QUOTE(Spanguole123 @ 2009 11 05, 14:54)
Aciu, Nomb,
jau su Natina sukontaktavom, sake, kad gales man padet to vaistuko gaut...
aciu ir Tau!
o kiek buvo tavo vaikiukui laiko, kai gydetes? ir kiek jis stafilokoko turejo? ir ar neatsinaujino? ir grazuz kakuciai pasidare?
as iskart pradesiu gydyma, kai tik vaistukus gausiu
vat ti mano maziukui 2 menesiai, bijau nepadaugint? pries tai pasidarysiu kiekybini tyrima, kad zinociau kiek tos zarazos yra ir imsiuosi reikalo
Bedos (alergija, atopinis dermatitas, pastovus skystas tustinimasis) prasidejo mums nuo 2 men. Beda tik ta, kad mums praktiskai niekas nieko negalejo patart del ko cia taip. Rinkom info po kruopelyte, kol dasikasem, kad cia gali buti kaltas stafilokokas. Pirma tyrima padarem ne kiekybini, tai tik suzinojom kad auga. Gerem gerasias ir nieko....padare kiekybini tyrima suzinojom kad jo 10^8 berods. Nuvaziavom pas savo gydytoja, o ji tik pasake " na jei jis ten netrukdo, tegu buna"
O su kiekviena diena alergija vis didejo, as pati jau praktiskai nieko nebevalgiau, kad tik pienas nealergizuotu, dermatitas irgi plito ir vis atsirasdavo naujose vietose
Beieskodama informacijos tikrai praleidau daug laiko prie interneto ir kazkur "uzkliuvau" uz bakteriofago. Pradejom sukti galva, kaip jo gauti, nes galima nuvaziuoti i Sovetska, bet vizos reikia. O laikas bega.......ir ne musu naudai. Toptelejo, kad mano buvusi kaimyne, gyvenanti Taurageje vazineja i Sovetska, bet pasirode, kad ji po operacijos
Bet pagelbejo mano sesuo, ir surado kita moteriske, kuri uzsake, paliko uzstata vaistinei, nes ta atsisake uz tokia suma
uzsakineti. Na va ir po to taip pas mus atkeliavo bakteriofagas. Tuo metu mums buvo gal apie 4 men. Girdziau bakteriofaga, nes kitos iseities nebemaciau. Vargom abu, nes jis tikrai neskanus. Sunus net lupas suspausdavo, kad tik nesupilciau. Prisitraukdavau i svirksta ir pamazu i burnyte supildavau. Aciu Dievui, kad dar nemokejo isspjauti. Pirma karta gerek po 5 ml. Geriant bakteriofaga, butinai kartu reikia duoti ir gerasias bakterijas. Tai isgerus doze ir padare tyrima gavom atsakyma kad AS tebegyvena, bet jo tik 10^3.
Pasitarem su Zolyno laboratorijos gydytoja, sako "gerkit dar". Tai kol vel uzsakem, kol vaistai iki musu atvaziavo, panasiai apie menuo praejo. Pakartojom kursa, tik kadangi jau buvom 6 men., tai gerem didesne 10 ml doze.
Po antro kurso gavom atsakyma AS "nerasta". Neisivaizduojat, jausmas lig iki dangaus buciau galejus pasokt
Dabar jau praejo pusmetis. Tai va pakartojom tyrima. Atsakymas tas pats "nerasta". Zinokit kaip gera ant sirdies
Na o pasisalinus AS slopo ir atopinis dermatitas, na ir alergijos galima sakyti neliko. Valgom viska
Esam sveikuteliai, tustinames normaliai
Svarbiausia neuztesti su AS, nes toliau (aiku kiekvienam individualiai) jis apsigyvena ant odos (ypac, kai yra atopinis), tada prasideda negyjancios votys
, bronchine astma
na ir .......daug daug daug bedu. Sunku ir vaikui ir mamai.
Mamos nesakau, kad tai panaceja (juolab, kad bakteriofagas naikina 90 proc. stafilokoku), kad tai vienintelis issigelbejimas, bet jei rado AS, tai nedelskit! Bus lengviau ir jums ir jusu vaikuciams! Juk pralost nera ka! Kam gyvent su AS, jei galima be jo.
O AS, mano manymu, parsivezame is gimdymo namu, ir net nesvarbu kuriuose gimdom. Kazkas siais laikais ten netvarkoj
Nes as jau pradejau vest statistika, kiek vaiku apkreciami, zinokit ji ziauri