Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

QUOTE(Ruta1992 @ 2009 12 05, 00:45)
Nematė.Pasėlį darė prieš maždaug mėnesį.Stafilokokas buvo.Gydėm antibiotikais.Antibiotikų man daugiau rašyti nebegali. doh.gif  Į polikliniką gydytoja bijo mane kviest,nes net kai reikėjo pažymos tik parašė ir išgrūdo nė kiek tuo metu perštėjusios gerklės nepažiūrėjus,nes neleido man kaukės nusiimt. doh.gif
Bandysiu kol kas medetkom skalaut ir Hexaspray purkšt.Šiaip manyčiau,kad čia stomatitas jei nebūtų tokio pūlingo sustandėjimo audinių po oda,nes yra tokia a la stomatitinė žaizdelė,bet dėl stomatito pūlinių nebūna,ypač TOKIO dydžio  doh.gif  blink.gif

Tai jei pries menesi AS buvo, tai greiciausiai, kad ir liko, tik atsparesnis nuo antibiotiku pasidare doh.gif O jie kai dare paseli, bent atsparuma antibiotikams dare? Ar bile kokius atibiotikus paskyre?
O jei gydytoja bijo i poliklinika kviest ir net neapziuri, o dar ir kaukes neleidzia nusiimti tai doh.gif doh.gif doh.gif Kas ji per gydytoja doh.gif Juk cia ne virusas, neplinta oro laseliniu budu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif As sakyciau vaziuokit i greitaja, kad dar koks kraujo uzkretimas nesigautu. Ir kodel antibu negali rasyt, del to kad pries menesi geret? Manau, kad cia pakankamai ekstrine situacija. Nelaukit schmoll.gif Cia mazi juokai blink.gif Dar sepsi prisisauksit unsure.gif
O ka galeciau patart, tai jox arba liugolio purskalus, ne hexaspay schmoll.gif , nes tie su jodu ir giliau prasiskverbs i audinius (betadinas, apie kuri anksciau raset irgi jodo preparatas). Dar kuo dazniau skalaukit su prisotintos druskos tirpalu, nes druska pulius traukia.
Eh, gaila, kad pas mane bakteriofago neliko, paskalautumet, mazu padetu g.gif Tuo labaiu, kad AS nuo bakteriofago neisivysto atsparesnis, taip, kaip nuo antibiotiku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 06 gruodžio 2009 - 00:03
Pasirodo stomatitas ten.Bet turbūt stafilokoko sukeltas.
Pakeičiau nuomonę dėl pūlinio,nes pradėjo daugėti tų žaizdelių ir apžiūrėjus jas geriau (su vaidrodėliu,nes viskas gilokai gan) pasimatė,kad ten opos.Vakar buvo 1,šiandien jau 3 ir man rodos,kad dar dvi formuojasi doh.gif
Skauda siaubingai.Be Hexaspray kiek galiu tepu Kamistad tepaliuku,tik,kad sunku pasiekt,nes fiziologiškai liečiant tą vietą žiaukčiot pradedu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nomb @ 2009 12 05, 23:59)
Tai jei pries menesi AS buvo, tai greiciausiai, kad ir liko, tik atsparesnis nuo antibiotiku pasidare  doh.gif  O jie kai dare paseli, bent atsparuma antibiotikams dare? Ar bile kokius atibiotikus paskyre?
O jei gydytoja bijo i poliklinika kviest ir net neapziuri, o dar ir kaukes neleidzia nusiimti tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kas ji per gydytoja  doh.gif Juk cia ne virusas, neplinta oro laseliniu budu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif As sakyciau vaziuokit i greitaja, kad dar koks kraujo uzkretimas nesigautu. Ir kodel antibu negali rasyt, del to kad pries menesi geret? Manau, kad cia pakankamai ekstrine situacija. Nelaukit  schmoll.gif Cia mazi juokai  blink.gif Dar sepsi prisisauksit  unsure.gif
O ka galeciau patart, tai jox arba liugolio purskalus, ne hexaspay schmoll.gif , nes tie su jodu ir giliau prasiskverbs i audinius (betadinas, apie kuri anksciau raset irgi jodo preparatas). Dar kuo dazniau skalaukit su prisotintos druskos tirpalu, nes druska pulius traukia.
Eh, gaila, kad pas mane bakteriofago neliko, paskalautumet, mazu padetu  g.gif Tuo labaiu, kad AS nuo bakteriofago neisivysto atsparesnis, taip, kaip nuo antibiotiku  g.gif

