Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

QUOTE(auskaz @ 2009 12 14, 14:19)
jergau, mielosios, pasimeciau (ot vista esu...) tai db iseina, kad gal blogai geriu ta bakteriofaga...  g.gif  g.gif  unsure.gif ????(duodu val pries maitinima ir tos pacios val begyje likus 20min iki valgymo suduodu gerasias bakt...)...gal nereik tu bakteriju tuo paciu metu duot???? jau ketvirta diena geriam...nejau suniui ant uodegos visks verysad.gif

viskas gerai. mano maziuko gydytoja bakteriofaga liepe duoti pusvalandi pries valgi, o gerasias bakterijas- 15 min pries valgi, nors man kartais besigaudavo tik su pirmais saukstais. Tai cia irgi nieko tokio.Juk ne tuo paciu ir duodat mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, natina 4u.gif o gal zinot ka apie skiepus...ar galima geriant bakteriofaga skiepyt? g.gif (4men skiepa esam praleide, tai db turesim gaut)
Atsakyti
QUOTE(auskaz @ 2009 12 14, 14:33)
aciu, natina 4u.gif  o gal zinot ka apie skiepus...ar galima geriant bakteriofaga skiepyt?  g.gif (4men skiepa esam praleide, tai db turesim gaut)

Gal reiktu gydytojos paklaust, bet nemanau, kad bakteriofagas ir skiepai nesuderinami g.gif juk BF veikia tik stafilokokus, nesukelia jokiu salutiniu reakciju. Tik pats skiepukas gali sukelti. Nors as asmeniskai del viso pikto pabandyciau savaitei skiepuka atideti- vien jau del to, kad pats skiepas gali sureaguoti, gali reiketi musti temperatura. Ar buvo anksciau kokiu reakciju?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 12 14, 14:42)
Gal reiktu gydytojos paklaust, bet nemanau, kad bakteriofagas ir skiepai nesuderinami  g.gif juk BF veikia tik stafilokokus, nesukelia jokiu salutiniu reakciju. Tik pats skiepukas gali sukelti. Nors as asmeniskai del viso pikto pabandyciau savaitei skiepuka atideti- vien jau del to, kad pats skiepas gali sureaguoti, gali reiketi musti temperatura. Ar buvo anksciau kokiu reakciju?

na, kad tik is rimtesniu tik Pentax tegavom...tai nlb ta temperatura buvo...mieguista buvo ir tiek...na, as taip ir galvojau, kad reiktu luktelet...o jei baigiu bakteriofaga ir kita diena iskart skiepas-galimas toks variantas? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(auskaz @ 2009 12 14, 14:47)
na, kad tik is rimtesniu tik Pentax tegavom...tai nlb ta temperatura buvo...mieguista buvo ir tiek...na, as taip ir galvojau, kad reiktu luktelet...o jei baigiu bakteriofaga ir kita diena iskart skiepas-galimas toks variantas?  g.gif  g.gif  g.gif

manau- idealus 4u.gif
O cia pakartotine vakcina ar nuo nauju ligu? jau nepamenu doh.gif jei tokia pat, ir nebuvo reakciju, bei norit vel i grafika isipaisyt, gal ir nieko tokio butu skiepyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 12 14, 14:50)
manau- idealus  4u.gif
O cia pakartotine vakcina ar nuo nauju ligu? jau nepamenu  doh.gif jei tokia pat, ir nebuvo reakciju, bei norit vel i grafika isipaisyt, gal ir nieko tokio butu  skiepyt  g.gif

