Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

QUOTE(nomb @ 2009 11 17, 22:06)
Geriau pasidaryk, nes ne visuomet antibiotikai visiskai iveikia AS. O tada jis atsigauna visame grazume  doh.gif . O po gydymo paseli dare?

darem, po gydymo savaite praejo tada darem tai nieko nerado, dabar jau 2metai praejo, ir pastebejau kad keistai tustintis pradejo, tai zaliai tai skystai, tai galvoju ar gali po tiek laiko atsinaujint g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 20, 20:41)
Paklausykit patyrusios: paimtą tyrimą iškart vežkit į privačią laboratoriją, tada gausit tikslų tyrimą. Po tų visų palaikymų šaldytuvuose tyrimas nebus tikslus...

as irgi taip dariau, jau ta diena kuria turejau vezt tyrimams, sedejau su indeliu laukiau kada padarys, o tada jau lekdavau i privacia labarotorija, po 3dienu jau atsakymus tureom
Atsakyti
Sveikos, mamytes!!! 4u.gif
siandien sugirdziau paskutini bakteriofaga suneliui!!! drinks_cheers.gif gavosi is viso 12 gydymo dienu!!! thumbup.gif
tai vat sugalvojau savaite palaukt - tegul nusistovi sava tvarka zarnyne, o tik tada nuvezt kakuti istrirt, ka manot? g.gif
va tik gastro liepe gerasias bakterijas dar 1 men gert, tai matyt geruju bakteriju zarnyne kiekis nebus tikslus, arne? juk ju nenaturaliai bus daugiau nei butu jei bakteriju negertume, arne?
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2009 11 20, 21:28)
Dazniau tustintis gali del laktozes, kurios yra kai kuriose kapsulese. Ar dukryte nera kam nors alergiska, pvz. laktozei? Kokias gerasias geriat?

geriam Bifolaca antra diena, nes tik vakar ats sužinojau.maža ji 5 men dar nėra, tai subku paskyt dėl alergijos.

Urbonas pažiūrėjo tyrimą, ir sako aš tai nieko neduočiau tam vaikeliui iš gerų bakterijų nes nėr indikacijų.Kakoja ji 1-2 kartus skystokai geltonai sakyciau, labiausiai mane neramina kad svoris labai auga prastai, ir kas menesį jo vis mažėja to prieaugio.Jis sako, kad staf neįtakoja svorio augimo g.gif žodžiu tokia pasimtus išėjau, bet bakterijas aišku gersim, ir tyrimą kartosim.

bakteriofagas- gal galit parašyt tiksliai jo pavadinima?
Atsakyti
Bakteriofagas:

http://www.medintorg...ag_stafilokokko arba
http://amt.allergist.ru/821_b.html.

spanguole- as klausiau gydytojos del bakteriju nedavimo, kai pridavinesim tyrimus, tai sake visiskai neitakoja. Ko gero ji teisi, nes gavos taio, kad po 1 neteisingo tyrimo reikejo iskart ismatas priduoti, tai buvom gere bakterijas is vakaro (lakto+bifido), o ismatu tyrimas parode, kad pas mano Tuka lakto visai nerasta g.gif
bet as bent jau ta diena, kai ketinciau vezt ju neduociau, man kazkaip patikimiau unsure.gif

O del svorio ir AS, manau, kad yra rysys. Vis tiek vaikas ne taip gerai isisavina maista. O maniskis tai is viso coliukas. Kita vertus, pagal sverima namie iseina, kad si menesi visai nepriaugo unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 20 lapkričio 2009 - 22:41
QUOTE(natina @ 2009 11 20, 23:41)
Bakteriofagas:
O del svorio ir AS, manau, kad yra rysys. Vis tiek vaikas ne taip gerai isisavina maista. O maniskis tai is viso coliukas. Kita vertus, pagal sverima namie iseina, kad si menesi visai nepriaugo  unsure.gif  verysad.gif

