Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

zhemaituke , liuks darbeliai, tik as kaip visada randu kur prisikabint
blush-anim-cl.gif ar nebutu ryskesni paveiksleliai leliju, jei pasporto ir remo spalvos but sukeista vietom g.gif , bet siaip lelijos tikrai labai grazios
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2008 06 12, 20:16)
Ir as pasirodysiu ka esu issiuvinejus

4u.gif Labai super darbai,-ypac natiurmortas! thumbup.gif Saunuole!
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 12, 16:40)
Baigiau dama!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif Kaip gaila bus ja atiduoti... verysad.gif

4u.gif Kruopstus darbelis. Tikiu,kad gaila toki atiduoti...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

pagaliau apsigyniau bakalaura, tai dabar turesiu laiko siuvinet clap.gif
Siek tiek padirbejau ir pabaigiau pradetus mazuosius darbelius.

Pabaigiau is avyciu serijos man tikusius paveiksliukus
http://public.fotki....as/img7511.html

ir dar padariau draugems universiteto baigimo proga dovaneles smulkias, tik dar neireminau ax.gif eisiu kita savaite ieskoti remeliu smile.gif

http://public.fotki....as/img7506.html

Kol kas tiek smile.gif dar liko vienas nebaigtas smile.gif labai seniai pradetas saulegrazu laukas, tokiu cia jau keleta rodet smile.gif tikiuos greitu metu ir as pasirodysiu smile.gif

Na, o jusu visu darbeliai tai fantastiski thumbup.gif labai laabi grazu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif
Zemaituke, geliu paveikslai super thumbup.gif tikrai labai grazus ir darbo daug ideta, saunuole 4u.gif
Klajokle, dama tavo nuostabi ...mano draugei labai tiktu toks paveiksliukas, tik man butu neimanoma tike darbo idejus padovanoti ax.gif kokia savanaude as biggrin.gif
Na, o cia victem raganaites 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 13, 08:47)
Labas rytas visoms smile.gif

Na, o cia victem raganaites  4u.gif

4u.gif Simpatiska raganaite,tiesiog3 thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 06 12, 22:30)
Sveikos  smile.gif

ir dar padariau draugems universiteto baigimo proga dovaneles smulkias, tik dar neireminau  ax.gif eisiu kita savaite ieskoti remeliu  smile.gif

http://public.fotki....as/img7506.html

Na ir netingejimas tris vienodus siuvineti, saunuole! Labai mielos dovaneles thumbup.gif
Atsakyti
Juratere, priimsiu komplimenta uz victem ... biggrin.gif cia ne mano darbelis, o victem tik ji nemokejo jo ikelti cia ax.gif
tiesa, pamirsau pirmai tuos darbelius dovaneles ... blush2.gif ir as pamasciau, kad saunuoles mergaites, kad tiek turit kantrybes darbeliams, ir dar ypac kai numatyta jog jie iskeliaus .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 13, 09:25)

Na ir netingejimas tris vienodus siuvineti, saunuole! Labai mielos dovaneles thumbup.gif

Aciu 4u.gif Taigi tik 3 smile.gif nedaug smile.gif Norejau dar daryti, bet jau siek tiek atsibodo tas pats paveiksliukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 06 13, 09:50)
Aciu  4u.gif  Taigi tik 3  smile.gif  nedaug smile.gif Norejau dar daryti, bet jau siek tiek atsibodo tas pats paveiksliukas  blush2.gif

Aš irgi pagalvojau, tą patį siuvinėti 3 kartus doh.gif Niekada nesiuvinėjau to paties antrą kartą, nors noriu išsiuvinėti dekoratyvinę juostelę su daug vienodų motyvų, tai teks biggrin.gif O kam tau, sapnu_salis, juo srėminti, geriau, pvz, apnerk smile.gif

O štai mano tapočkos, pagaliau gimė. Chaltūros pridariau čia, siuvinėjau kokiom noriu spalvom, kad tik baigti greičiau, kažkaip baisiai nesisiuvinėjo jos man, bet džiaugiuosi labai, kad pabaigiau o ne numečiau į kampą thumbup.gif

user posted image

Ale žinot, siuvinėjau su senais siūlais (dar tarybiniais tubūt, negi tokiam niekučiui pirksiu naujus), tai daugiau ir nebesiuvinėsiu. Pirma - baisiai veliasi jie ir painiojasi, antra - pažiūrėkit, kaip gražiai nudažė medžiagą pačios dešiniosios viršutinės tapkutės. Aš, kaip visada, išterlioju medžiagą, o kai skalbiau, tai ir išėjo spalvos. Ir vis tiek matosi dar žymė nuo rėmelio g.gif
Atsakyti
Zhuvycia pamėgink į vanišą pamerkti ir ant ranksluosčio, stipriai negrežusi, patiesk. Man kaspinukas buvo medžiagą sudažęe, tai padėjo. Nelygink su karštu lygintuvu iš geros pusės.
Atsakyti
Dėkui už nuomones. 4u.gif Visi darbeliai siuvinėti ant kanvos, tik fonai priderinti ir siuvinėti su paprastai siuvimo siūlais (per brangu buvo siuvinėt siuvinėjimo siūlais blush2.gif ). Visi šie darbai kabo pas tėvus, dovanojau įkurtuvių proga. Tai kiekviena diena juos matau.Mergina kabo jau pas mane namuose. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 13, 11:08)
Ale žinot, siuvinėjau su senais siūlais (dar tarybiniais tubūt, negi tokiam niekučiui pirksiu naujus), tai daugiau ir nebesiuvinėsiu. Pirma - baisiai veliasi jie ir painiojasi, antra - pažiūrėkit, kaip gražiai nudažė medžiagą pačios dešiniosios viršutinės tapkutės. Aš, kaip visada, išterlioju medžiagą, o kai skalbiau, tai ir išėjo spalvos. Ir vis tiek matosi dar žymė nuo rėmelio  g.gif

aš irgi esu padarius tokią pat klaidą - siuvinėjau su senais siūlais doh.gif Jau geriau nepagailėsiu pinigų, bet nusipirksiu naujus ir vargo nematysiu. Nes pastoviai teko mazgelius gerojoj ir blogojoj pusėj narplioti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 06 13, 11:19)
Zhuvycia pamėgink į vanišą pamerkti ir ant ranksluosčio, stipriai negrežusi, patiesk. Man kaspinukas buvo medžiagą sudažęe, tai padėjo. Nelygink su karštu lygintuvu iš geros pusės.

Oi, ačiū, reiks pabandyti dar išgelbėti. Nors darbelis išvažiuos toli toli, neo jo, nei naujųjų jo šeimininkų turbūt nebematysiu, tai dzin lotuliukas.gif blush2.gif

O sus enais siūlais didelių ir gražiū darbū tai jau nea, niekada nesiuvinėsiu, bet kokius cackus mažus tai nieko, o tai turiu jų viiiisą maišą, negi mesi dabar. Siuvinėsiu lėlėms drabužius smile.gif
Papildyta:
Faina viktem raganytė, čia iš Maurer Stroh kolekcijos, ten pas ją daug tokių gražių leliukų, esu pora dovanų siuvinėjusi kažkam.
Atsakyti