Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

QUOTE(gintute.j @ 2008 09 03, 07:12)
Po puses metu svoris ir turi maziau priaugti...
O taip i kreives telpat su svoriu?
Mes 1.3 metu pasisverem( vakar), tai sveria 8.5 kg. Mazai... verysad.gif
Bet per paskutinius 3 men priaugo 1 kg. pediatre sako, kad tai daug.bet cia po retabolilio suleidimo(anabolinis steroidas, kuri leidau, nes israse endokrinologas).
Dukryte taip pat be apetito - greiciausiai dantys, jau kruminiu laukiam, kol prasikals. Siaip del stafilokoka bedeles mazos - tik viduriukai uzkieteje. Toliau naudojam dufalaka. Ir valgo prastai - bet cia dantys greiciausiai, o ir taip musu valgymai - tikras cirkas - reikia zaislu, knygu ir kitu visokiu smulkmenu. Buvom isvaziave prie juros, tai visas 3 dienas nieko nevalge - ar nauja aplinka, ar kas. daugiau pavargau, nei pailsejau...
O vakar palikau maze uosvienei visai dienai. Tai ji, niekada nemaitiniusi, per visa diena nesugebejo pamaitinti . nevalgo ir viskas. Taip ir buvo nevalgius...Su siaubu pagalvoju, kad kazkada reiks i darzeli pradet eit - net plaukai siausias...

gaila skaityti net...tikrai nepasiseke musu maziukems. verysad.gif man tai rankos svyra-jau net kartais nebeverdu tu kosiu-duodu pirktiniu, nes del 2 sauksteliu (geriausiu atveju)neverta vargti..ech...dar yra vilties, gal gabaliukus valgys, nes mesyte valgo rankom smulkinu po gyslele ir duodu, tai kramto, net ziojasi, kad ideciau bigsmile.gif baisu, kad mazakraujyste neprasidetu...
gintute, manoji maziau pradejo priauginet-po minimuma-500gr jau nuo 4 menesio...taciau kadangi per pirmus buvo virs 1 kg priauginejus, tai dabar pagal procentiles per viduri, o pagal ugi net i aukstesnes mergina taiko bigsmile.gif mes dabar -7 men sveriam tiek, kiek jus...
o jus ar dar geriat mp? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 03 rugsėjo 2008 - 17:16
QUOTE(rupestelis @ 2008 09 03, 18:16)
gaila skaityti net...tikrai nepasiseke musu maziukems. verysad.gif  man tai rankos svyra-jau net kartais nebeverdu tu kosiu-duodu pirktiniu, nes del 2 sauksteliu (geriausiu atveju)neverta vargti..ech...dar yra vilties, gal gabaliukus valgys, nes mesyte valgo rankom smulkinu po gyslele ir duodu, tai kramto, net ziojasi, kad ideciau bigsmile.gif baisu, kad mazakraujyste neprasidetu...
gintute, manoji maziau pradejo priauginet-po minimuma-500gr jau nuo 4 menesio...taciau kadangi per pirmus buvo virs 1 kg priauginejus, tai dabar pagal procentiles per viduri, o pagal ugi net i aukstesnes mergina taiko bigsmile.gif mes dabar -7 men sveriam tiek, kiek jus...
o jus ar dar geriat mp? bigsmile.gif

Mano per visa savo gyvenima nera daugiau 600 gr priaugus. O i kreives jokias netelpame. Tik ugis apie norma, o svoris zemiau apatines...
O mp nutraukiau kai sukako metai. Pavargaunusitraukinet. ir taip visus metus vargau. o tuo labiau tik nakti viena karta 60 ml. tegerdavo, tai nebemaciau prasmes pilti likusi pienuka lauk. jei butu dar daugiau valgiusi - buciau ir toliau nusitraukinejusi, bet del tiek...praejo jau 3 men, o pieno vis dar yra - vakar naktinukai suslapo....jauciu mano atvejis paneigia visus mitus, kad nusitraukinejant pienas dingsta. Visus metus tai dariau, o pieno uzteko sociai. Svarbiausia noras thumbup.gif
O jus specialiai netaisykit. kai patys valgot - bulvyte, morkyte - is bendro katilo sutrinkit ir pripas. o manoji visiskai nepripazista pirktiniu tyreliu
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2008 09 03, 20:35)
Mano per visa savo gyvenima nera daugiau 600 gr priaugus. O i kreives jokias netelpame. Tik ugis apie norma, o svoris zemiau apatines...
O mp nutraukiau kai sukako metai. Pavargaunusitraukinet. ir taip visus metus vargau. o tuo labiau tik nakti viena karta 60 ml. tegerdavo, tai nebemaciau prasmes pilti likusi pienuka lauk. jei butu dar daugiau valgiusi - buciau ir toliau nusitraukinejusi, bet del tiek...praejo jau 3 men, o pieno vis dar yra - vakar naktinukai suslapo....jauciu mano atvejis paneigia visus mitus, kad nusitraukinejant pienas dingsta. Visus metus tai dariau, o pieno uzteko sociai. Svarbiausia noras thumbup.gif
O jus specialiai netaisykit. kai patys valgot - bulvyte, morkyte - is bendro katilo sutrinkit ir pripas. o manoji visiskai nepripazista pirktiniu tyreliu

