Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

O į kurią laboratoriją vežėt?

QUOTE(Erinata @ 2009 11 20, 14:49)
darem, po gydymo savaite praejo tada darem tai nieko nerado, dabar jau 2metai praejo, ir pastebejau kad keistai tustintis pradejo, tai zaliai tai skystai, tai galvoju ar gali po tiek laiko atsinaujint g.gif
Papildyta:

as irgi taip dariau, jau ta diena kuria turejau vezt tyrimams, sedejau su indeliu laukiau kada padarys, o tada jau lekdavau i privacia labarotorija, po 3dienu jau atsakymus tureom

Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 11 22, 01:00)
as galvoju, kad gal vis tiek abieju iskart neduotumet g.gif
Blogiausiu atveju duociau vienos mokytojos, kuri nuolat i Baltarusija vazineja kontaktus mirksiukas.gif Lygtais tebevazineja-rugseji tai tikrai dar vaziavo  unsure.gif
O kurios rusies pas jus klebsiella?
Ziurekit, jei spanguoles vaikiukui bus dingus klebsiella oxytoca, kaip ir mums, tada bus lengviau nusprest ar reikia kitu vaistuku  4u.gif

norejom vezt si penktadieni kakiu tyrimus (bus savaite praejus nuop bakteriofago pavartojimo), bet man jau kantrybes truksta, jauciu vyrui koki treciadieni is ryto iduosiu i rankas... ax.gif
butinai pranesiu, kai zinosiu, kas pas mus dabar pilvuke darosi... smile.gif
o del clotrimazolum tai jokiu budu netepkit, juk tai hormonas, jis nuplonina oda... pas mano vyra atopinis ant ranku, kartais veido... veidas tik serpetoja , tai tepa essex plus tepalu, po pirmo patepimo sausos serpetojancios demes dingsta. O vat rankas tepe daug tuo hormoniniu, tai budavo, kad lenkiant pirsta plysta oda iki kraujo unsure.gif dabar tepa visada rankas Excipial kremu, sako, kad jis atstato oda lygtais... unsure.gif
va rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2009 11 23, 12:12)
norejom vezt si penktadieni kakiu tyrimus (bus savaite praejus nuop bakteriofago pavartojimo), bet man jau kantrybes truksta, jauciu vyrui koki treciadieni is ryto iduosiu i rankas...  ax.gif
butinai pranesiu, kai zinosiu, kas pas mus dabar pilvuke darosi...  smile.gif
o del clotrimazolum tai jokiu budu netepkit, juk tai hormonas, jis nuplonina oda... pas mano vyra atopinis ant ranku, kartais veido... veidas tik serpetoja , tai tepa essex plus tepalu, po pirmo patepimo sausos serpetojancios demes dingsta. O vat rankas tepe daug tuo hormoniniu, tai budavo, kad lenkiant pirsta plysta oda iki kraujo  unsure.gif  dabar tepa visada rankas Excipial kremu, sako, kad jis atstato oda lygtais...  unsure.gif
va  rolleyes.gif

labai lauksiu kaip jums sekesi 4u.gif
dar tegu pabando A-derma Exomega patept mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 21, 21:43)
Jau paskaiciau temukei kad yra Baltarusijoj. Tai gal pabandysim gauti.
O jei ir ta Klebsiella yra tai kaip tada? Ar abudu gert ir nuo AS ir ta kuris jai skirtas?
O kaip del As ant odeles? Ar clotrimazoliu ar travokortu tept? Ar yra alternatyva?
Mes 2 diena jais tepam, po biskiuka, bet lyg gereja vaizdas, bet ar nepakenks visumoj?

