Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

QUOTE(Selga @ 2009 10 16, 08:41)
Nugi ir mes tą pačią dieną tai padarėm! group.gif Tai dabar lauksim rezultatų visi kartu  mirksiukas.gif
Šiaip, kaip Nomb ir minėjo apie privačias laboratorijas, Klaipėdoje esanti Sorpo laboratorija paliko man slogų įspūdį  g.gif Visų pirma, nežinau kaip jums, bet mus pasakė, kad tyrimui reiks ne kakučio, o paties vaiko. Nu tai mes ir nuvažiavom ten su mažąja. Tad buvo paimtas mėginukas su tokia ilgu krapštuku, panašiu į ausų krapštuką. Laborantė labai klausinėjo, kodėl mes norim vaiką tirt, kokia pas mus bėda, tai aš neiko nemąstydama papasakojau apie AS, o dabar gailiuosi  doh.gif -manau, kad patvirtins mums tą diagnozę. Šiaip dabar aš tikėčiau, kad tai gali būt tiesa, nes mažosios viduriukai yra sustreikavę totaliai: mes ir vėl tuštinamės minkštai, gleivėtai ir su neapvirškintom maisto dalelėmis  verysad.gif . nesuprantu tik vieno, kaip po vos ne pusantrų metų vyravusios ramybės ir mąstymo, kad mūsų bėdos baigtos, vėl situacija atsisuko ratu atgal, kai buvom dar visai leliukės verysad.gif ...

kada liepe rezultatu tiketis?mums po savaites.
O jums pasakys is to tyrimo, pvz. ar vaikas maista suvirskina normaliai? Maniskis nevisiskai suvirskina, dar ir del to toks kudena verysad.gif
O tustinimasis net ir po bakteriofago kol kas neatrodo normalus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 10 16, 13:26)
O jums pasakys is to tyrimo, pvz. ar vaikas maista suvirskina normaliai? Maniskis nevisiskai suvirskina, dar ir del to toks kudena verysad.gif

Natina, o tavo sunui pries tai kiekybini paseli dare?
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2009 10 16, 13:55)
Natina, o tavo sunui pries tai kiekybini paseli dare?

as tyrimu pavadinimu nezinau. kaprologini dare bent 2 kartus, nes pirma karta zarnyne buvo kraujuko. Antra neberado.Tik sake baltymus sunkiau virskina.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 10 16, 13:26)

Mums liepė maždaug apie antradienį pasiskambint dėl rezultatų.
Nemanau, kad ten tokius dalykus mums pasakytų, na , bet bus matyt. mirksiukas.gif
Taip, maniškė irgi nebeapvirškina maisto, nors daugiau nei metus bėdos dėl viduriukų neturėjom, o dabar net nežinau, kas čia jai nutiko unsure.gif Būna ir gleivių ir neapvirškinto maisto, o patys viduriukai laisvoki, nors "reikaliuką padarom" max.3k. perdien, bet yra dienų, kai nėra jokio "reikaliuko".
Mes irgi kudenos, bet, kai pas mus vaiko tėveliai vaikščiojantys skeletai, tai aš labai to kūdumo nesbaidau irnesakyk.gif , bet vat nepatinka man tie jos viduriukai dabar. Kiek daugiau nei mėnuo, kai nepatinka schmoll.gif ...
O kokio amžiaus jūsų vaikiukas ir kiek jūs to bakteriofago suvartojot?

Mes dabar ėmėm vartot bifidum gerasias bakterijas, tai pastebėjau, kad mažąjai dujas sukelia jos. Jau kelintą kartą lekiu pamperso keist, o pasirodo, kad nereikia-"ložnaja trivoga" ir tiek blush2.gif . Įdomu, čia blogai ar gerai, kad pas ją toks reiškinys vyksta. g.gif Vyras sako, kad gal geriau tegul "bjaurybė" iš organizmo išeina, nei viduje tūno, o iš tikrųjų tai bala žino, kaip geriau g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 16 spalio 2009 - 13:57
QUOTE(natina @ 2009 10 16, 14:38)
as tyrimu pavadinimu nezinau. kaprologini dare bent 2 kartus, nes pirma karta zarnyne buvo kraujuko. Antra neberado.Tik sake baltymus sunkiau virskina.