Neleido nusiimt ne dėl to,o kad nepasigaučiau gripo.Gydytoja mane kaip kiaušinį saugo,nes per šiuos metus ligoninėj prisigulėjau pereitais metais antibiotikų teko maždaug 7 kursus suvartot ir nuo rugsėjo galo jau 3 kursus sugėriau.Darė jautrumą.
Negali rašyt,nes sugėriau per metus maždaug 10 rūšių antibiotikų ir bijo,kad visiem atspari pasidarysiu ir vdrug kas rimtesnio,tai negalės jokių antibų duot,nes viskam atspari būsiu. doh.gif
Tai jaučiu stomatitą arba dėl AS įsitaisius (tai labiausiai tikėtina) arba dėl Candida,nes tas po tiek antibiotikų mėgsta pas mane apsilankyt doh.gif Druskos persotintu net skalavau dar vakar,o šian negaliu,nes man net nuo minimalaus druskos kiekio salotose taip griaužia viską,kad aš mečiau valgyt... unsure.gif
Atsakyti
Nu ir mes jau galim pasidalint savo patirtim kovojant su AS.kai gerem ta bakteriofaga, tai viskas buvo susitvrake, mergaite rami, viduriukai normalus, nu dabar jau po 2 dienu kai negeriam vel viskas is pradziu, rieciasi ir ne sekundes negali nurimti, diena nakti stena verkia. Mes gerem tik 8 dienas ryte ir vakare po 5 ml. Sakau gal neuteko tos bjaurybes isnaikint. Sakyciau kad mano pienas netinka, bet juk kai gere su tuo bateriofagu tai viskas buvo ciki. jauciu reiks antra kursa kartot. kazi nieko blogo nebus, nebus kokio pripratimo prie ju.
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2009 12 06, 13:52)
Nu ir mes jau galim pasidalint savo patirtim kovojant su AS.kai gerem ta bakteriofaga, tai viskas buvo susitvrake, mergaite rami, viduriukai normalus, nu dabar jau po 2 dienu kai negeriam vel viskas is pradziu, rieciasi ir ne sekundes negali nurimti, diena nakti stena verkia. Mes gerem tik 8 dienas ryte ir vakare po 5 ml. Sakau gal neuteko tos bjaurybes isnaikint. Sakyciau kad mano pienas netinka, bet juk kai gere su tuo bateriofagu tai viskas buvo ciki. jauciu reiks antra kursa kartot. kazi nieko blogo nebus, nebus kokio pripratimo prie ju.

Sveikute, manau, kad pripratimo tikrai nebus... juk jie skirti net profilaktikai, galima girdyt net neisnesiotiems kudikiams ir pasaliniu poveikiu nepastebeta... (taip info lapely parasyta). Juk cia ne vaistas, o tik "preparatas".
Aisku, koki protinga laiko tarpa tarp 2 gydymo kursu parinkt, gal Nomb geriau zino?
Papildyta:
Sveikos, mamytes, wink.gif

reik Jusu patarimo 4u.gif
mano Maziukui dare db skiepa negera, tai 2 dienas karsciavo, apetitas truputi pakrito...

bet as galvoju, jei jam viskas bus gerai, valgys normaliai, svorio priaugs, gal nereik cia tos klebsiellos gydyt? niu gal isaugsim mes ja gerdami ivairias gerasias bakterijas?
cia aisku galima butu su gastro kalbetis, bet kur siais laikais tie daktarai normalus? o vat idomu, ar nera blogai tas, kad vaikas pastoviai gauna geruju bakteriju is salies? juk gaunasi, kad organizmas pats nesimoko reguliuoti tu visu procesu...
vat cia toks klausimas pamastymui... g.gif
ka manot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2009 12 06, 14:05)
cia aisku galima butu su gastro kalbetis, bet kur siais laikais tie daktarai normalus? o vat idomu, ar nera blogai tas, kad vaikas pastoviai gauna geruju bakteriju is salies? juk gaunasi, kad organizmas pats nesimoko reguliuoti tu visu procesu...
vat cia toks klausimas pamastymui...  g.gif
ka manot?  bigsmile.gif

va butent del sito mums liepe po kasdienio geruju bakteriju vartojimo pereiti prie kas antros dienos.
jei neviduriuoja nuo klebsielos, tai gal ir nebutina pult gydyt. gal GB isstums klebsiela.
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2009 12 06, 12:52)

