau pintinė taipir noris vaisiais pasivaišint
o jau pintinė taipir noris vaisiais pasivaišint
Kiek gražių darbelių užderėjo.
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 14:20)
Aciu uz patarima,o tai kai primokino mane viena kompiuteraste ,kaip ikelti ,-tai va kiek pridirbau Atsiprasau uz nesklandumus...
Labutis,
Man laaaabai grazus sis tavo paveikslelis. Obuoliukai tokie, kad taip ir noris paragaut....
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 14:28)
As kartais kaip atsisedu,-tai taip ir siuvineju kokias 5-6 valandas. Tada jau akivaizdziai darbas pajuda i prieki
Kaip tau gerai, kad gali rast 5-6 valandas per diena skirt vien siuvinejimams. Man tai diena visai tam laiko nera- dazniausiai siuvineju, jaukai dukr ir vyras miega. Tuo metu manes niekas netrugdo ir stai tokioj visiskoj ramybej siuvineju, bet kiek ilgai taip gali zmogau pasiuvinet?? Dazniausiai 2, jei akys miegot nenuvaro, tai ir 3 pasiuvineju. Dabar turiu pradejus - bet jau po geros savaites, dar jokio man norimo rezultato nera.
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 19:51)
Prekiu katalogas. Net internetu galima uzsisakyti. Gali internete ir paziureti. Ten du rinkiniai yra,kitas su katinais
Taigi bandžiau rasti jį internete, ale nepavyko, nei selecta.com, nei .lt, nei selecte.lt ar .com Koks ten jų adresas gal žinai?
Aciu visoms uz gerus atsiliepimus (raganaites darbelis).
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 13, 21:35)
Taigi bandžiau rasti jį internete, ale nepavyko, nei selecta.com, nei .lt, nei selecte.lt ar .com Koks ten jų adresas gal žinai?
www,select.lt
ieik,kur prekes laisvalaikiui,-surasi
Papildyta:
QUOTE(viktem @ 2008 06 13, 21:34)
Labutis,
[b][color=green]Kaip tau gerai, kad gali rast 5-6 valandas per diena skirt vien siuvinejimams. Man tai diena visai tam laiko nera- dazniausiai siuvineju, jaukai dukr ir vyras miega. Tuo metu manes niekas netrugdo ir stai tokioj visiskoj ramybej siuvineju, bet kiek ilgai taip gali zmogau pasiuvinet?? Dazniausiai 2, jei akys miegot nenuvaro, tai ir 3 pasiuvineju. Dabar turiu pradejus - bet jau po geros savaites, dar jokio man norimo rezultato nera.
[b][color=green]Kaip tau gerai, kad gali rast 5-6 valandas per diena skirt vien siuvinejimams. Man tai diena visai tam laiko nera- dazniausiai siuvineju, jaukai dukr ir vyras miega. Tuo metu manes niekas netrugdo ir stai tokioj visiskoj ramybej siuvineju, bet kiek ilgai taip gali zmogau pasiuvinet?? Dazniausiai 2, jei akys miegot nenuvaro, tai ir 3 pasiuvineju. Dabar turiu pradejus - bet jau po geros savaites, dar jokio man norimo rezultato nera.
Jau zinau,kad siuvinejimas vakare neprilygsta dienos siuvinejimui. Bet ir diena sunku ilgai issedeti prie siuvinio-labai isvargina. Ir dar ne visada galiu laisvai siuvineti,-atsiranda visokiu darbu,vaikai reikalauja demesio
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2008 06 13, 19:55)
jooo...Gerai prinokus.Aciu uz siltus zodzius
QUOTE(amiyra @ 2008 06 13, 17:37)
"Creation of Adam" va cia , parsisiusk
http://stitchfanclub...eople.html_1292
O siksto angeliuku matau kad neturiu, kazkur prapuole Gal kas kitas ides