Ar pasako, AS kieki, ar tik "yra" arba "nera"?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 10 16, 14:51)
Mums liepė maždaug apie antradienį pasiskambint dėl rezultatų.
Nemanau, kad ten tokius dalykus mums pasakytų, na , bet bus matyt. mirksiukas.gif
Taip, maniškė irgi nebeapvirškina maisto, nors daugiau nei metus bėdos dėl viduriukų neturėjom, o dabar net nežinau, kas čia jai nutiko  unsure.gif Būna ir gleivių ir neapvirškinto maisto, o patys viduriukai laisvoki, nors "reikaliuką padarom" max.3k. perdien, bet yra dienų, kai nėra jokio "reikaliuko".
Mes irgi kudenos, bet, kai pas mus vaiko tėveliai vaikščiojantys skeletai, tai aš labai to kūdumo nesbaidau irnesakyk.gif , bet vat nepatinka man tie jos viduriukai dabar. Kiek daugiau nei mėnuo, kai nepatinka schmoll.gif ...
O kokio amžiaus jūsų vaikiukas ir kiek jūs to bakteriofago suvartojot?

Mes dabar ėmėm vartot bifidum gerasias bakterijas, tai pastebėjau, kad mažąjai dujas sukelia jos. Jau kelintą kartą lekiu pamperso keist, o pasirodo, kad nereikia-"ložnaja trivoga" ir tiek   blush2.gif  . Įdomu, čia blogai ar gerai, kad pas ją toks reiškinys vyksta.  g.gif  Vyras sako, kad gal geriau tegul "bjaurybė" iš organizmo išeina, nei viduje tūno, o iš tikrųjų tai bala žino, kaip geriau  g.gif ...

tai ir mums koki antradieni treciadieni gali paaisketi.O pas jus buvo AS seniau ar ne?
pas maniski irgi yra gleiviu, bet jis daug kam alergiskas, tai galbut tokia reakcija. jau nepamenu, kada odyte bera isbere, o siandien atsirado spuogiuku ant skruostuku. Vakar sventem pirma gimtadieni, tai as lasisos kelis gabaliukus suvalgiau- gal jam uzteko tiek per MP? g.gif
Bakteriofago 3 buteliukus isgere. Gal ir mazokai g.gif
jei pucia pilva, nemanau, kad gerai. neturetu. mums kai netiko bakterijos, irgi pute.
11 men mano zuikis tik 8 kg svere. As irgi kudena blush2.gif bet noretusi, kad vaiko siek tiek daugiau butu blush2.gif
QUOTE(nomb @ 2009 10 16, 15:16)
Ar pasako, AS kieki, ar tik "yra" arba "nera"?

pasako. ana karta buvo 10*4.O mokejom siek tiek virs 53 lt.ten ne tik del AS tiria. ir del kitu dalyku, ko neturetu but unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 16 spalio 2009 - 19:28
Selga- kaip jusu tyrimai?
as tai be zodziu- buvom ne pas savo gydytoja, kai kaki nunesem, tai ne ta tyrima padare- padare paselio (patologiniu bakteriju), o ne disbakteriozei unsure.gif
Tai sake is sito tyrimo isvada- gydymas neskiriamas g.gif ir dar karta eisim prisiduoti doh.gif
ir uzsirasinesim pas gastroenterologa, nes vaikas jau i JOKIAS ribu paribes nebeieina su svoriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 10 20, 13:35)
as tai be zodziu- buvom ne pas savo gydytoja, kai kaki nunesem, tai ne ta tyrima padare- padare paselio (patologiniu bakteriju), o ne disbakteriozei unsure.gif
Tai sake is sito tyrimo isvada- gydymas neskiriamas g.gif ir dar karta eisim prisiduoti doh.gif
ir uzsirasinesim pas gastroenterologa, nes vaikas jau i JOKIAS ribu paribes nebeieina su svoriu  verysad.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
O tai idomu ten tam paselio tyrime ka rodo. Tik isvada lotuliukas.gif Nes kai 10^3 AS, tai irgi neskiria doh.gif O jis ten gyvena ir bet kuriuo momentu gali prisidaugint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 20 spalio 2009 - 12:41
QUOTE(nomb @ 2009 10 20, 13:39)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
O tai idomu ten tam paselio tyrime ka rodo. Tik isvada  lotuliukas.gif  Nes kai 10^3 AS, tai irgi neskiria  doh.gif  O jis ten gyvena ir bet kuriuo momentu gali prisidaugint  g.gif

