Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

user posted image
Aciu uz patarima,o tai kai primokino mane viena kompiuteraste ,kaip ikelti ,-tai va kiek pridirbau blush2.gif Atsiprasau uz nesklandumus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 14:20)
Aciu uz patarima,o tai kai primokino mane viena kompiuteraste ,kaip  ikelti ,-tai va kiek pridirbau blush2.gif  Atsiprasau uz nesklandumus... unsure.gif

Grazu wub.gif
Atsakyti
Seip gera menesi reikia prie tokio pasedeti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 13 birželio 2008 - 13:26
Matau jūs tokios darbščios, kad tokius didelius paveikslus maždauk per mėnesį išsiuvinėjat, o aš savojo vis nepabaigiu, jau apie pusę metų siuvinėju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 06 13, 14:25)
Matau jūs tokios darbščios, kad tokius didelius paveikslus maždauk per mėnesį išsiuvinėjat, o aš savojo vis nepabaigiu, jau apie pusę metų siuvinėju blush2.gif

4u.gif As kartais kaip atsisedu,-tai taip ir siuvineju kokias 5-6 valandas. Tada jau akivaizdziai darbas pajuda i prieki rolleyes.gif
Atsakyti
Juratere, SUPER thumbup.gif thumbup.gif o spalvos nurodytas turejai, ar pati rinkai, nes jau taip tikroviskai atrodo 4u.gif thumbup.gif labai puikus, o dar kai ireminsi!! thumbup.gif nera uz ka, tam ir esam kad viena kitai padet 4u.gif
vazaza, o ka siuvineji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 14:20)

Aciu uz patarima,o tai kai primokino mane viena kompiuteraste ,kaip  ikelti ,-tai va kiek pridirbau blush2.gif  Atsiprasau uz nesklandumus... unsure.gif

Ale vaisiai atrodo taip tikroviškai, kad nors ir dabar suvalgyčiau... wub.gif bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 13, 14:31)
Juratere, SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif o spalvos nurodytas turejai, ar pati rinkai, nes jau taip tikroviskai atrodo  4u.gif  thumbup.gif labai puikus, o dar kai ireminsi!!  thumbup.gif nera uz ka, tam ir esam kad viena kitai padet  4u.gif

Spalvos buvo tokios nurodytos.
Is tikruju uzsisakiau rinkini is 'Selecte' zurnalo. Rinkinys nebrangus,-tik 45 litai+pasto islaidos. Galvoju,-pabandysiu. Kai gavau,pamaciusi siulu spalvas ,supratau,kad bus labai grazus paveikslas ,nors parodytas buvo labai blankus. Galvojau,kad bus ideti kokie levi siulai,nes rinkinys kitaiskas. Ir ka jus galvojat?! I detas siuvinejimo lankelis,2 adatos, medziaga 46 atspalviai DMC siulu. Zodziu,likau patenkinta rezultatu. Beliko tik ireminti mirksiukas.gif
P.s. -fotkinta telefonu,realiai jisai dar tikroviskesnis ir ryskesnis. Jauciau malonuma siuvinedama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 13 birželio 2008 - 13:51
aciu toms,kurios pamineju geru zodziu 4u.gif
VISU darbeliai NUOSTABUS wub.gif 4u.gif
O ta ragainaite kokia miela... wub.gif
Pradejau sendien digsniuoti angela,zesim kaip cia man seksis rolleyes.gif .Siuvineju ant 32 lino.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 13, 15:17)
Pradejau sendien digsniuoti angela,zesim kaip cia man seksis rolleyes.gif .Siuvineju ant 32 lino.

koki angeliuka siuvineji? g.gif as ieskau angeliuko kokio vaikisko metrikui arba princeses nedidukes... tai tik "rimtus ir didelius" angelus radau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 06 13, 12:21)
koki angeliuka siuvineji?  g.gif  as ieskau angeliuko kokio vaikisko metrikui arba princeses nedidukes... tai tik "rimtus ir didelius" angelus radau  verysad.gif

oj ne tokiu neturiu...
as ta moteri atsiklaupusia su sparnais pradejau...(kur rugseje issiuvinejo)
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 14:48)
Spalvos buvo tokios nurodytos.
Is tikruju uzsisakiau rinkini is 'Selecte' zurnalo. Rinkinys nebrangus,-tik 45 litai+pasto islaidos. Galvoju,-pabandysiu. Kai gavau,pamaciusi siulu spalvas ,supratau,kad bus labai grazus paveikslas ,nors parodytas buvo labai blankus.  Galvojau,kad bus ideti kokie levi siulai,nes rinkinys kitaiskas. Ir ka jus galvojat?! I detas siuvinejimo lankelis,2 adatos, medziaga 46 atspalviai DMC siulu. Zodziu,likau patenkinta rezultatu. Beliko tik ireminti  mirksiukas.gif
P.s. -fotkinta telefonu,realiai jisai dar tikroviskesnis  ir ryskesnis. Jauciau malonuma siuvinedama ax.gif

O koks čia žurnalas "Selecte"? Ar siuvinėjimo ar bendrai prekių katalogas?
Atsakyti