La! Na siaip ckotrimazlis yra nuo grybo ir As jis neisnaikins. Jei parves tai bakteriofago, tai gali det kompresus, bet geriau padaryti tyrimus, koks antibijotikas veikia AS ir tada pora kart patepsi oda(na as tepiau, gal 5 dienas) ir As nei kvapo nebus. dar pora kartu uzdejau kompresiukus su bakteriofagu ir valio 4u.gif tiesa, vaiciulioniene man toki gaminama tepala is antibu israse, bet as hales turguj nusipirkau gentamicino (nes musu as tik sis antibijotikas veike). Taip pat tepdama antibiotikais, reikia ir pries grybeliniu patept. Nes vaiciulionine neispejo, tai ka tu manai, isgyde As atsirado grybo sporos, bet ir ta tada per kelias dienas clotrimazoliu isgydem thumbup.gif
O bakterifago uzsisakyk minimum 6-7 buteliukus, nes tavo mergyte jau nemazute.
Atsakyti
o del clotrimazolum tai jokiu budu netepkit, juk tai hormonas, jis nuplonina oda... pas mano vyra atopinis ant ranku, kartais veido... veidas tik serpetoja , tai tepa essex plus tepalu, po pirmo patepimo sausos serpetojancios demes dingsta. O vat rankas tepe daug tuo hormoniniu, tai budavo, kad lenkiant pirsta plysta oda iki kraujo unsure.gif dabar tepa visada rankas Excipial kremu, sako, kad jis atstato oda lygtais... unsure.gif
oij, susipainiojau, Cutivate tas hormoninis tepalas, Clotrimazolum visai cia ne i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2009 11 23, 11:12)
norejom vezt si penktadieni kakiu tyrimus (bus savaite praejus nuop bakteriofago pavartojimo), bet man jau kantrybes truksta, jauciu vyrui koki treciadieni is ryto iduosiu i rankas...  ax.gif
butinai pranesiu, kai zinosiu, kas pas mus dabar pilvuke darosi...  smile.gif
o del clotrimazolum tai jokiu budu netepkit, juk tai hormonas, jis nuplonina oda... pas mano vyra atopinis ant ranku, kartais veido... veidas tik serpetoja , tai tepa essex plus tepalu, po pirmo patepimo sausos serpetojancios demes dingsta. O vat rankas tepe daug tuo hormoniniu, tai budavo, kad lenkiant pirsta plysta oda iki kraujo  unsure.gif  dabar tepa visada rankas Excipial kremu, sako, kad jis atstato oda lygtais...  unsure.gif
va  rolleyes.gif

aisku nelauk, jau jei isnaikino, tai jo nebus.
nezinau kaip del Clotrimazolum - viena moteris sake, kad ten yra hormono unsure.gif g.gif net buvo nuorodas idejus i sm unsure.gif
as pati essex naudoju, esu jautriaode- man jis thumbup.gif
nu musu ne tik vaikai panasus- abu sedejo, cz, as, bet ir vyrai doh.gif maniskiui rankos serpetoja. tai geria cinko tabletes ir A+E- zymiai pagerejo thumbup.gif Ir lygiai taip pat nuo cutivate su oda dares doh.gif
Atsakyti
Klotrimazolas yra plataus poveikio priešgrybelinis preparatas, imidazolo darinys. Lokaliai jis veikia daugumą patogeninių grybelių. Klotrimazolas slopina mikroorganizmų nukleorūgščių ir baltymų sintezę, o grybeliuose ir ergosterolio gamybą. Dėl to pažeidžiama ląstelės sienelė ir grybelio ląstelė suyra. Cia ne hoprmonas.
Bet kuom tada grybelius naikint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 23, 13:43)
Klotrimazolas yra plataus poveikio priešgrybelinis preparatas, imidazolo darinys. Lokaliai jis veikia daugumą patogeninių grybelių. Klotrimazolas slopina mikroorganizmų nukleorūgščių ir baltymų sintezę, o grybeliuose ir ergosterolio gamybą. Dėl to pažeidžiama ląstelės sienelė ir grybelio ląstelė suyra. Cia ne hoprmonas.
Bet kuom tada grybelius naikint?  g.gif

Tai mamkos sumaise Cutivate su Clotrimazolum drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2009 11 23, 12:47)
Tai mamkos sumaise Cutivate su Clotrimazolum  drinks_cheers.gif

Tai nieko nebus blogo jei pora dienu patepsiu plonai? Jau isreklamavo Jus mamytes labai 4u.gif , tai labai laukiu kad pakomentuotumet mano posta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 21, 20:16)
Sveikutes.
Mes irgi pasidarem kiekybini ismatu tyrima.. Gal kas is mamyciu dares ir galetu padeti pasiaiskinti kelis dalykus. Nes noriu pas Vaiciulioniene eit visiskai pasiruosus, kad galeciau padiskutuot del gydymo budu.
A. Stafilkokas pas mus 10(5), o turetu but maziau nei 10(3) tai cia labai daug ar nelabai  g.gif Nes kiek skaiciau jei nedaug padidejes tai tik gerosiom bakterijom gydo, o jei daug tai ka tada skyria?
Po to Grybai-Candida irgi daugiau nei nurodyta normoj. Laktobakterijos parasyta kad neauga (tai cia irgi manau blogai?  g.gif ), o Bifidobakteriju irgi maziau nei reikia.
Dar auga Klebsiela enterobakterija, tai ar cia labai blogai ar kazkiek ju turi buti?

