Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

QUOTE(Spanguole123 @ 2009 11 05, 10:03)
ojei...kaip viskas ziauriai skamba... doh.gif
mano vaikiukui 2 menesiai, gal gi nepakenksiu??? kazkaip baisu eksperementuot... smile.gif na, bet juk Rusijoj gydo su juo, ane?  smile.gif  tik idomu, ar tokiem maziukam galima duot??? blink.gif
mes lygtais nealergiski niekam.... bet mum gastro prirase ryte bifolac, o vakare gefilus - po viena. Tai idomu, cia suderinama su tuo bakteriofagu ar ne?
ka patartumet?

Nieko cia baisaus. Jis neskanus, galima sakyt, kaip nomB slykstus. Va, ji prisijungs ir atrasys, kaip ir kas. Nes pas mus ji eksperte sitam reikale thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2009 11 03, 15:02)
niu va, mes is daktaru... nei geru, nei blogu ziniu ner, zodziu laukt ir gert tas bakterijas liepe 1 menesi, bet dar pasirodyt LOR ir gastro (pakartotinai) 11.20  unsure.gif
jo, vis del to tie trumpiniai reiskia "gausiai", "negausiai" ir nieko daugiau... reiks butinai nuvezt i zolyno g-ve, jauciu nuvesiu pries 11.20, kad eidama pas gastro tureciau ats!  g.gif
o gastro paemusi lapa iskart pamate stafilokoka, o i ta bakterija zarnyne net nesureagavo... blink.gif  nei guode, nei gasdino, bet pasake tik tiek: arba tas kokas taps normalia zarnyno mikloflora arba isbujos.... verysad.gif
nuotaikos visai dienai nera, labai norisi, kad dingtu jis... tiesa, per 1 savaite priaugo tik 130 g. ir pasistiebe `1,5 cm. (per ankstesnes 3 savaites buvo priauges 1,2 kg ir pasistiebes 1 cm). Kaip suprantu, per sia savaite priaugo mazokai..... reiks stebet toliau  unsure.gif
sake, kad nuo tos bakterijos pucia viduriukus, o apetito neturi atseit neaisku nuo ko - gali but nuo abieju  blink.gif
na, guodziu save mintim viena, kad jei ta zaraza iosbujos, tai yra vienintelis vaistas - bakteriofagas  g.gif  del savo vaikiuko ir R g.gif usija ranka paduot!  lotuliukas.gif
bet tikekimes, neprireiks  doh.gif  tiesa, maziukas snd jau 3 kart prividuriavo...  verysad.gif

Po 5-10 mlx3 k. d. ir klyzmutes po 20ml pries nakti 10 dienu. Tai reiktu apie 4 buteliuku. Mums kursa prireike kartot du kartus. Bet jei jums prireiks, tai uzsisakysit vel.
Jurate gana issamiai surase kaip vartot, o jei kils klausimu rasyk.
O jei vyras gali nuvaziuot iki Taurages, tai galiu tau i A.Z. parasyti tos motes tel., nes is tikruju yra problemyte tik su perdavimu, nes man persiusdavo sesuo, kuri gyvena Tauragej, o ji dabar po gamybines traumos, tai........nu niekaip schmoll.gif
Ir zinai, jei patvirtino AS, tai tikrai nieko nelauk. Mazai kam cia paciam isauga...O ir kam kankintis paciai ir vaika kankinti metu metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 05 lapkričio 2009 - 11:37
Sveikos mamytes,

Esu labai susirupinus. Mano maziukiui yra 6 savaites. Pries pora savaicius gal siek tiek anksciau, pasirode zalsvu isskiryciu kakutyje. Prisiskaiciau kad greiciausiai nieko blogo ir nelabai kreipiau demesio, nes kakiukas buvo toks ralsvai geltonas. Po keliu dienu pamaciau kraujuko juosteliu. Paskambinau gydytojai, ji sake kad greiciausiai nieko blogo, bet padarem kraujo tyrima. Sake nera labai geras bet nera ir labai blogas. Israse Linex gerasias bakterijas viena karta dienoj man ir vaikui. Po keliu dienu kakiukas dar pazaliavo labiau, jau savaite kaip geriam Linex, buvo vel kakiukas pagrazejes, bet siandien vel zalias sad.gif. Be to mus jau gera savaite kaip pradejo berti smulkiais spuogiukais: nuo spranduko ir kakliuko kas dien vis zemyn tas berimas eina, dabar jau ir ant krutines, pirstuku. Ten net ant kai kuriu spuogiuku raudonu matau yra maziukai pulinukai sad.gif. prausiu kas dien su aliejuku. Matau ir veidukas pablogejes, toks raudonas ir issausejes paliko, bet be pulinuku. Nezinau ka daryt, kaip manot ar cia tas baisusis AS ir ar toli pazenges? Negaliu net nakti ramiai miegot, kiek baimes turiu, siandien skambinsiu gydytojais, bet kazkaip man rodos kad ji abejinga... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2009 11 05, 13:44)
Sveikos mamytes,

