Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

QUOTE(nomb @ 2009 12 04, 17:05)
Iki puses metuku turetu uztekti ir 5 ml., nors mums pirma karta geriant tokio kiekio neuzteko, teko kartot kursa antra karta  doh.gif Prie vaistuku berods prideta instrukcija tokia pat kaip pirmoje nuorodoje.
O jus zinot kiek pas jus AS auga? Pas mus pradzioje jo augo labai daug (berods 10^8), gal del to ir nepavyko iskart nudobt AS sad.gif
Mums patare gert Linex, nes ten yra enterokoku, kurie padeda isstumti AS. Bet jis tinka, jei neesat alergiki laktozei.

kai paskambinau savo gastro del rezultatu ir paklausiau skaiciu-ji pasake jog neberaso skaiciu, tik-"labai gausiai" tai bendyt ger po kokius 6-7ml? man parveza tik 160ml...kazi ar uzteks tiek g.gif ar prasyt is karto antra tiek...kitokios talpos ji neveza g.gif
Atsakyti
QUOTE(auskaz @ 2009 12 04, 18:10)
kai paskambinau savo gastro del rezultatu ir paklausiau skaiciu-ji pasake jog neberaso skaiciu, tik-"labai gausiai" tai bendyt ger po kokius 6-7ml? man parveza tik 160ml...kazi ar uzteks tiek  g.gif  ar prasyt is karto antra tiek...kitokios talpos ji neveza  g.gif

Tai cia brangesni isfasavimai. Kodel po 100 ml iskart buteliuku neperka? Nera? Nes yra du isfasavimai arba buteliukas po 100ml arba 4x20ml. O kaina ta pati.
Mazokai truputi gaunasi, bet galit bandyt. Jei ka po kurso pakartosit tyrima ir jei dar ras tada uzsakysit antra karta, nes kaip tik ir tarpas normalus praeis, kol atves, kad galetumet gert antra karta.
Atsakyti
o kaip zinoti ar esam alergiski laktozei?kai buvom poros menesiuku gerem linex, paskui bifilac, paskui gefilus....db mano mazytes zandukai paberti...tada nebuvo...ar tai galetu buti nuo linex'o? ar cia man jau AD vystosi? g.gif
Papildyta:
g.gif ji sake jog man parves 8 po 20ml....kaina aisku bus brangesne...tai ne giminaitis veza, uzsimes sociai...
Atsakyti
QUOTE(auskaz @ 2009 12 04, 18:15)
o kaip zinoti ar esam alergiski laktozei?kai buvom poros menesiuku gerem linex, paskui bifilac, paskui gefilus....db mano mazytes zandukai paberti...tada nebuvo...ar tai galetu buti nuo linex'o? ar cia man jau AD vystosi?  g.gif

Jei geret ir viskas buvo tvarkoj, nebere, tai tikriausiai laktozei nealergiskos smile.gif
O jei raso, kad auga gausiai, tai daro pigesni tyrima, kur kiekio nenustatineja doh.gif Pinigelius taupo g.gif
Vis tik, jei augo gausiai, tai reiktu jums bent buteliuko daugiau g.gif Geriau butu po kokius 6-7 ml, kad primust iskart AS.
Atsakyti
niu bandysiu...aciu, nomb uzpadraugavima ir rekomend 4u.gif ne paskutinis kartas, kai kreipsiuos turbut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auskaz @ 2009 12 04, 18:19)
o kaip zinoti ar esam alergiski laktozei?kai buvom poros menesiuku gerem linex, paskui bifilac, paskui gefilus....db mano mazytes zandukai paberti...tada nebuvo...ar tai galetu buti nuo linex'o? ar cia man jau AD vystosi?  g.gif
Papildyta:
g.gif ji sake jog man parves 8 po 20ml....kaina aisku bus brangesne...tai ne giminaitis veza, uzsimes sociai...

Bus 2 pakuotes po 4 buteliukus (1 buteliukas 20ml). Mes irgi buvom gave viena tokia pakuote ir uz ja mokejom ta pati, ka ir uz 100 ml buteliuka. Tai as ta turejau omeni. O mokejom po 40 lt + transportas, tai jei brangiau, tai zinosi ar labai jau sociai uzsimete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 04 gruodžio 2009 - 17:23
ir dar...
ar ta bakteriofaga su svirkstuku sugirdyt ir nieko neduot uzsigert?
Atsakyti
QUOTE(auskaz @ 2009 12 04, 18:27)
ir dar...
ar ta bakteriofaga su svirkstuku sugirdyt ir nieko neduot uzsigert?