taip, pakartotininas (2men toks pat buvo)
beje, mazute girdau is saukstelio bakteriofaga...pirmomis dienomis visai gerai sugerdavo (duodu po 7ml) nors tame info lapely raso kad uztenka 5ml...bet apie tai mes jau kalbejom mirksiukas.gif tai db jau sudetingiau, mat suka galvyte raitosi...ar neteks tik prie svirksto pereit g.gif (hope, not)
Atsakyti
mamukai, kreipiuosi i jus pagalbos: mano suneliui pilvo putimai prasidejo jau ligoninej apie 3 para. na gydytojai ramino kad cia viskas ok, zarnynas tvarkosi. 2 savaites pilnai maitinau MP, bet po to pastebejau, kad mano zuikis neistraukia pienelio iki galo: turiu omeny kad iki to maistingojo neprisikapsto. pavalgo 15 min ir klykia. pute ir toliau mum pilveli ir prisidejo dar diegliai, pradejom vartot lasiukus pilveliui. isbandem visus kokie tik yra prekyboje. gal siek tiek mums gelbeja sab simplex. maisgta ziauiriai ziurejau ka valgau, net kartais verkt noredavosi kai reikedavo sugalvot ka valgyt. jokiu pieno produktu, jokiu darzoviu isskyrus bulves ir morkas virtas arba tusintas ir tt. pradejau nusitraukinet pieneli ir duot is buteliuko, tada jis pasisotindavo, bet musu pilvelio bedos negerejo. pasekoje to nuo nuovargio ir streso pradejo mazet pienelio, kol jo visai beveik nebeliko. tariausi su gydytoja ir nusprendem kad reik primaitint misinuku. veliau mp visai beveik nebeliko tad perejom ant misinuko. tada prasidejo dar didesnes bedos su kakium. kakodavo kas para 1,5 paros. gydytoja sake kad normalu kad taip tustinasi nuo misinuko, bet va kas ziauriausia kad pilvelio putimai prasidejo ir tesiasi istisa para. kakis pasidare kaip kosyte ir toks tamsiai tamisiai zalias ir labai blogo kvapo. skambinausi vel daktarei liepe keist misinuka, nes sako cia nuo jo. pakeitem bet rezultato nera. gaila vaikelio kai visa para raitosi ir stena stena. daznai klykt pradeda ir rieciasi per klykimus jauciu kaip pirznioja ir atrodo kad jam nezmoniskai skauda. isbandem viska kas tik imanoma ir masaziukus ir kojyciu lankstymus ir sildymus pilvelio. na zodziu viska. pradejau dometis SM viskuo kas susije su tokiais pozymiais ir atradau jusu temuta. perskaiciau beveik visa ir pastebejau kad daug pozymiu mum sutampa: pilvelio putimas nezmoniskas, dujos, zalias kakis(tik be gleiviu jis pas mus) akyciu puliavimas (prasidejes primom dienom, lasinom torbex lasiukus net 10 dieneliu, lyg buvo aprime nuo vakar vel pradejo viena akyte puliuot) vaikas labai neramus istisa para, dienom numiega max 10-15 min, kai tokio amziaus maziukas turetu miegot betn po 1-2 i diena po kelis kartus. dar prasidejo ir atpylinejimai bei labai issausejo galvytes oda. valgom dabar nan ha (hipoalerginis misinys). net nebezinau ka ir begalvot. ryt vel skambinsiuos gydytojai ir prasysiu siuntimo pas gastro ir kad padarytu mum tyrimus del AS, tik va keblumas su kakuciu, jo dazniausiai sulaukiam nakti. tai kaip tada daryt su paseliu. ar paiimt ismatu megini ir del i saldytuva, ar paimt megini ir laikyt kambario temperaturoj iki ryto? ir kur kaune daro tyrimus siuos? ar galima dar kitaip nustatyt AS pvz is kraujo?
Atsakyti
millamia- as asmeniskai deciau i saldytuva- jei saldytuvam liepia det laboratorijos darbuotojai, matyt zino, kad AS tokioj temp. nezusta. O kambario temp. gali dar daugiau prisiveisti bakteriju g.gif bet cia tik mano nuomone. as pasukciau kaune i laboratorija- kelis psl . pries tai yra duotas adresas, man rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 12 17, 17:36)
millamia- as asmeniskai deciau i saldytuva- jei saldytuvam liepia det laboratorijos darbuotojai, matyt zino, kad AS tokioj temp. nezusta. O kambario temp. gali dar daugiau prisiveisti bakteriju g.gif bet cia tik mano nuomone. as pasukciau kaune i laboratorija- kelis psl . pries tai yra duotas adresas, man rodos g.gif