Esu labai susirupinus. Mano maziukiui yra 6 savaites. Pries pora savaicius gal siek tiek anksciau, pasirode zalsvu isskiryciu kakutyje. Prisiskaiciau kad greiciausiai nieko blogo ir nelabai kreipiau demesio, nes kakiukas buvo toks ralsvai geltonas. Po keliu dienu pamaciau kraujuko juosteliu. Paskambinau gydytojai, ji sake kad greiciausiai nieko blogo, bet padarem kraujo tyrima. Sake nera labai geras bet nera ir labai blogas. Israse Linex gerasias bakterijas viena karta dienoj man ir vaikui. Po keliu dienu kakiukas dar pazaliavo labiau, jau savaite kaip geriam Linex, buvo vel kakiukas pagrazejes, bet siandien vel zalias sad.gif. Be to mus jau gera savaite kaip pradejo berti smulkiais spuogiukais: nuo spranduko ir kakliuko kas dien vis zemyn tas berimas eina, dabar jau ir ant krutines, pirstuku. Ten net ant kai kuriu spuogiuku raudonu matau yra maziukai pulinukai sad.gif. prausiu kas dien su aliejuku. Matau ir veidukas pablogejes, toks raudonas ir issausejes paliko, bet be pulinuku. Nezinau ka daryt, kaip manot ar cia tas baisusis AS ir ar toli pazenges? Negaliu net nakti ramiai miegot, kiek baimes turiu, siandien skambinsiu gydytojais, bet kazkaip man rodos kad ji abejinga...  unsure.gif

Svarbiausia nepanikuok. Prasyk arba gydytojos arba gali pati nuvezti kakucio tyrimuka (tik tada reikes paciai susimoketi, bet turesi issamu atsakyma), tegu padaro kiekybini paseli. Kraujo tyrimas to neparodys. O tada jau ir matysi, ar cia AS ar ne. Svarbiausia tik nepradekit kol kas jokiu antibiotiku gert.
Del zalios spalvos ko gero nereiktu is vis jaudintis, bet va kiti simtomai - kraujukas ismatose ir issausejusi raudona odyte ant zanduku, labai jau panasus su musu ligos pradzia.
Del pulinuku, tai gali buti kad cia tiesiog prakaitine, gali buti streptokokas, bet gali buti ir stafilokokas. Nuo odytes taip pat galima padaryti paseli, tuomet viskas bus aisku.
Kol neturi tyrimu, nepanikuok. Bet tikrai siulyciau kuo skubiau pasidaryti ir nieko nelaukt. Kur gyvenat?
Tiesa sausai odytei labai gerai taukmedzio sviestas ir dar rekomenduociau pasiskaitinet atopinio dermatito temele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 05 lapkričio 2009 - 12:57
QUOTE(nomb @ 2009 11 05, 13:55)
Svarbiausia nepanikuok. Prasyk arba gydytojos arba gali pati nuvezti kakucio tyrimuka (tik tada reikes paciai susimoketi, bet turesi issamu atsakyma), tegu padaro kiekybini paseli. Kraujo tyrimas to neparodys. O tada jau ir matysi, ar cia AS ar ne. Svarbiausia tik nepradekit kol kas jokiu antibiotiku gert.
Del zalios spalvos ko gero nereiktu is vis jaudintis, bet va kiti simtomai - kraujukas ismatose ir issausejusi raudona odyte ant zanduku, labai jau panasus su musu ligos pradzia.
Del pulinuku, tai gali buti kad cia tiesiog prakaitine, gali buti streptokokas, bet gali buti ir stafilokokas. Nuo odytes taip pat galima padaryti paseli, tuomet viskas bus aisku.
Kol neturi tyrimu, nepanikuok. Bet tikrai siulyciau kuo skubiau pasidaryti ir nieko nelaukt. Kur gyvenat?
Tiesa sausai odytei labai gerai taukmedzio sviestas ir dar rekomenduociau pasiskaitinet atopinio dermatito temele.

Labai aciu uz atsakyma.

