Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

labas mielosios 4u.gif ,

QUOTE(rupestelis @ 2008 06 08, 23:30)
o maniske jau 100 gr. prateriojo, nevalgo vel...dar sloga, snargliuku tiek daug net ziema nebuvo... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nieko gero zodziu, ech...

kai pagalvoju, kad reiks taip ilgai kaip gintutei kankintis...t.y. vaiko daugiau gaila, nei saves... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

maniškė irgi suslogavo ir erzinasi dėl tos slogos, neužmiega, blogiau valgo verysad.gif . Šiandien vėl atpylinėti ėmė. Gyd. buvo prirašiusi kreono pagerti, tai pagerėjimas buvo: kakutis pasidarė nebe toks skystas, nebeatpylinėjo, o šiandien vėl atpylinėja ir yra labai nerami-gal čia dėl slogos g.gif
O esant AS kakutis būna skystas ar gali būti ir užkietėję viduriai? Mums būna kažkaip apgaulingai: vakar, pavyzdžiui, visą dieną nekakojo, naktį vis stenėjo ir stenėjo, o ryte visvien padarė minkštai, nors maniau, kad viduriukai bus užkietėję, bet ne g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 06 08, 23:30)
kai pagalvoju, kad reiks taip ilgai kaip gintutei kankintis...t.y. vaiko daugiau gaila, nei saves... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Laikykites mamytes, zinokit - viskas kada nors baigsis. As jau galiu pasidziaugt - valgyt pradejo, tai neblogai valgo, tik reikia viska smulkint kaip leliukui. nepergyvenu del to - ateis laikas ir kramtys ( tik 5 dantukai, tai su kuo kramtysi:))
dabar dygstantys dantys gyvenima kartina, bet neisivaizduojat koks dziaugsmas, kad daugiau valgo thumbup.gif . supras tik tos, kas nevalgiukus augina. Laikykites, isaugs, pageres reikaliukai. Aisku problemyciu gal ir bus, bet tei atrodys smulkmenos. mes su tais prekeiktais viduriais vargstam - na taip uzkieteje - tai dufalako max porcija duodu, slyvom maitinu ir t.t.ir nieko - vistiek kietokai kakoja, kartais ir klizmos prireikia, ir uzpakaliukas itruksta nuo kieto kakucio...

selga, dukrytei mano siaubingai uzkieteje viduriai. Per 8 men nera buve ne vienos dienos, kad skysciau padarius butu. Daznai buna tokie, kaip akmenukai - smulkus, kieti. Tai matyt ne tik viduriuoti vaikuciai su AS gali, bet ir uzkieteje buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintute.j: 09 birželio 2008 - 15:22
sveikutes 4u.gif musu kiekybinaim pasely rado daug bifido, bet nuli lactobacilu, tai daktare patare bifolac pakeisti i gefilus plius. kaip jums tas gefilus?mes lyg bandem kazkada, bet nepastebejau pagerejimo g.gif

QUOTE(Selga @ 2008 06 09, 14:04)
labas mielosios 4u.gif ,
maniškė irgi suslogavo ir erzinasi dėl tos slogos, neužmiega, blogiau valgo  verysad.gif . Šiandien vėl atpylinėti ėmė. Gyd. buvo prirašiusi kreono pagerti, tai pagerėjimas buvo: kakutis pasidarė nebe toks skystas, nebeatpylinėjo, o šiandien vėl atpylinėja ir yra labai nerami-gal čia dėl slogos  g.gif
O esant AS kakutis būna skystas ar gali būti ir užkietėję viduriai? Mums būna kažkaip apgaulingai: vakar, pavyzdžiui, visą dieną nekakojo, naktį vis stenėjo ir stenėjo, o ryte visvien padarė minkštai, nors maniau, kad viduriukai bus užkietėję, bet ne  g.gif ...

4u.gif taviskes pozymiai l.panasus i mano, irgi gali nedaryt ilgai, sunku issitustinti, padaro tirtstai, bet nekietai ir skauda jai pilvuka, ir tie neramumai matyt nuo to, zinoma, ir sloga duoda savo ar jusu kakuciai su gleivem?
o jus vilnietes? bigsmile.gif

QUOTE(gintute.j @ 2008 06 09, 15:20)
Laikykites mamytes, zinokit - viskas kada nors baigsis.

o kur desies, teks laikytis 4u.gif bigsmile.gif biggrin.gif maniskei vakar matyt ne taip skaudejo, tai auksinis vaikas, l.gera mergyte wub.gif mane tik nervina, kad jau prededa viska is eiles burnon kisti, lyg neuztenka tu bacilu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 06 10, 13:23)
sveikutes 4u.gif musu kiekybinaim pasely rado daug bifido, bet nuli lactobacilu, tai daktare patare bifolac pakeisti i gefilus plius. kaip jums tas gefilus?mes lyg bandem kazkada, bet nepastebejau pagerejimo g.gif
4u.gif taviskes pozymiai l.panasus i mano, irgi gali nedaryt ilgai, sunku issitustinti, padaro tirtstai, bet nekietai ir skauda jai pilvuka, ir tie neramumai matyt nuo to, zinoma, ir sloga duoda savo ar jusu kakuciai su gleivem?
o jus vilnietes? bigsmile.gif

