Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 13, 09:29)
Juratere, priimsiu komplimenta uz victem ...  biggrin.gif cia ne mano darbelis, o victem tik ji nemokejo jo ikelti cia  ax.gif
tiesa, pamirsau pirmai tuos darbelius dovaneles ...  blush2.gif ir as pamasciau, kad saunuoles mergaites, kad tiek turit kantrybes darbeliams, ir dar ypac kai numatyta jog jie iskeliaus ..  4u.gif

Tfu lotuliukas.gif . Nu vistiek abidvi saunuoles thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 13, 11:08)
O kam tau, sapnu_salis, juo srėminti, geriau, pvz, apnerk smile.gif

tai kad jau nusprendziau remint, tai ir reminsiu. Ziuresim kas gausis ax.gif
Atsakyti
Zhuvycia, sveikinu pabaigus darbeli 4u.gif saunios tapkutes, lauksim galutinio rezultato ireminto ax.gif
Juratere, nu nesispjaudyk ir taip siandien labai nesveika lotuliukas.gif doh.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 13, 12:49)
Juratere, nu nesispjaudyk ir taip siandien labai nesveika  lotuliukas.gif  doh.gif aciu  4u.gif

4u.gif Nereikia daug valgyti lotuliukas.gif Beto tuoj vaisiu pintine pamesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
OOOOOOOiiiiiiiiiiiiiiiii. Laaaabai didele kazkaip gavosi?! blink.gif Cia mano naujas darbas mirksiukas.gif
Atsiprasau,-dar ir kreivai idejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 13 birželio 2008 - 12:07
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 13:01)
4u.gif Nereikia daug valgyti lotuliukas.gif Beto tuoj vaisiu pintine pamesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
OOOOOOOiiiiiiiiiiiiiiiii. Laaaabai didele kazkaip gavosi?! blink.gif  Cia mano naujas darbas mirksiukas.gif
Atsiprasau,-dar ir kreivai idejau blush2.gif

Ir labai gerai, kad didelė gavosi, geriau galim apžiūrėti. Bet jau vaisių gražumas... MM, vynuogės kaip gyvos. Aš tai šiaip vi galvoju, anoks čia mūsų, siuvinėtojų, nuopelnas, kad paveikslai gržūs, ne mes gi schemas sudarinėjam, o išsiuvinėti gali i rbet kas. Bet paskui vėl galvoju, nu ne... ir mes šaunuolės, kad taip ilgai knebinėjam knebinėjam, i išknebinėjam smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Juratere, oi butu gerai kad butu nuo persivalgymo .. daug didesniu bedu yra, deja verysad.gif
darbelis liuks thumbup.gif dydi reikejo tik sumazint .... biggrin.gif ikelk sumazinus, norisi bendra visa vaizda pamatyti ax.gif ir kiek tu prie jo vargai? g.gif
Atsakyti
Visaip bandziau ideti,bet tik taip-labai didelis gavosi g.gif . Mazesnis graziau ziurisi.
Turbut visa menesi siuvinejau. Seip pertrauku buvo nemazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 13 birželio 2008 - 12:58
j uratere, per kur keli? per http://www.imageshack.us/ .. g.gif jei taip, tada dydi "resize image" sumazink biggrin.gif
Atsakyti
Keliu tai per cia,bet koki dydi nutatyti? Nustatytas pas mane 320x240.
Atsakyti
Juratere, as visada keliu 680x480 atrodo tokie .. g.gif nu kazkas panasiai, ir visada buna liuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 13, 12:34)
Ir labai gerai, kad didelė gavosi, geriau galim apžiūrėti. Bet jau vaisių gražumas... MM, vynuogės kaip gyvos. Aš tai šiaip vi galvoju, anoks čia mūsų, siuvinėtojų, nuopelnas, kad paveikslai gržūs, ne mes gi schemas sudarinėjam, o išsiuvinėti gali i rbet kas. Bet paskui vėl galvoju, nu ne... ir mes šaunuolės, kad taip ilgai knebinėjam knebinėjam, i išknebinėjam smile.gif  4u.gif

tą pačią schemą dvi skirtingos siuvinėtojos skirtingai išsiuvinės, tai kryžiukai skirsis, tai kuri bus iš akies siūlų spalvas parinkusi, tai dar kas nors - manau net ir du siuvinėti darbai vienodi nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Juratere, labai gražus piešinys thumbup.gif . Ir man labai įdomu, kiek maždauk laiko reikią tokį paveikslą siuvinėti.
Atsakyti