Veiduko odyte pastebejau kad pablogejo po vakar maudyniu. dar iki tol siek tiek sausoka budavo, o po vakar tai labai pablogejo, tepiau aliejuku. siaip valgom gerai ir daug, svorio priaugam vis. Del kunelio berimo, tai as pradzioj, kol buvo tik ant kakliuko ir spranduko tikrai maniau kad prakaitinei, ir daktare taip mane, nes tada mate ta berima. bet pradejo plisti sad.gif. maziau rengt pradejau, sintetiniu adijaliuku atsisakiau, daugiau nuoguti palaikau ir labai prisiziutet maista pradejau. as maniau kad prakaitiniai spuogeliai yra is vis be pulinuku ar ne? pas tai pulinuku ant kai kuriu yra.
del kraujuko, tai jo ne vida buna, kartai is vis be kraujuko pakakoja, o kartais su siek tiek tu juosteliu.
o kada pradeda geret nuo Linex vartojimo?

mes is Siauliu

ai dar ziuriu nesamone parasiau (ot ziopla), ne kraujo tyrima darem, o kakucio, bet ten kaip suprantu ne paselis buvo imtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldmine: 05 lapkričio 2009 - 13:14
Aciu, Nomb,
jau su Natina sukontaktavom, sake, kad gales man padet to vaistuko gaut... 4u.gif aciu ir Tau! 4u.gif
o kiek buvo tavo vaikiukui laiko, kai gydetes? ir kiek jis stafilokoko turejo? ir ar neatsinaujino? ir grazuz kakuciai pasidare?
as iskart pradesiu gydyma, kai tik vaistukus gausiu ax.gif vat ti mano maziukui 2 menesiai, bijau nepadaugint? pries tai pasidarysiu kiekybini tyrima, kad zinociau kiek tos zarazos yra ir imsiuosi reikalo
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2009 11 05, 14:54)
Aciu, Nomb,
jau su Natina sukontaktavom, sake, kad gales man padet to vaistuko gaut...  4u.gif aciu ir Tau!  4u.gif
o kiek buvo tavo vaikiukui laiko, kai gydetes? ir kiek jis stafilokoko turejo? ir ar neatsinaujino? ir grazuz kakuciai pasidare?
as iskart pradesiu gydyma, kai tik vaistukus gausiu  ax.gif  vat ti mano maziukui 2 menesiai, bijau nepadaugint? pries tai pasidarysiu kiekybini tyrima, kad zinociau kiek tos zarazos yra ir imsiuosi reikalo
rolleyes.gif