na ka lauksim tada kakiaus ir ziuresim. sakiau paimsiu viena i saldytuva ikisiu o kita kambario temp pastatysiu jei sianakt sulauksim. D kaip gaila man sunelio. vargsas stena, klykia ir taip visa diena. apetitas net pamazejo. verysad.gif ryt varysiu pas daktare ir jei vel aiskinsk kad keist misini tai tada tiesiu taikymu i klinikas vaziuosiu tegu daro tyrimus.
o ziurekit mamukai ar negali paimt paselio tiesiai is sikniuko, na su vatele ant pagaliuko? ar taip neimanoma paimt ir isaugint bakterija jei ji ten yra? ir ar pvz paemus kraujuka gali nustaty ar AS yra zarnyne?
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 12 17, 18:14)
na ka lauksim tada kakiaus ir ziuresim. sakiau paimsiu viena i saldytuva ikisiu o kita kambario temp pastatysiu jei sianakt sulauksim. D kaip gaila man sunelio. vargsas stena, klykia ir taip visa diena. apetitas net pamazejo.  verysad.gif ryt varysiu pas daktare ir jei vel aiskinsk kad keist misini tai tada tiesiu taikymu i klinikas vaziuosiu tegu daro tyrimus.
o ziurekit mamukai ar negali paimt paselio tiesiai is sikniuko, na su vatele ant pagaliuko? ar taip neimanoma paimt ir isaugint bakterija jei ji ten yra? ir ar pvz paemus kraujuka gali nustaty ar AS yra zarnyne?

Is kraujo vargu bau ar kur nustatineja. Su tamponiuku gali paiimti, bet tyrimas ne lanai tikslus gaunasi. Matys tai kas dedasi ties iseinamaja anga, o ne tai kas zarnyne. Daug tiksliau is kakucio. O patarciau jums kiekybini paseli padaryt, tada matysit ne tik AS, bet ir visas ir gerasias ir blogasias bakterijas. Tada tiksliai zinosit ko per daug turit, o ko jums truksta.
AS seip jau jei yra tai nesvarbu ar saldytuve ar kambari laikysit, jis niekur neprapuls. Bet jei noresit tikslaus paselio rezultato, tai laikant saldytuve negausit, nes kai kurios is bakteriju tokioje temperaturoje neisgyvena. Geriausia palaikyti ta pacia terpe kaip ir zmogaus organizme. Bet aisku pats tiksliausias atsakymas bus kuo greiciau pridavus tyrimui thumbup.gif
Bet kazkaip galvoju, kad ne butinai jums AS gyvenima trukdo. Greiciausiai tiesiog geruju bakteriju truksta 4u.gif
Atsakyti
millamia, gaila kad nutrauket pienuka, nes MP geriau ir skrandukui ir visais kitais atzvilgiais, o nuo misinuku dar blogiau buna. Gal jum diegliukai tiesiog? g.gif Mum iki 3 men. buvo diegliukai, kai miegojo tik staciai ant ranku. Po to savaime susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 17, 22:20)
millamia, gaila kad nutrauket pienuka, nes MP geriau ir skrandukui ir visais kitais atzvilgiais, o nuo misinuku dar blogiau buna. Gal jum diegliukai tiesiog?  g.gif Mum iki 3 men.  buvo diegliukai, kai miegojo tik staciai ant ranku. Po to savaime susitvarke smile.gif

na bet nuo diegliu abejoju ar kakius butu zalias g.gif
na va mazius mano padare kakiu - zalias jis toks tamsus. paemiau i du indelius meginius. viena pastaciau i saldytuva kita laikysiu kambario temp. is pat ryto skambinsiu gydytojai ir klausiu ka daryt.

del MP savo noru as jo tikrai nenutraukiau, tiesiog mp dingo nuo streso ir nervu verysad.gif
Atsakyti