Stafilokoka jums reikia kuo greiciau naikinto, jo ne tik kad 10^3, bet is vis neturi buti. 10^3 laikoma norma, bet bet kuriuo momentu jis vel gali suzydeti. Siuo metu pas jus laaaabai zydi doh.gif (vienintele paguoda, kad buna jo ir daugiau priauga). Gydyti vien gerosiomis, reiskia zaisti, kankinti vaika, nes gydymas trunka ilgai, net metu metus, o rezultatas ne visuomet toks kokio laukiame schmoll.gif O be to, ir pinigeliu labai jau daug kainuos, jei paskaiciuosit bendra suma, kuria sumokejot uz gerasias, geriant kelis metus doh.gif
As sakyciau nebelaukit nieko schmoll.gif Bakteriofagas+Gerosios bakterijos 10-14 dienu, po to praeina savaite ir pasidarot tyrima.
Del grybo kol kas galvos nesukit. Kiek jums amziaus? Gal dar viska i burna kisa? Kai sutvarkysit mikroflora, tai gal ir pats pasitrauks, o jei ne, tai ne taip jau sudetinga ji isgydyti. Ivairiu grybu vaiku organizme gali buti iki 10^4.
Kad neauga Lakto ir mazai Bifido, tai jau negerai. Tai tik parodo, kad jums butina vartoti gerasias. As jums siulyciau Linex, nes ten yra enterokoku, kurie padeda isstumti stafilokokus.
Klebsiella irgi neturi buti. Natina buvo susidurusi su ja. Tai jiems po stafilokoko bakteriofago gerimo jos taip pat neliko. Jei taip neivyktu, tai yra ir specialus bakteriofagas ir nuo sito brudo. Bet pirmiausia, pradekit nuo stafilokoko.
Nes atopini dermatita jums issauke AS.
Odyte niekad netepliokit bet kuo. Jei tik paserpetojus ir raudona, patepkit taukmedzio sviestu. Na bet turbut tai jau darot rolleyes.gif Jei prades slapiuoti, tada nuvaziuokit i zolyno gatve ir padarykit tepineli nuo odos. Teda tiksliai zinosit kas ten ir kaip naikinti.
O AS kelias toks: AS zarnyne->atopinis dermatitas->alergija->AS ant odos (votys, zaizdos, puliniai)->bronchine astma-> O toliau tai jau vienas dievas tezino, abile kas doh.gif doh.gif doh.gif
Aisku nesigasdinkit be reikalo, ne visiems kelias tas pats. Buna ir tokiu organizmu, kurie patys sugeba atsikratyti nuo AS, bet laukti nera ko... Geriau padet su juo atsisveikint drinks_cheers.gif Nes pasekmes gali buti nekokios.
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2009 11 23, 14:32)
Stafilokoka jums reikia kuo greiciau naikinto, jo ne tik kad 10^3, bet is vis neturi .

o jus kaip supratau neklizmavot?tik geret ta faga?
Papildyta:

LiloSun- kada einat pas Vaiciulioniene?
Atsakyti
jo jo, supainiojom Clotrimazolum su Cutivate! doh.gif Cutivate hormono turi, o del to kito nezinau, bet speju, kad ne smile.gif

Natina, likimo drauges mes su Tavim.... ech, kad dar mum taip AS ir Klebsiella isnyktu kaip pas jus... ax.gif

Mamos, noriu Jusu patarimo:
kadangi siaucia gripas, tai nusprendziau pas gastro neit, paskambinau jai. Bet pries tai dar pasiskambinau musu terapeutei, pasakiau, kad viduriuot vaikiukas nustojo, kad svoris augt pradejo ir t.t. ji pasake dar reiktu pagert geruju bakteriju, rekomendavo LIVEO (pries tai gerem bifolac+gefilus plus, abi per diena; bifolac naudos kazkaip nepajutau...). O gastro telefonu ta pati pavardinau, pasakiau, kad isgerem bakteriofaga (ko ji kazkaip nesureiksmino, keista...), tai ji liepe ta pati gert minimum menesi (t.y. bifolac+gefilus plus).
TAi va ir noriu jusu paklaust, man atrodo kad geriau butu ka nors naujo pagert, ane? tai nusipirkciau tu LIVEO, bet vat ka su jais mum dar gert? nes vaistininke nezino, ka galetume prie ju derint. Terapeute mano, kad mum pakaks situ vienu. O gastro liepe gert tuos 2 preparatus, bet viens is ju , man atrodo, akivaizdaus poveikio nedave (vien tik jas geriant vaikiukas vis tiek viduriavo), tai sito derinio girdyt nenoriu.
Kad jau uzsiimu vaikiuko savigyda, tai jau iki galo! lotuliukas.gif su jusu pagalba... lotuliukas.gif
P.S. tiesa, Liveo tik Kaune parduoda.... tai vyro tetis ryt atveza (jie gyvena Kaune, vaziuos su reikalais i Vln) thumbup.gif
Atsakyti