Bedos (alergija, atopinis dermatitas, pastovus skystas tustinimasis) prasidejo mums nuo 2 men. Beda tik ta, kad mums praktiskai niekas nieko negalejo patart del ko cia taip. Rinkom info po kruopelyte, kol dasikasem, kad cia gali buti kaltas stafilokokas. Pirma tyrima padarem ne kiekybini, tai tik suzinojom kad auga. Gerem gerasias ir nieko....padare kiekybini tyrima suzinojom kad jo 10^8 berods. Nuvaziavom pas savo gydytoja, o ji tik pasake " na jei jis ten netrukdo, tegu buna" doh.gif doh.gif doh.gif O su kiekviena diena alergija vis didejo, as pati jau praktiskai nieko nebevalgiau, kad tik pienas nealergizuotu, dermatitas irgi plito ir vis atsirasdavo naujose vietose doh.gif
Beieskodama informacijos tikrai praleidau daug laiko prie interneto ir kazkur "uzkliuvau" uz bakteriofago. Pradejom sukti galva, kaip jo gauti, nes galima nuvaziuoti i Sovetska, bet vizos reikia. O laikas bega.......ir ne musu naudai. Toptelejo, kad mano buvusi kaimyne, gyvenanti Taurageje vazineja i Sovetska, bet pasirode, kad ji po operacijos verysad.gif Bet pagelbejo mano sesuo, ir surado kita moteriske, kuri uzsake, paliko uzstata vaistinei, nes ta atsisake uz tokia suma biggrin.gif uzsakineti. Na va ir po to taip pas mus atkeliavo bakteriofagas. Tuo metu mums buvo gal apie 4 men. Girdziau bakteriofaga, nes kitos iseities nebemaciau. Vargom abu, nes jis tikrai neskanus. Sunus net lupas suspausdavo, kad tik nesupilciau. Prisitraukdavau i svirksta ir pamazu i burnyte supildavau. Aciu Dievui, kad dar nemokejo isspjauti. Pirma karta gerek po 5 ml. Geriant bakteriofaga, butinai kartu reikia duoti ir gerasias bakterijas. Tai isgerus doze ir padare tyrima gavom atsakyma kad AS tebegyvena, bet jo tik 10^3.
Pasitarem su Zolyno laboratorijos gydytoja, sako "gerkit dar". Tai kol vel uzsakem, kol vaistai iki musu atvaziavo, panasiai apie menuo praejo. Pakartojom kursa, tik kadangi jau buvom 6 men., tai gerem didesne 10 ml doze.
Po antro kurso gavom atsakyma AS "nerasta". Neisivaizduojat, jausmas lig iki dangaus buciau galejus pasokt drinks_cheers.gif clap.gif
Dabar jau praejo pusmetis. Tai va pakartojom tyrima. Atsakymas tas pats "nerasta". Zinokit kaip gera ant sirdies blush2.gif
Na o pasisalinus AS slopo ir atopinis dermatitas, na ir alergijos galima sakyti neliko. Valgom viska ax.gif Esam sveikuteliai, tustinames normaliai blush2.gif
Svarbiausia neuztesti su AS, nes toliau (aiku kiekvienam individualiai) jis apsigyvena ant odos (ypac, kai yra atopinis), tada prasideda negyjancios votys doh.gif , bronchine astma doh.gif na ir .......daug daug daug bedu. Sunku ir vaikui ir mamai.
Mamos nesakau, kad tai panaceja (juolab, kad bakteriofagas naikina 90 proc. stafilokoku), kad tai vienintelis issigelbejimas, bet jei rado AS, tai nedelskit! Bus lengviau ir jums ir jusu vaikuciams! Juk pralost nera ka! Kam gyvent su AS, jei galima be jo.
O AS, mano manymu, parsivezame is gimdymo namu, ir net nesvarbu kuriuose gimdom. Kazkas siais laikais ten netvarkoj g.gif Nes as jau pradejau vest statistika, kiek vaiku apkreciami, zinokit ji ziauri doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 05 lapkričio 2009 - 15:18
Na bet ir litanija as cia parasiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip per ispazinti blush2.gif
Atsakyti
Pakartotiniais tyrimais stafilokoko nerasta thumbup.gif
bet liko klostridijos, enterokokai ir per mazai geruju verysad.gif
antradieni eisim pas gydytoja tai skaiciukais zinosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 11 05, 18:28)
Pakartotiniais tyrimais stafilokoko nerasta  thumbup.gif
bet liko klostridijos, enterokokai ir per mazai geruju  verysad.gif
antradieni eisim pas gydytoja tai skaiciukais zinosiu verysad.gif

Tai sveikinam istojus i "Nugalejusiu AS kluba" :victory. Klube siuo metu 3 vaikuciai 4u.gif . Visi pasveiko (100%), po bakteriofago naudojimo drinks_cheers.gif .
Iskom ir kitu mamyciu, kurios vienaip ar kitaip gun_bandana.gif AS. Atsiliepkit, kaip sekasi lens.gif .
Linkim nugaleti ir kitas negerietes bacilas 4u.gif
Atsakyti
spanguole- pratrink pasto dezute ir is naujo man nr atsiusk, jusu vaistukai jau silalej thumbup.gif tik sake negavo 2 vienodu buteliuku, tai matyt vienas bus 80ml. Bet jei nedarysit klizmuciu, tikrai uzteks. Mes juk nedarem ir ta bruda isvarem thumbup.gif tik kainu dar nezinau, bet tikrai iki 40lt turetu buti uz viena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 11 07, 01:20)
spanguole- pratrink pasto dezute ir is naujo man nr atsiusk, jusu vaistukai jau silalej  thumbup.gif tik sake negavo 2 vienodu buteliuku, tai matyt vienas bus 80ml. Bet jei nedarysit klizmuciu, tikrai uzteks. Mes juk nedarem ir ta bruda isvarem thumbup.gif tik kainu dar nezinau, bet tikrai iki 40lt turetu buti uz viena  mirksiukas.gif

Oho operatyvumas thumbup.gif O kai mes pirma kart uzsakinejom, tai Sovetsko vaistines nelabai zinojo tokio vaisto, tai net 3 savaites laukem, kol uzsake ir atveze doh.gif
Spanguole sekmes jums besigydant 4u.gif
P.S. o del klyzmuciu vis tik manau, kad geriau jas daryti. Nes vaistu vartojimo instrukcijos manau kuriamos remiantis daugiamete patirtim ir nereikalingu dalyku ten neprirasyta g.gif Be to tikrai nesudetinga jas daryt. Jau daug lengviau 10 klyzmuciu padaryt, nei viena kart sugirdyt drinks_cheers.gif O be to su klyzmutem i zarnyna tiesus kelias, o per burna dar per skrandi eina g.gif
Atsakyti