penktadieni einam pas savo gydytoja, paprasysiu, kad parodytu, ka ten padare.tai as va ta pati sakau- jei norma, tai niekas ir neskirs jokio tyrimo. as gydytojos klausiu- tai yra stafilokokas ar ne. sako- isvada parasyta tokia- tai gal kiekiu net nera, kas ten doh.gif zodziu, nesupratau dorai nieko. penktadieni issiaiskinsiu.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 10 20, 13:35)
ir uzsirasinesim pas gastroenterologa, nes vaikas jau i JOKIAS ribu paribes nebeieina su svoriu  verysad.gif

Labas 4u.gif

Nugi mes tiesiog likimo draugai: aš irgi šiandien skambinau, tai tik "lia-lia -lia" visokių pasiklausiau. Žodžiu pasakyta buvo tik tiek, kad išaugo ir dabar yra nustatinėjama kokiam antibiotikui jautrus tas mūsų "augalas". Liepė skambint šiandien apie 16val. arba rytoj, nes kol kas tebevyksta tyrimai. Klausiau, ar čia bus kiekybinis pasėlis, tai sakė, kad nebus jokių skaičių, tik nustatoma auga kas ar ne, nustatomi patogenai (čia, keik suprantu, laborantė pavarė pora žodžių man mandresnių, kad nebesismulkinčiau tyrimuose, o tokie būna naudojami norint nusodinti daug norinčius sužinot biggrin.gif ) Žodžiu auga pas mus kažkoks "augalas", o kas jis, nežinom ir vargu ar ką nors konkretaus sužinosim. Principas tas-esu privati laboratorija, tad "pirma pinigai po to kėdės" , o ant ko sėdėsit mums DZIN.
Gal kiek dramatizuoju, bet patirties su privačiom laboratorijom į ateitį tikrai turėsim irnesakyk.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 10 20, 15:09)
Labas 4u.gif

Nugi mes tiesiog likimo draugai: aš irgi šiandien skambinau, tai tik "lia-lia -lia" visokių pasiklausiau. Žodžiu pasakyta buvo tik tiek, kad išaugo ir dabar yra nustatinėjama kokiam antibiotikui jautrus tas mūsų "augalas". Liepė skambint šiandien apie 16val. arba rytoj, nes kol kas tebevyksta tyrimai. Klausiau, ar čia bus kiekybinis pasėlis, tai sakė, kad nebus jokių skaičių, tik nustatoma auga kas ar ne, nustatomi patogenai (čia, keik suprantu, laborantė pavarė pora žodžių man mandresnių, kad nebesismulkinčiau tyrimuose, o tokie būna naudojami norint nusodinti daug norinčius sužinot  biggrin.gif ) Žodžiu auga pas mus kažkoks "augalas", o kas jis, nežinom ir vargu ar ką nors konkretaus sužinosim. Principas tas-esu privati laboratorija, tad "pirma pinigai po to kėdės" , o ant ko sėdėsit mums DZIN.
Gal kiek dramatizuoju, bet patirties su privačiom laboratorijom į ateitį tikrai turėsim  irnesakyk.gif ...

is visko sprendziant, mums ta pati tyrima atliko doh.gif biggrin.gif
tai ziuresim, ka jums pasakys. Tikekimes laboratorija ne iki 16 h dirba g.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot ką reikškia 3+?
Nes ant lapelio buvo parašyta 3+ s.aureus (staphylococus aureus) g.gif
Atsakyti