Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

Laba diena smile.gif
mano sunui auksini stafilokoka rado kai jam buvo 3men, gydemes antibiotikais 10 dienu gulejom ligoninei (tiksliai neatsimenu pavadinimo g.gif ). turiu toki klausima gal zinot ar gali vel pakartotinai susirgt jo? ar cia visam laikui jau issigydo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 11 17, 16:40)
Laba diena smile.gif
mano sunui auksini stafilokoka rado kai jam buvo 3men, gydemes antibiotikais 10 dienu gulejom ligoninei (tiksliai neatsimenu pavadinimo g.gif ). turiu toki klausima gal zinot ar gali vel pakartotinai susirgt jo? ar cia visam laikui jau issigydo g.gif

Gali ir vel pasigauti 4u.gif Jei turi kazkokiu itarimu, geriausia pasidaryt tyrimuka.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 11 17, 17:43)
Gali ir vel pasigauti  4u.gif Jei turi kazkokiu itarimu, geriausia pasidaryt tyrimuka.

aciu, as irgi galvoju pasidaryt ismatu pasieli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 11 17, 21:21)
aciu, as irgi galvoju pasidaryt ismatu pasieli  g.gif

Geriau pasidaryk, nes ne visuomet antibiotikai visiskai iveikia AS. O tada jis atsigauna visame grazume doh.gif . O po gydymo paseli dare?
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

norėjau paklausti kaip reikėtų paimti išmatas pasėlio tyrimui, kaip laikyti iki nuvežimo į laboratoriją, kad tyrimas būtų kaip galima tikslesnis?
Atsakyti
QUOTE(sypsiuke @ 2009 11 19, 17:28)
Sveikos, mamytės  4u.gif

norėjau paklausti kaip reikėtų paimti išmatas pasėlio tyrimui, kaip laikyti iki nuvežimo į laboratoriją, kad tyrimas būtų kaip galima tikslesnis?

Ismatas reikia surinkti i vienkartini indeli ir vezti kuo skubiau i laboratorija. Tada tyrimas buna tiksliausias. Mums sake, kad geriausia, jei atvezama bent jau per 2 val. O del to, kaip laikyti ismatas pozicijos issiskiria - vieni sako, kad laikyti saldytuve, kiti sako, kad laikyti siltai, kad bakterijoms temperatura butu panasi kaip zmogaus organizme, tada maziau ju zuna. Bet kuriuo atveju geriausia, kai pristatoma kuo greiciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 19 lapkričio 2009 - 16:56
QUOTE(sypsiuke @ 2009 11 19, 17:28)
Sveikos, mamytės  4u.gif

mums sake atvežti šiltas, tai įvyniojau ir vežiau 4u.gif

Mamos, man jau šiandie galva visai nebedirba, kai pasakė kad auksinis pas mano mažutę.Tyriau savo noru, žodžiu indikacijų kaip ir jokių nebuvo-nėra, tik pradėjo nuo trečio mėnesio labai mažai valgyt ir svoris augo labai po mažai, tai įtariau, nors visi atkalbinėjo nuo tyrimo.

Pasakykit man dėl to viduriavimo?koks jis būna?maniškė kakoja 1-2kartus, skystokai, gelsvai-žalsvai, be putų, gelivių gal kartais pasimato.ar čia viduriavimas?rami, pilvo neskauda jai g.gif

ryt pas Urboną varau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2009 11 19, 18:33)

Mamos, man jau šiandie galva visai nebedirba, kai pasakė kad auksinis pas mano mažutę.Tyriau savo noru, žodžiu indikacijų kaip ir jokių nebuvo-nėra, tik pradėjo nuo trečio mėnesio labai mažai valgyt ir svoris augo labai po mažai, tai įtariau, nors visi atkalbinėjo nuo tyrimo.

Pasakykit man dėl to viduriavimo?koks jis būna?maniškė kakoja 1-2kartus, skystokai, gelsvai-žalsvai, be putų, gelivių gal kartais pasimato.ar čia viduriavimas?rami, pilvo neskauda jai g.gif

pas mus toks pats tustinimasis buvo 1-2 kartai, tik zalsos spalvos- ne, o gleiviu- taip.
ziuriu, kad ir vel gleiviu yra. bet ju buvimas gali reiksti ir siaip alergija, o kai vaikutis daug kam alergiskas, tai labai nestebina.
Parasyk, ka Urbonas del nevalgymo patars rolleyes.gif Pas mus As nera, bet ir apetito- nelabai g.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
O man poliklinikos sesutė sakė paimti iš vakaro į sterilų indelį ir laikyti šaldytuve, bet kažkaip suabejojau ar bus tikslu...bet kitaip ir neišeis, nes sakė atsivežti einant pas gydytoją, kuri išrašys siuntimą šiam tyrimui. O siunčia mus šiam tyrimui, nes atlikus koprologinį, nustatė šiek tiek padidėjusį leukocitų skaičių bei rasta kažkiek gleivių.. verysad.gif

QUOTE(nomb @ 2009 11 19, 10:55)
Ismatas reikia surinkti i vienkartini indeli ir vezti kuo skubiau i laboratorija. Tada tyrimas buna tiksliausias. Mums sake, kad geriausia, jei atvezama bent jau per 2 val. O del to, kaip laikyti ismatas pozicijos issiskiria - vieni sako, kad laikyti saldytuve, kiti sako, kad laikyti siltai, kad bakterijoms temperatura butu panasi kaip zmogaus organizme, tada maziau ju zuna. Bet kuriuo atveju geriausia, kai pristatoma kuo greiciau.

QUOTE(lasiniuotis @ 2009 11 19, 12:33)

Atsakyti

Paskui papasakosiu ka mum Urbonas pribure 4u.gif

pasakykit man ar gali manoji nuo geruju bakteriju dazniau tustintis pradet?ka cia reiksia?gal netinka jos?jau vapsie pasimeciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2009 11 20, 20:46)
Paskui papasakosiu ka mum Urbonas pribure 4u.gif

pasakykit man ar gali manoji nuo geruju bakteriju dazniau tustintis pradet?ka cia reiksia?gal netinka jos?jau vapsie pasimeciau verysad.gif

Dazniau tustintis gali del laktozes, kurios yra kai kuriose kapsulese. Ar dukryte nera kam nors alergiska, pvz. laktozei? Kokias gerasias geriat?
Atsakyti
QUOTE(sypsiuke @ 2009 11 20, 12:39)
Ačiū  4u.gif
O man poliklinikos sesutė sakė paimti iš vakaro į sterilų indelį ir laikyti šaldytuve, bet kažkaip suabejojau ar bus tikslu...bet kitaip ir neišeis, nes sakė atsivežti einant pas gydytoją, kuri išrašys siuntimą šiam tyrimui. O siunčia mus šiam tyrimui, nes atlikus koprologinį, nustatė šiek tiek padidėjusį leukocitų skaičių bei rasta kažkiek gleivių.. verysad.gif

Paklausykit patyrusios: paimtą tyrimą iškart vežkit į privačią laboratoriją, tada gausit tikslų tyrimą. Po tų visų palaikymų šaldytuvuose tyrimas nebus tikslus...
Atsakyti