QUOTE(Ruta1992 @ 2009 12 05, 00:45)
Nematė.Pasėlį darė prieš maždaug mėnesį.Stafilokokas buvo.Gydėm antibiotikais.Antibiotikų man daugiau rašyti nebegali. Į polikliniką gydytoja bijo mane kviest,nes net kai reikėjo pažymos tik parašė ir išgrūdo nė kiek tuo metu perštėjusios gerklės nepažiūrėjus,nes neleido man kaukės nusiimt.
Bandysiu kol kas medetkom skalaut ir Hexaspray purkšt.Šiaip manyčiau,kad čia stomatitas jei nebūtų tokio pūlingo sustandėjimo audinių po oda,nes yra tokia a la stomatitinė žaizdelė,bet dėl stomatito pūlinių nebūna,ypač TOKIO dydžio
Bandysiu kol kas medetkom skalaut ir Hexaspray purkšt.Šiaip manyčiau,kad čia stomatitas jei nebūtų tokio pūlingo sustandėjimo audinių po oda,nes yra tokia a la stomatitinė žaizdelė,bet dėl stomatito pūlinių nebūna,ypač TOKIO dydžio
Tai jei pries menesi AS buvo, tai greiciausiai, kad ir liko, tik atsparesnis nuo antibiotiku pasidare O jie kai dare paseli, bent atsparuma antibiotikams dare? Ar bile kokius atibiotikus paskyre?
O jei gydytoja bijo i poliklinika kviest ir net neapziuri, o dar ir kaukes neleidzia nusiimti tai Kas ji per gydytoja Juk cia ne virusas, neplinta oro laseliniu budu As sakyciau vaziuokit i greitaja, kad dar koks kraujo uzkretimas nesigautu. Ir kodel antibu negali rasyt, del to kad pries menesi geret? Manau, kad cia pakankamai ekstrine situacija. Nelaukit Cia mazi juokai Dar sepsi prisisauksit
O ka galeciau patart, tai jox arba liugolio purskalus, ne hexaspay , nes tie su jodu ir giliau prasiskverbs i audinius (betadinas, apie kuri anksciau raset irgi jodo preparatas). Dar kuo dazniau skalaukit su prisotintos druskos tirpalu, nes druska pulius traukia.
Eh, gaila, kad pas mane bakteriofago neliko, paskalautumet, mazu padetu Tuo labaiu, kad AS nuo bakteriofago neisivysto atsparesnis, taip, kaip nuo antibiotiku