Labas,

Pas mus vėl pablogėjimas: viduriai , atrodo, turėtų būti užkietėję, nes mažė vis stena ir stena, bet vakar padarė pilną pampersą tokios "sriubos" doh.gif , vėl ėmė atpylinėti ir po atpylinėjimo dažnai žagsi verysad.gif O jau atrodė, kad yra geriau , nes gyd. patarimu Kreoną truputi vartojom, bet panašu, kad peranksti džiaugiausi verysad.gif ...
Nežinau, kokiame lygmenyje pas mus tas AS išvešėjęs, nes ligoninėj mums jokių skaičių niekas neminėjo, o aš, kadangi nežinojau apie šią bjaurybę nieko, net ir nepaklausiau.
Dabar mąstau gal mums vėl ligoninėn gultis, bet pasakykit, kokia iš to nauda??? Iš paskutinio mūsų gulėjimo ten mačiau vienintelį teigiamai veikiantį dalyką-lašines, o visa kita- visiška beprasmybė verysad.gif ....
Kakučių mes padarom visokių: pradžioj jie buvo gražūs, normalūs, bet grįžus iš ligoninės buvo ir gleivėti, žali, vakar, kaip minėjau, skysti. Toks įspūdis, kad ligoninė ir jos antibiotikai mus tik dar labiau "sugadino", tad ir nebesinori jos pusėn žiūrėti, o kaip gelbėtis nebežinau unsure.gif ...
Norėjosi paklausti, kokius pieno mišinukus jus duodat savo leliams. Mes pradėjom Hipp1. Sakau, gal netinka, gal yra koks geresnis tokiems vaikams? Mačiau yra Semper Lemolac, kūdikiams su sutrikusiu virškinimu. Mes bandėm Aptamil AR, bet jis yra dažnai ir daug atpylinėjantiems, o mums būna ir taip, bent jau taip buvo pradžioj, iki ligoninės, kad mes visai neatpylinėjom. Na žodžiu, nebežinau ko ir begriebtis...
Mes nesam vilnietės, mes iš Žemaitijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2008 06 11, 10:38)
Labas,

Norėjosi paklausti, kokius pieno mišinukus jus duodat savo leliams. Mes pradėjom Hipp1. Sakau, gal netinka, gal yra koks geresnis tokiems vaikams? Mačiau yra Semper Lemolac, kūdikiams su sutrikusiu virškinimu. Mes bandėm Aptamil AR, bet jis yra dažnai ir daug atpylinėjantiems, o mums būna ir taip, bent jau taip buvo pradžioj, iki ligoninės, kad mes visai neatpylinėjom. Na žodžiu, nebežinau ko ir begriebtis...
Mes nesam vilnietės, mes iš Žemaitijos  mirksiukas.gif

semper lemolac kiek domejausi skirtas daugiau tiems, kurie viduriuoja, tai gali kietinti viduriukus. Mums labai tinka semper bifidus, bet jis skystina vidurius - skirtas, kai viduriai uzkieteje...
Is kokio miesto jus? mes irgi is zemaitijos:)
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2008 06 11, 09:38)
Labas,

Pas mus vėl pablogėjimas: viduriai , atrodo, turėtų būti užkietėję, nes mažė vis stena ir stena, bet vakar padarė pilną pampersą tokios "sriubos" doh.gif , vėl ėmė atpylinėti ir po atpylinėjimo dažnai žagsi  verysad.gif O jau atrodė, kad yra geriau , nes gyd. patarimu Kreoną truputi vartojom, bet panašu, kad peranksti džiaugiausi verysad.gif ...
Nežinau, kokiame lygmenyje pas mus tas AS išvešėjęs, nes ligoninėj mums jokių skaičių niekas neminėjo, o aš, kadangi nežinojau apie šią bjaurybę nieko, net ir nepaklausiau.
Dabar mąstau gal mums vėl ligoninėn gultis, bet pasakykit, kokia iš to nauda??? Iš paskutinio mūsų gulėjimo ten mačiau vienintelį teigiamai veikiantį dalyką-lašines, o visa kita- visiška beprasmybė verysad.gif ....
Kakučių mes padarom visokių: pradžioj jie buvo gražūs, normalūs, bet grįžus iš ligoninės buvo ir gleivėti, žali, vakar, kaip minėjau, skysti. Toks įspūdis, kad ligoninė ir jos antibiotikai mus tik dar labiau "sugadino", tad ir nebesinori jos pusėn žiūrėti, o kaip gelbėtis nebežinau  unsure.gif ...
Mes nesam vilnietės, mes iš Žemaitijos  mirksiukas.gif