labai ačiū 4u.gif

klausiau dėl navalgiukų Urbono, tai sakė labai sunku įtakot apetitą, bet napatikėsi, patarė dėt truputį druskos į košytes, duot nevirintą vandenuką.sakė ,kad retkarčiais padeda virškinimo fermentai- kaip Kreonas ir kiti.o vitaminą C geriau mamom pavartot ir per pieną jo gaus vaikutis.
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2009 11 21, 08:46)
labai ačiū 4u.gif

klausiau dėl navalgiukų Urbono, tai sakė labai sunku įtakot apetitą, bet napatikėsi, patarė dėt truputį druskos į košytes, duot nevirintą vandenuką.sakė ,kad retkarčiais padeda virškinimo fermentai- kaip Kreonas ir kiti.o vitaminą C geriau mamom pavartot ir per pieną jo gaus vaikutis.

mano ziogas be druskytes ne nevalgo schmoll.gif
virinta vandenuka geria, bet labiau megsta sviezias obuoliu sultis thumbup.gif
Kreona naudojam, poveikio nepastebejau. Dar nuo vasaros naudojam su pertraukom, bet svoris jau praktiskai visai neauga unsure.gif
O vit.C duodu retkarciais(cevikap).
Zodziu, musu atveju tarsi viska darom kaip reikia, bet su valgymu tragedija doh.gif
nors kai nori, tai darzovienes su mesa ir 300 ml suvalgo- vadinas, jam telpa.
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2009 11 20, 22:00)
Sveikos, mamytes!!!  4u.gif
siandien sugirdziau paskutini bakteriofaga suneliui!!!  drinks_cheers.gif  gavosi is viso 12 gydymo dienu!!! thumbup.gif
tai vat sugalvojau savaite palaukt - tegul nusistovi sava tvarka zarnyne, o tik tada nuvezt kakuti istrirt, ka manot?  g.gif
va tik gastro liepe gerasias bakterijas dar 1 men gert, tai matyt geruju bakteriju zarnyne kiekis nebus tikslus, arne? juk ju nenaturaliai bus daugiau nei butu jei bakteriju negertume, arne?

Mes tai nutraukdavom gerasias. Mums liepe net savaite islaukti nedavus geruju ir tik po to vezti tyrimams. Sake kitaip tyrimas nebus tikslus. Bet is esmes tai per ta savaite nieko blogo ir nenutiko ir be geruju. Po to pridavem tyrimuka ir vel pradejom girdyt. drinks_cheers.gif
Jei girdysit gerasias, tai priduokit pigesni tyrimuka, ne kiekybini paseli, bet tik ar AS yra ar ne. Bet jei AS butu, tuomet nesuzinotumet kiek jo dar like. schmoll.gif
Lauksim jusu isgijusiu nuo AS klube 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiniuotis @ 2009 11 20, 23:15)
geriam Bifolaca antra diena, nes tik vakar ats sužinojau.maža ji 5 men dar nėra, tai subku paskyt dėl alergijos.

Urbonas pažiūrėjo tyrimą, ir sako aš tai nieko neduočiau tam vaikeliui iš gerų bakterijų nes nėr indikacijų.Kakoja ji 1-2 kartus skystokai geltonai sakyciau, labiausiai mane neramina kad svoris labai auga prastai, ir kas menesį jo vis mažėja to prieaugio.Jis sako, kad staf neįtakoja svorio augimo g.gif žodžiu tokia pasimtus išėjau, bet bakterijas aišku gersim, ir tyrimą kartosim.

bakteriofagas- gal galit parašyt tiksliai jo pavadinima?

Viena is mamyciu is vis beveik negalejo girdyt jokiu geruju, nes praktiskai visos suneli alergizavo doh.gif Na bet jie sugere bakteriofaga ir po truputi geruju suvalgydavo ir pasveiko bigsmile.gif

O su odyte pas jus viskas tvarkoj? Mums AS atopini dermatita sukele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 21 lapkričio 2009 - 12:29
QUOTE(nomb @ 2009 11 21, 13:25)
Viena is mamyciu is vis beveik negalejo girdyt jokiu geruju, nes praktiskai visos suneli alergizavo  doh.gif  Na bet jie sugere bakteriofaga ir po truputi geruju suvalgydavo ir pasveiko  bigsmile.gif

