Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

Mano mazas turit ant rankos,kojos-demeliu, bet ne ryskus, kaip nuo vejo butu. Zdukai irgi toki pat, ant vakaro dar ryskejo .
Bet prie vyrisku dalyku, taip kojites ir .... yra demele raudona ir mazi spuogeliai, tai kaz kaip galvoju kad cia ir yra tas zydinis. Tai gal cia ir yra AS .
Dar buna kakuliai kaip zirniukai,zalios.

Ar pvz. galima dabar be tyrima pasakyti kad cia AS?? panasu
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 18, 12:24)
Mano mazas turit ant rankos,kojos-demeliu, bet ne ryskus, kaip nuo vejo butu. Zdukai irgi toki pat, ant vakaro dar ryskejo  .
Bet prie vyrisku dalyku, taip kojites ir .... yra demele raudona ir mazi spuogeliai, tai kaz kaip galvoju kad cia ir yra tas zydinis. Tai gal cia ir yra AS  .
Dar buna kakuliai kaip zirniukai,zalios.
Ar pvz. galima dabar be tyrima pasakyti kad cia AS?? panasu

Be tyrimo nenustatysit schmoll.gif AD gali sukelti ne butinai AS. Gali buti ir kitos priezastys.
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2010 01 18, 13:37)
Be tyrimo nenustatysit  schmoll.gif AD gali sukelti ne butinai AS. Gali buti ir kitos priezastys.

g.gif pvz blush2.gif jegu ne sunku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 18 sausio 2010 - 12:39
QUOTE(jurgelep @ 2010 01 18, 11:15)
gal kas zinot, jei siuo metu duodu savo leliukui gb ir noreciau padaryti kakos tyrima, ar jis bus teisingas, ar geriau palaukt kol baigsiu kursa gb ir tada tikrintis

Nebus teisingas schmoll.gif Geriausia bent jau savaite palaukt po geruju davimo, jei norit gaut tikslu atsakyma. Ir i laboratorija tyrimui turit pristatyt per 2 vl. Tada gausit tiksliausia atsakyma. Kitaip tikslumas nukencia sad.gif Nors bet kuriuo atveju ar AS gyvena ar ne tai tikrai matysit.
Papildyta:
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 18, 13:39)
g.gif  pvz blush2.gif jegu ne sunku ax.gif

Na AS tai viena is stipriausiu patogeniniu bakteriju, kuri labiausiai veikia, bet toki pat rezultata gali sukelti ir bet kokia kita "blogoji" bakterija ar grybas sad.gif Turim tokiu pavyzdziu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 18 sausio 2010 - 13:04
Mamytes gelbekit. Patepiau savo lelyte bakteriofagu, kaip issoko berimas, skruostai bordiniai doh.gif slapiuoja, momentaliai sureagavo. Gal kam taip buvo?

Pasakyciau kad alergiska, bet juk sugerem 10 d, ir tepem ir tik gerejo odos bukle. O dabar toks siurprizas. Net pagalvot negalejau kad taip sureaguosim schmoll.gif
Atsakyti
Gal galit plačiau papasakot, kas tas bakteriofagas (tabletės, tepalas ar kt.)? Kur jį gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 19, 13:55)
Gal galit plačiau papasakot, kas tas bakteriofagas (tabletės, tepalas ar kt.)? Kur jį gaut? g.gif

Jei netingetumet tema perskaityt, viska rastumet biggrin.gif
http://amt.allergist.ru/821_b.html jei skaitot rusiskai 4u.gif
Skystis(buna zvakuciu, bet man negavo ju). Jo yra Sovetske(Rusijoj) ir Baltarusijoj.
Galima prasyt, kad parveztu kas nors (Taurages, Silales ir Klaipedos).Kaina su parvezimu gaunas apie 40lt/100ml.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 19, 13:55)

paskaitykit tema, man atrodo atrasit info
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 19, 15:10)
Jei netingetumet tema perskaityt, viska rastumet biggrin.gif
http://amt.allergist.ru/821_b.html jei skaitot rusiskai  4u.gif
Skystis(buna zvakuciu, bet man negavo ju). Jo yra Sovetske(Rusijoj) ir Baltarusijoj.
Galima prasyt, kad parveztu kas nors (Taurages, Silales ir Klaipedos).Kaina su parvezimu gaunas apie 40lt/100ml.

Ačiū už ats. (Nelabai turiu laiko visko skaityt, atsiprašau..)
Kaip suprast Klaipėdos? Kieno prašyt - vaistinių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 19, 20:55)
Ačiū už ats. (Nelabai turiu laiko visko skaityt, atsiprašau..)
Kaip suprast Klaipėdos? Kieno prašyt - vaistinių? g.gif

kazkas rase, kad yra klaipedoj zmogus, kuris vazineja i rusija ir gali parvezti. nepamenu kas, temoj neieskosiu ax.gif
Jei nerasit, sakykit- mano vieni pazistami KLP savo vaikuciui neseniai baige duoti bakteriofaga, ju tevai gyvena silalej, gal susikontaktuotumet unsure.gif
Atsakyti
Turim 4 buteliukus, jei ka rasykit, gal jau nereiks mum tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
As jau visai nieko nezinau, viena diena mums gerai kita jau visai kitaip.
Vakar vakare pamaciau kad kojites maziuka, tos raudonos vieteles jau ir SPUOGOTOS, tokos smulkios spuogeliai ir daug . Patepiau su hormonai , dabar ziuriu kad ji sprogo ir liko raudonos taskeliai, zinoti kaip gyja.
Merginos, kas cia mums, stafilakokas
Atsakyti