QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 11, 11:38)
Manau neesu visskai stipri,paprasciausiai noriu kalbeti,noriu dometis,kaip tai atsitiko,nors jau grazinti nieko negalima deja Noriu kovoti uz savo Mazuti ir noriu bent truputi padeti mamoms,kad tokie atvejai nesikartotu.Galeciau pasivadinti stipria,jeigu buciau bent truputi itarus ta prakeikta meningita ir pati sakyti daktarei ka itariu savo Mazyliui,gal taip buciau ji isgelbejus,bet deja
O paseliai jo mokami,mano MB brolis daresi lt ,tai gal 40lt.O Lukuciui dare nemokamai,nes gulejo ligoninej.Dabar greiciausiai skrisiu i lt ir darysiu Lukciui vel,nes gydytoja sake,kad reikia po kokio menesiuko pakartoti tyrima.Bet man kazkaip paciai pagalvojus,kaip tos dvi ligos mus aplanke ir beveik vienu metu Del to manau ,kad Mazylis sirgo ir jam persimete i meningita,jei taip galejo buti.
O paseliai jo mokami,mano MB brolis daresi lt ,tai gal 40lt.O Lukuciui dare nemokamai,nes gulejo ligoninej.Dabar greiciausiai skrisiu i lt ir darysiu Lukciui vel,nes gydytoja sake,kad reikia po kokio menesiuko pakartoti tyrima.Bet man kazkaip paciai pagalvojus,kaip tos dvi ligos mus aplanke ir beveik vienu metu Del to manau ,kad Mazylis sirgo ir jam persimete i meningita,jei taip galejo buti.
As visos tos istorijos nezinojau... Bet as labai labai nuosirdziai uzjauciu.