O su odyte pas jus viskas tvarkoj? Mums AS atopini dermatita sukele  doh.gif

kiek išsiaiškinau biški per daug aš jai tų bakterijų supenėjau, po 1maišelį du kart dienoj, sako po 1 uztenka visai dienai, tai daba i dvi dalis padalinau 4u.gif

su odyte, kol kas tfu tfu tfu, graži mano mergytė 4u.gif nors žandukus po maudybžniu patepu A-derma Exomega, nuo pirmosios mano liko tas kremumas, man jis superinis 4u.gif jus turbut jau išbandėt tą kremuką?

pas mus As rado 10 šeštame, o norma 10 treciame g.gif o kaži randa jo daugiau ar pas visus maždaug toks kiekis būna?o bifido ir lacto nerado visai 10 ketvirtame verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2009 11 21, 14:21)
kiek išsiaiškinau biški per daug aš jai tų bakterijų supenėjau, po 1maišelį du kart dienoj, sako po 1 uztenka visai dienai, tai daba i dvi dalis padalinau 4u.gif

su odyte, kol kas tfu tfu tfu, graži mano mergytė 4u.gif nors žandukus po maudybžniu patepu A-derma Exomega, nuo pirmosios mano liko tas kremumas, man jis superinis 4u.gif jus turbut jau išbandėt tą kremuką?

pas mus As rado 10 šeštame, o norma 10 treciame g.gif o kaži randa jo daugiau ar pas visus maždaug toks kiekis  būna?o bifido ir lacto nerado visai 10 ketvirtame verysad.gif

AS pas mus buvo 10*4, bifido per 2 laipsnius zemiau, o lakto parasyta- nerasta.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 11 21, 19:19)
AS pas mus buvo 10*4, bifido per 2 laipsnius zemiau, o lakto parasyta- nerasta.

bet jus jau issigydet?
Atsakyti
Sveikutes.
Mes irgi pasidarem kiekybini ismatu tyrima.. Gal kas is mamyciu dares ir galetu padeti pasiaiskinti kelis dalykus. Nes noriu pas Vaiciulioniene eit visiskai pasiruosus, kad galeciau padiskutuot del gydymo budu.
A. Stafilkokas pas mus 10(5), o turetu but maziau nei 10(3) tai cia labai daug ar nelabai g.gif Nes kiek skaiciau jei nedaug padidejes tai tik gerosiom bakterijom gydo, o jei daug tai ka tada skyria?
Po to Grybai-Candida irgi daugiau nei nurodyta normoj. Laktobakterijos parasyta kad neauga (tai cia irgi manau blogai? g.gif ), o Bifidobakteriju irgi maziau nei reikia.
Dar auga Klebsiela enterobakterija, tai ar cia labai blogai ar kazkiek ju turi buti?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 21, 20:16)
Sveikutes.
Mes irgi pasidarem kiekybini ismatu tyrima.. Gal kas is mamyciu dares ir galetu padeti pasiaiskinti kelis dalykus. Nes noriu pas Vaiciulioniene eit visiskai pasiruosus, kad galeciau padiskutuot del gydymo budu.
A. Stafilkokas pas mus 10(5), o turetu but maziau nei 10(3) tai cia labai daug ar nelabai  g.gif Nes kiek skaiciau jei nedaug padidejes tai tik gerosiom bakterijom gydo, o jei daug tai ka tada skyria?
Po to Grybai-Candida irgi daugiau nei nurodyta normoj. Laktobakterijos parasyta kad neauga (tai cia irgi manau blogai?  g.gif ), o Bifidobakteriju irgi maziau nei reikia.
Dar auga Klebsiela enterobakterija, tai ar cia labai blogai ar kazkiek ju turi buti?

del kiekio tai negaliu pati komentuot, nes dar žalia šituose reikaluose, tik va lacto ir bifido tai turi but butinai, nes jos yra gerosios bakterijos.
manu kad skirs tik geras bakterijas.o kokie požymiai pas jus?tempa, viduriuoja, neramumas, pulinukai?
Atsakyti