QUOTE(Gytutė @ 2009 10 06, 17:03)
Dristu teigti, kad pavienes stafilokoku kolonijos (jie kokai, o ne lazdeles) gerkleje ligos negalejo sukelti.
O jei norit kvalifikuotos gydytojo mikrobiologo konsultacijos, tai galit kreiptis i Zolyno gatves laboratorija. Tik prasykit vedejos, o ne su priemimo laborantem bendraukit, jos tikrai ne gydytojos, ju kvalifikacija neleidzia ligoniu konsultuoti, ypac del gydymo.
O jei norit kvalifikuotos gydytojo mikrobiologo konsultacijos, tai galit kreiptis i Zolyno gatves laboratorija. Tik prasykit vedejos, o ne su priemimo laborantem bendraukit, jos tikrai ne gydytojos, ju kvalifikacija neleidzia ligoniu konsultuoti, ypac del gydymo.
Aš vaikams tyrimus dariau arba "Geromedoje", arba Antakalnyje buvusios specligoninės laboratorijoje. Kiek dariau Žolyno gatvėje, tiek jis neišaugo. Man pačiai irgi darė tyrimą Žolyno gatvėje (pasėlį ėmė iš gerklės) ir nieko nerado. Po kelių dienų pasėlį paėmė "Geromedoje" ir auksinis išaugo. Taigi aš jį turiu, bet kadangi moku su juo tvarkytis, gerklės uždegimų ir kitokių panašių bėdų man nebebūna.