po antibiotiku ir mums ;prasidejo bedos. jums reiketu pasitarti su gastroenterologu. mums doc. urbonas rekomendavo hipoalerginius misinukus, nes gleiveti kakiai, atpylinejimas, pilvo skausmas ir subfebrili tempretatura(ka mes turim) yra ir alergijos pozymiai.
ir mums kartais atrodo, kad jau geriau, bet tai laikina...su AS(ypac zarnyno) regis tik tokie vaistai-laikas ir kantrybe, nes bakterijom as irgi kazkaip nusivylus... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, man taip pat idomu kokius misinukus duodate, tos kuriu vaikuciai viduriuoja, nes kaip suprantu daugumos kieteja viduriukai. Mano dukryte tai viduriuoja. As pradzioje maitinau pati, bet dvieju savaiciu pakliuvom i ligonine su pilorostenoze, operacija ir itampa padare savo. Pienuko truko, gydytoja paskyre Aptamil HA misinuka. Jis mums lyg ir nieko. Kai pasidomejau, kad nuo Similaco daug kam kieteja viduriukai, pabandziau ir as, bet dukryte vis tiek viduriuoja. Gal misinukai tam itakos neturi, koki bevartosi vis tiek reikia gydymo.
Atsakyti
QUOTE(vysniuke1 @ 2008 06 05, 19:32)
Mano vaikiukui auksini stafilokoka (labai daug) rado zarnyne.. jokiu antibiotiku neskyre, gydem bakterijom, daktarinu, visokiais augaliniais vaistais.. apie metus laiko taip..net ilgiau..dar visai nedaviau jokio saldumo ir su mielem.. sako nebera stafilokoko, bet grybelis liko...

labai idomu,mum irgi zarnyne rado stafilokoko per daug bakteriju kai dare tyrima del disbiozes, nors kai dare paseli neisaugo niekas... liepe gert bakterijas gerasias bifolac ir sake nera ko jaudintis, bet man neramu vistiek. ar kam nors buvo panasi situacija?
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2008 06 21, 14:19)
labai idomu,mum irgi zarnyne rado stafilokoko per daug bakteriju kai dare tyrima del disbiozes, nors kai dare paseli neisaugo niekas...  liepe gert bakterijas gerasias bifolac ir sake nera ko jaudintis, bet man neramu vistiek. ar kam nors buvo panasi situacija?

jei gerai suprantu, tai ir mums panasi situacija g.gif Is pradziu, kai dare paseli isaugo kazkoks Citrobacter freudi, tada nesem kakus del disbiozes, o ten buvo to AS virs normos. Tiek musu pediatre, tiek infektologe sako, kad nebutina antibiotikai. Mums irgi israse bifolac ir po mazaug 2 sav. nuo ju pavartojimo paselyje niekas neisaugo, o kakucio nebetyre... Taip ir likau nezinioje ar yra tas prakeiktas Stafilokokas ar ne g.gif
Siaip, mergaite mano zauriai nevalgi, kieteja viduriukai, mazai svorio priauga doh.gif Gal vistik cia tas brudas neduoda ramybes g.gif Taciau kas belieka, antibiotiku as ir pati nenoriu jei tik nera 100% butinybes, tai turbut belieka tik gerosiomis bakterijomis "gydytis".
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 06 21, 17:39)
Siaip, mergaite mano zauriai nevalgi, kieteja viduriukai, mazai svorio priauga doh.gif Gal vistik cia tas brudas neduoda ramybes g.gif Taciau kas belieka, antibiotiku as ir pati nenoriu jei tik nera 100% butinybes, tai turbut belieka tik gerosiomis bakterijomis "gydytis".

Maniškei irgi, kai perėjom nuo MP prie mišinuko, užkietėjo viduriukai. Be to tas Bifolac, kiek suprantu, kietina viduriukus, nes ant dėžutės rašo, kad esant nesunkaus viduriavimo atveju, o mes dar mišinuką su probiotikais naudojam, tad ir gavosi dvigubas efektas. Šiandien gyd. sakiau, bet liepė ir toliau tą bifolacą vartot, nors, kai porai dienų jį buvau nutraukus, tai viduriukai buvo kietoki, bet nebe taip tragiškai.
Ot įdomu, ar gefilusas, lineksas irgi viduriavimo profilaktikai skirti ar ne g.gif
Atsakyti
labutis, maniske labai isbere itariu, kad nuo stafilokoko esancio mano piene, dabar as geriu antibiotikus ir jos kol kas nemaitnu,,,ar yra buvusi tokia situacija kam nors, kaip tie berimai greit preajo ar galejote toliau maitinti ,,labai laukiu ats
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2008 06 28, 08:37)
labutis, maniske labai isbere  itariu, kad nuo stafilokoko esancio mano piene, dabar as geriu antibiotikus ir jos kol kas nemaitnu,,,ar yra buvusi tokia situacija kam nors, kaip tie berimai greit preajo ar galejote toliau maitinti ,,labai laukiu ats

reik maitinti, ar jus isitikinus, kad yra as piene, nes tai l.retas atvejis. o kokie berimai ir ar vaikuciui dare paselius-odos, kakucio?
Atsakyti