As duodavau mazdaug valanda pries maitinima. Na ne visuomet tiksliai iseidavo islaukti, bet stengdavaus. rolleyes.gif Bet is esmes, tai buvo parasyta, kad galima ji maisiti su MP, tik, kad man jis negere schmoll.gif Ten bakteriofago skonis viska pramusa blink.gif Ir dar pabijojau, kad man jis MP neatsisakytu, jei vaistus kartu su MP pradesiu girdyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 04 gruodžio 2009 - 17:31
QUOTE(nomb @ 2009 12 04, 15:32)
Ruta, o ko tu bakteriofagu nenori paskalauti ir pagargaliuoti? Gal atsikratytum AS pagaliau  g.gif

Vat neesam su gydytoja tikros ar vis dar AS ten doh.gif Sako gali kita kokia bacila būt.O pūlinys ir žaizda patikėkit manim kokio dydžio doh.gif doh.gif Mama vos neapalpo kai pamatė doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(auskaz @ 2009 12 04, 17:19)
Papildyta:

AD gali buti ir nuo AS.
nu bet daugiau 100 lt gal nekainuos unsure.gif
mano nuomone net klizmuciu nereiktu tokiam mazam. juk ir spanguoliukas be klizmuciu pasveiko, maniskis irgi...

QUOTE(Ruta1992 @ 2009 12 04, 18:24)
Vat neesam su gydytoja tikros ar vis dar AS ten  doh.gif  Sako gali kita kokia bacila būt.O pūlinys ir žaizda patikėkit manim kokio dydžio doh.gif  doh.gif  Mama vos neapalpo kai pamatė  doh.gif  blink.gif

turbut reiktu tyrimus darytis, kad neliktu spelioniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 12 04, 19:24)
Vat neesam su gydytoja tikros ar vis dar AS ten  doh.gif  Sako gali kita kokia bacila būt.O pūlinys ir žaizda patikėkit manim kokio dydžio doh.gif  doh.gif  Mama vos neapalpo kai pamatė  doh.gif  blink.gif

Padarykit paseli ir nustatys kas ten ir kam atsparus. Bijau, kad cia be antibiotiku neapsieisit g.gif O gydytoja mate?
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2009 12 04, 20:02)
AD gali buti ir nuo AS.
nu bet daugiau 100 lt gal nekainuos unsure.gif
mano nuomone net klizmuciu nereiktu tokiam mazam. juk ir spanguoliukas be klizmuciu pasveiko, maniskis irgi...
turbut reiktu tyrimus darytis, kad neliktu spelioniu g.gif

Tai kad cia jau vos kursui gerimui teuztenka, apie klyzmutes, nei kalbos neina schmoll.gif Na bet tikekimes, kad suveiks kaip tavo Tukui ir Spanguoliukui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 04 gruodžio 2009 - 20:12
QUOTE(nomb @ 2009 12 04, 20:14)
Padarykit paseli ir nustatys kas ten ir kam atsparus. Bijau, kad cia be antibiotiku neapsieisit  g.gif O gydytoja mate?
Papildyta:

Tai kad cia jau vos kursui gerimui teuztenka, apie klyzmutes, nei kalbos neina  schmoll.gif Na bet tikekimes, kad suveiks kaip tavo Tukui ir Spanguoliukui  4u.gif

Nematė.Pasėlį darė prieš maždaug mėnesį.Stafilokokas buvo.Gydėm antibiotikais.Antibiotikų man daugiau rašyti nebegali. doh.gif Į polikliniką gydytoja bijo mane kviest,nes net kai reikėjo pažymos tik parašė ir išgrūdo nė kiek tuo metu perštėjusios gerklės nepažiūrėjus,nes neleido man kaukės nusiimt. doh.gif
Bandysiu kol kas medetkom skalaut ir Hexaspray purkšt.Šiaip manyčiau,kad čia stomatitas jei nebūtų tokio pūlingo sustandėjimo audinių po oda,nes yra tokia a la stomatitinė žaizdelė,bet dėl stomatito pūlinių nebūna,ypač TOKIO dydžio doh.gif blink.gif
Atsakyti