Gali buti, kad ir neuzteko jums po tuos 5 ml, nes mums kaip tik taip ir buvo. Tuo metu, kai tik pradejom gydytis, tai AS pas mus tiesiog zydete zydejo. Aisku pirmasis gerimas vistiek gerai AS sparnus apkarpe - beliko tik 10^3 blink.gif Tarp kursu pas mus gavos apie 4 savaites, nes savaite laukem, kol zarnynas issivalys, kad tyrimus priduot, tada kol atsakyma gavom, o po to laukem, kol parveze bakteriofago. doh.gif Na manau, kad tokia pertrauka +- savaite yra pats tas. Pakartokit tyrima. Jei prireiks, uzsisakysit antra kursa.
Antra kursa mes gerem doze jau didesne - po 10 ml, bet ir 6 menesiu jau buvom rolleyes.gif
Kazkaip persasi man ta mintis, kad 5 ml vis tik per mazai gaunais, jei nori su pirmu sykiu nudobt AS.
O del pripratimo nebijok, nera ten kam priprast schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Spanguole123 @ 2009 12 06, 15:05)
Sveikute, manau, kad pripratimo tikrai nebus... juk  jie skirti net profilaktikai, galima girdyt net neisnesiotiems kudikiams ir pasaliniu poveikiu nepastebeta... (taip info lapely parasyta). Juk cia ne vaistas, o tik "preparatas".
Aisku, koki protinga laiko tarpa tarp 2 gydymo kursu parinkt, gal Nomb geriau zino?
Papildyta:
Sveikos, mamytes, wink.gif

reik Jusu patarimo  4u.gif
mano Maziukui dare db skiepa negera, tai 2 dienas karsciavo, apetitas truputi pakrito...

bet as galvoju, jei jam viskas bus gerai, valgys normaliai, svorio priaugs, gal nereik cia tos klebsiellos gydyt? niu gal isaugsim mes ja gerdami ivairias gerasias bakterijas?
vat cia toks klausimas pamastymui...  g.gif
ka manot?  bigsmile.gif

Kad po skiepo maziau valgo, juolab, kad karsciavo, tai cia tikrai visiskai normalu. Nesijaudink del to. schmoll.gif
Jei nieko blogo nesidarys su viduriukais, su apetitu nesiskusit, tada gali su ta klebsiella irgi palaukt. Tiesiog nepamisrsk, kad ji ten yra ir stebek. Po kokio menesiuko ar dvieju pakartokit tyrimuka. Butu geriau kiekybini, kad matytumet koks kiekis jos yra. Jei mazeja, tada valio, o jei pradetu augt, tai nelaukit ir uzsisakykit bakteriofago.
Del geruju bakteriju, tai nemanau, kad blogai, kai pastoviai gauna is salies. Juk ten procesas paprastas - kuo daugiau geruju papuola, tuo didesne tikimybe, kad zarnyne susidarys daugiau geruju koloniju. O kai jos suveses, tada nebeliks vietos blogiukams ir tada nebereikes is salies g.gif Nelabai cia ka organizmas pats ir reguliuoja. Priesingai, sakyciau gerosios bakterijos organizma reguliuoja.
Mes nuolat gerem keleta menesiu gerasias. Nes vos tik nustodavau duot, iskart atopinis dermatitas paastredavo. Na o dabar jau senai nebedaviau, nes neber reikalo schmoll.gif Visko uztenka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 06 gruodžio 2009 - 23:20
Ruta1992, kaip ten jusu sveikata?
Atsakyti
Zinau dar viena mamyte is Klaipedos, kuri savo suneli bandys gydyt bakteriofagu. Kai jau bus kazkas aiskaus, pranesiu- tikiuos, bus dar vienas pasveikes vaikutis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 12 08, 21:54)
Zinau dar viena mamyte is Klaipedos, kuri savo suneli bandys gydyt bakteriofagu. Kai jau bus kazkas aiskaus, pranesiu- tikiuos, bus dar vienas pasveikes vaikutis  ax.gif

Linkim jai sekmes 4u.gif O kodel nesijungia prie musu? Neturi galimybes?
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2009 12 08, 16:01)
Ruta1992, kaip ten jusu sveikata?

Nieko gero.Negyja opos kol kas. doh.gif Ryt einu pas gydytoją,kad išrašytų vaistų ir paprašysiu,kad pažiūrėtų tas mano opas doh.gif Skauda žiauriai.
Atsakyti
Va radau visai nebloga straipsniuka apie fagus:
http://ill.ru/news.a...l?c_article=208
Tik, jei kas nematot normaliu raidziu, tai reikia View\Encoding Cyrilic pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 08 gruodžio 2009 - 23:34
QUOTE(nomb @ 2009 12 08, 23:32)
Va radau visai nebloga straipsniuka apie fagus:
http://ill.ru/news.a...l?c_article=208
Tik, jei kas nematot normaliu raidziu, tai reikia View\Encoding Cyrilic pasirinkti  4u.gif

Idomus straipsnis thumbup.gif
Atsakyti