bet papildoma maisteli ji neblogai valge, lyg ir rasei, bent jau pradzioj?
nuo bendro stalo dar nelabai galima del druskos duot. sutrintu atsisako, viltis gabaliukai. va vakar vel triusiuko a pie 20 gr sukramte. mamai dziaugsmo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 09 05, 13:06)
bet papildoma maisteli ji neblogai valge, lyg ir rasei, bent jau pradzioj?
nuo bendro stalo dar nelabai galima del druskos duot. sutrintu atsisako, viltis gabaliukai. va vakar vel triusiuko a pie 20 gr sukramte. mamai dziaugsmo bigsmile.gif

Neblogai, tik sunku tas, kad nenori kramtyt pati, tai darzovienes vis trinu, nors visokius sausainius, barankas puikiai kramto...na nezinau, tas svoris varo mane is proto - visa laika kazko bijai. O jau pavargau nuo tos baimes. kazkaip vis pagalvoju, kad kazkada reiks broliuko ar sesutes, kad ne viena augtu, bet kai pagalvoju, kad gali ir antras toks vaikutis buti, su bedelem, tai bijau ir pagalvot...
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2008 09 05, 21:37)
Neblogai, tik sunku tas, kad nenori kramtyt pati, tai darzovienes vis trinu, nors visokius sausainius, barankas puikiai kramto...na nezinau, tas svoris varo mane is proto - visa laika kazko bijai. O jau pavargau nuo tos baimes. kazkaip vis pagalvoju, kad kazkada reiks broliuko ar sesutes, kad ne viena augtu, bet kai pagalvoju, kad gali ir antras toks vaikutis buti, su bedelem, tai bijau ir pagalvot...

aha, as skaiciau pirmojo ligos istorija-irgi buvo AS doh.gif tik man daktare nieko nesake doh.gif ai ir geriau gal kai nezinai-streso maziau ir vaikuciui ir mamai...nu vargom ir su pirmuoju...del to antram ruosemes ilgai...
kita vertus-argi cia bedeles, juokas tik-isaugs....nors vyresneliui iki siol paskauda pilveli, nors dabar jau tos bjaurybes nebeturi, bet pasekmes galbut visam gyvenimui...
gi sveiki normaliai besivystantys vaikuciai thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif sunku bet tikrai nepalyginsi su rimtom ligom
o koks jusu kraujukas-viskas normos ribose?
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 09 10, 00:06)
aha, as skaiciau pirmojo ligos istorija-irgi buvo AS doh.gif tik man daktare nieko nesake doh.gif  ai ir geriau gal kai nezinai-streso maziau ir vaikuciui ir mamai...nu vargom ir su pirmuoju...del to antram ruosemes ilgai...
kita vertus-argi cia bedeles, juokas tik-isaugs....nors vyresneliui iki siol paskauda pilveli, nors dabar jau tos bjaurybes nebeturi, bet pasekmes galbut visam gyvenimui...
gi sveiki normaliai besivystantys vaikuciai thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif sunku bet tikrai nepalyginsi su rimtom ligom
o koks jusu kraujukas-viskas normos ribose?

