Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 12, 13:19)
Pauksciukas galejai ir netrint, tau geriau pasiseke issifruot mano minti  lotuliukas.gif  ax.gif

tiesiog3, žūrau, perėmei mano ligą - sėdi forume kaip ant etato lotuliukas.gif Aš tai biški apsiraminau jau, visai visai baigiu savo tapkes siuvinėti, tada imsiuos daryti kalėdines dovanas visiems. Turbūt rytoj pasirodysiu su tapkėm.
Atsakyti
beje, turbut ir pati siuvinejanti, kur darbeliu demontracija? g.gif smile.gif
[/quote]

Labutis,
Taip as taip pat siuvineju. Daug savo darbeliu nebeturiu (isdovanoti), daug liko Lietuvelej. Po persikelimo pusmeti mokiaus kalbos (ne iki siuvinejimu buvo),na o dabar vel pradejau. Turiu jau viena ir cia. Jau baigtas, bet (tik nesijuokit) bandziau idet- nepavyko. Nemoku pasidemonstruoti verysad.gif
blush2.gif . Dar du darbeliai pradeti, bet dar neverta ju ir rodyti, nes nieko konkreciai dar nesimato (vienas bus mano mokytojai-mazesnis, o kitas - i naujus namucius (ties juo uztruksiu manau laaabai ilgai).
Atsakyti
Zhuvycia, bet zinok labai taikliai pastebejai .. lotuliukas.gif tikrai taip smile.gif dar katinuose ir cia ax.gif
Victem, mestelk i gng@gng.lt ..ikelsiu i cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 06 12, 11:48)
Gal čia rasi kas tiktu Raidės

QUOTE(paukščiukas @ 2008 06 12, 12:00)

Didelis dėkui 4u.gif Tikiuosi kas nors tiks.
Atsakyti
Baigiau dama!!! bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip gaila bus ja atiduoti... verysad.gif
user posted image
Baksticas tai uzkniso....Pora dienu su juo vargau,ir tai neviska padariau blush2.gif
Atsakyti
Klajokle moteriška tavo dama, gražiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Raidžių stilių ir dydį galima pasirinkti:
http://stitcher.ru/c...nt/view/87/109/
Atsakyti
Ir as pasirodysiu ka esu issiuvinejus
user posted image
user posted image
Papildyta:
Ir dar kelios
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhemaituke: 12 birželio 2008 - 19:19
zhemaituke thumbup.gif bigsmile.gif swoon.gif bigsmile.gif

ant kokios medžiagos siuvinėjai?
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 12, 16:40)
Baigiau dama!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif Kaip gaila bus ja atiduoti... verysad.gif
Baksticas tai uzkniso....Pora dienu su juo vargau,ir tai neviska padariau blush2.gif

kaip tik norėjau apie backstich'ą klausti hihihi.gif Labai gražus darbelis thumbup.gif

Žemaituke, tavo darbeliai tai iš viso doh.gif Iš kur tiek kantrybės vienam darbeliui 4u.gif
Atsakyti
Lelijos pasakiskos!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kiek darbelio!!! Tu saunuole!!!! mirksiukas.gif clap_1.gif

Malonu ziureti!!!
Atsakyti
zhemaituke ,kokie gražūs tavo darbeliai. Man labai patiko virtuvinis thumbup.gif Pati svajoju kažkada kažka tokio išsiuvinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 12 birželio 2008 - 20:32