Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

sveikos siuvinetojos, gal kuri turit siu darbeliu siuvinejimo schemas? buciau labai dekinga smile.gif, NEGALIU PER DARBO KOMPA PAVEIKSLELIU PRISEGTI ,bet suprant ka turi omeni?

Michelangelo "creation of Adam" (ranku fagmentas)

Raphael "Cherubini" (du angeliukai ant debeselio)
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2008 06 13, 17:37)
sveikos siuvinetojos, gal kuri turit siu darbeliu siuvinejimo schemas? buciau labai dekinga smile.gif, NEGALIU PER DARBO KOMPA PAVEIKSLELIU PRISEGTI ,bet suprant ka turi omeni?

parasyk elektroninio pasto adresa atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 13, 16:33)
oj ne tokiu neturiu...
as ta moteri atsiklaupusia su sparnais pradejau...(kur rugseje issiuvinejo)

oho bigsmile.gif koki dideli darbeli pradejai blink.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 13, 17:17)
O koks čia žurnalas "Selecte"? Ar siuvinėjimo ar bendrai prekių katalogas?

Prekiu katalogas. Net internetu galima uzsisakyti. Gali internete ir paziureti. Ten du rinkiniai yra,kitas su katinais
Atsakyti
vaje, kokie gražūs darbai thumbup.gif thumbup.gif
o jau pintinė wub.gif wub.gif taipir noris vaisiais pasivaišint blush2.gif
Atsakyti
Kiek gražių darbelių užderėjo.
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 14:20)
user posted image
Aciu uz patarima,o tai kai primokino mane viena kompiuteraste ,kaip  ikelti ,-tai va kiek pridirbau blush2.gif  Atsiprasau uz nesklandumus... unsure.gif

Labutis,
Man laaaabai grazus sis tavo paveikslelis. Obuoliukai tokie, kad taip ir noris paragaut.... biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 14:28)
4u.gif As kartais kaip atsisedu,-tai taip ir siuvineju kokias 5-6 valandas. Tada jau akivaizdziai darbas pajuda i prieki rolleyes.gif

Kaip tau gerai, kad gali rast 5-6 valandas per diena skirt vien siuvinejimams. Man tai diena visai tam laiko nera- dazniausiai siuvineju, jaukai dukr ir vyras miega. Tuo metu manes niekas netrugdo ir stai tokioj visiskoj ramybej siuvineju, bet kiek ilgai taip gali zmogau pasiuvinet?? Dazniausiai 2, jei akys miegot nenuvaro, tai ir 3 pasiuvineju. Dabar turiu pradejus - bet jau po geros savaites, dar jokio man norimo rezultato nera. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 19:51)
Prekiu katalogas. Net internetu galima uzsisakyti. Gali internete ir paziureti. Ten du rinkiniai yra,kitas su katinais

Taigi bandžiau rasti jį internete, ale nepavyko, nei selecta.com, nei .lt, nei selecte.lt ar .com schmoll.gif Koks ten jų adresas gal žinai?
Atsakyti
Aciu visoms uz gerus atsiliepimus (raganaites darbelis). aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 13, 21:35)
Taigi bandžiau rasti jį internete, ale nepavyko, nei selecta.com, nei .lt, nei selecte.lt ar .com  schmoll.gif  Koks ten jų adresas gal žinai?

www,select.lt
ieik,kur prekes laisvalaikiui,-surasi
Papildyta:
QUOTE(viktem @ 2008 06 13, 21:34)
Labutis,

[b][color=green]Kaip tau gerai, kad gali rast 5-6 valandas per diena skirt vien siuvinejimams. Man tai diena visai tam laiko nera- dazniausiai siuvineju, jaukai dukr ir vyras miega. Tuo metu manes niekas netrugdo ir stai tokioj visiskoj ramybej siuvineju, bet kiek ilgai taip gali zmogau pasiuvinet?? Dazniausiai 2, jei akys miegot nenuvaro, tai ir 3 pasiuvineju. Dabar turiu pradejus - bet jau po geros savaites, dar jokio man norimo rezultato nera.  schmoll.gif

Jau zinau,kad siuvinejimas vakare neprilygsta dienos siuvinejimui. Bet ir diena sunku ilgai issedeti prie siuvinio-labai isvargina. Ir dar ne visada galiu laisvai siuvineti,-atsiranda visokiu darbu,vaikai reikalauja demesio rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2008 06 13, 19:55)
vaje, kokie gražūs darbai thumbup.gif  thumbup.gif
o jau pintinė wub.gif  wub.gif taipir noris vaisiais pasivaišint blush2.gif

4u.gif jooo...Gerai prinokus.Aciu uz siltus zodzius
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2008 06 13, 17:37)

"Creation of Adam" va cia , parsisiusk
http://stitchfanclub...eople.html_1292
O siksto angeliuku matau kad neturiu, kazkur prapuole g.gif Gal kas kitas ides 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 22:02)
www.select.lt
ieik,kur prekes laisvalaikiui,-surasi

vaisiu krepsys
katineliai
Atsakyti