As save daznai gedinu - kiek mamyciu augina tikrai sunkiai sergancius vaikucius - ir yra stiprios, nepasiduodancios. Tikrai, jeigu kas paklaustu - jeigu zinociau viska pries gimdyma, kaip mazule augtu - ar noreciau vel viska pakartot - ir mano atsakymas butu vienareiksmiskas - NORECIAU. kai laikas praeina, nebeatrodo viskas taip blogai. kartais galvoju, kad ir manyje yra problema - perdaug i viska reaguoju. kaip viena mamyte sake -reikia buti saltesaniu nervu...bet nevisada taip iseina...
Kraujuka daremes pries menesi - tai viskas buvo puiku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2008 09 10, 07:07)
As save daznai gedinu - kiek mamyciu augina tikrai sunkiai sergancius vaikucius - ir yra stiprios, nepasiduodancios. Tikrai, jeigu kas paklaustu - jeigu zinociau viska pries gimdyma, kaip mazule augtu - ar noreciau vel viska pakartot - ir mano atsakymas butu vienareiksmiskas - NORECIAU. kai laikas praeina, nebeatrodo viskas taip blogai. kartais galvoju, kad ir manyje yra problema - perdaug i viska reaguoju. kaip viena mamyte sake -reikia buti saltesaniu nervu...bet nevisada taip iseina...
Kraujuka daremes pries menesi - tai viskas buvo puiku.  thumbup.gif

taip, viskas praeina, pasimirsta, lieka tik MEILE wub.gif nu zodziu stiprybes, mamytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 11 rugsėjo 2008 - 13:35
Sveikos
musu paskutinio paselio rezultatai:as nebera, bet gerosios bakterijos vis dar neauga, priauge per daug klebsielu ir klostridiju. uztai tam vaikeliui blogai...zodziu pradejus kieta maista yra pasikeitimu bet nelabai i gera puse verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien sužinoju, kad ir mano dar 3 mėn. neturinčiam sūneliui rado auksinį stafilokoką,kaip loboratorijoj sakė, gan gausiai. Kažkaip labai išsigandau, nors jokių kitų požymių nėra - svorio priauga daug (daugiau nei po kilogramą per mėnesį), neviduriuoja, tik gleivių jau kokį mėnesį ar daugiau vis rasdavau, todėl ir padarė šį tyrimą. Ar reikėtų labai sunerimti, jei toliau viskas ok - valgo labai gerai, miega ramiau, žodžiu sveikių sveikiausias vaikas būtų,jei tų gleivių būčiau nepastebėjusi? Pas gydytoją tik trečiadienį eisim, iki to laiko labai man neramu doh.gif
Atsakyti
Siaubas, sausį gimdysiu ir labai bijau AS. Šiandien sužinojau, jog galima pasidaryti tyrimus ar pati sergu šiuo virusu. PO kelių savaičių pas savo gydytoją vyksiu tai prašysiu siuntimo, šiaip tikiuosi jog vaisingumo klinikoje patys daro šį tyrimą.

Šiaip čia perskaičiau patį išsamiausią straipsnį apie AS, internete pakankamai ne daug informacijos. Ačiū už tai, tikiuosi mane AS pralenks.
Atsakyti
sveikos auksines mergaites wub.gif tiesa, pasiziurejau atidziau tyrimus-yra to as, tik normos ribose, del to laboratorija ir irasius NERASTA.o mama ir apsidziauge per anksti blush2.gif
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 17, 13:48)
Sveikos  4u.gif 
Šiandien sužinoju, kad ir mano dar 3 mėn. neturinčiam sūneliui rado auksinį stafilokoką,kaip loboratorijoj sakė, gan gausiai. Kažkaip labai išsigandau, nors jokių kitų požymių nėra - svorio priauga daug (daugiau nei po kilogramą per mėnesį), neviduriuoja, tik gleivių jau kokį mėnesį ar daugiau vis rasdavau, todėl ir padarė šį tyrimą. Ar reikėtų labai sunerimti, jei toliau viskas ok - valgo labai gerai, miega ramiau, žodžiu sveikių sveikiausias vaikas būtų,jei tų gleivių būčiau nepastebėjusi? Pas gydytoją tik trečiadienį eisim, iki to laiko labai man neramu  doh.gif

labutis, mano galva nerimaut ner ko mirksiukas.gif

QUOTE(Vitalija J. @ 2008 10 19, 17:53)
. Ačiū už tai, tikiuosi mane AS pralenks.

to ir linkim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 10 20, 11:33)

labutis, mano galva nerimaut ner ko mirksiukas.gif

Nu va - perskaičiau visą senąją temą, tai sakyčiau palengvėjo. Lyginant su kitų bėdelėmis,tai mes beveik sveiki, tik va atsakymuose iš mikrobiologijos laboratorijos dar viena bjaurybė buvo - ESCHERICHIA COLI labai gausiai. Internete labai mažai info apie šias bakterijas, kažkokios žarnyno lazdelės, sukeliančios infekcijas. Negi nei pas vieną daugiau nebuvo šio brudo,kad net užuominos neradau apie tai?
Atsakyti