Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 09, 13:33)
help help.gif padariau rėmelį, pasendinau su Antika, įtryniau bronzine pudra  tongue.gif
viskas gerai, bet vienas kampas nepatinka, murzinas atrodo  verysad.gif ką daryt?
galiu pašveist tą vietą švirtriniu ir iš naujo pasendint? 

tiesiog su dregnu skudureliu pavalyk, tikrai nereikia nieko sveisti ar per nauja daryti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 09, 15:07)
ausu krapstuka i acetona pamirkink ir tik vieteles svelniai pavalyk ir ziurek kad vatos nepriliptu jei valysi su per sausu galiuku

ji dare su antiku -todel acetonas cia netinka schmoll.gif
Atsakyti
Ieva-Pieva kažkaip taisyti neteko, tai net nežinau ką patarti g.gif O galima aš savo pastebėjimus išsakysiu ax.gif matau, kad tepta buvo labai plonai todėl skilimai smulkūs. Į tokius skilimus sunkiau įtrinti gaunasi murzinumas. Dar patarimas tepk tuos lakus pirštu, rankos po to kuo puikiausiai plaunasi vandeniu todėl niekuo nerizikuoji. Pliusas tame, kad išvengi teptuko paliekamų dryžių, galima kontruoliuoti sklilinėjimų kryptį ir tauposi lakas nes teptukas irgi sugeria nemažai. Štai šitą dėželę dariau su antiku user posted image dengiau pirštu. Tepiau storai man taip reikėjo, norėjau stambių sutrūkinėjimų, po to įtryniau bronzos pudra. Tiesa prieš visą tą darbą lakavau akriliniu laku gal 2 kart ir tik po to dvikomponenčiu dengiau. Niekas nesiterlioja, o jei truputėlį tai man netgi tinka, sudaro tokios patrintos senienos įspūdį.
Gal tu taip viską palik o jei labai nepatinka ko gero geriau jau viską plauti jei nusiplauna arba su švytriniu nutrinti ir tada per naują daryti nes gabaliukais nelabai įsivaizduoju kaip tas atrodys g.gif Bijau gali labai netvarkingai atrodyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 06 09, 16:12)

koki geruliai skilinejimai thumbup.gif
Atsakyti
aha, kursuose irgi rankom tepėm. ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 09, 12:40)
IF... O kur tu savąją puodynę gavai? Man ta forma wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir ji pati pilka ar tu padengei?

ARTmanijoje (33lt), jos gelsvos; aš dažiausi ir ji žalsva rolleyes.gif .

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 09, 14:33)
help help.gif padariau rėmelį, pasendinau su Antika, įtryniau bronzine pudra  tongue.gif
viskas gerai, bet vienas kampas nepatinka, murzinas atrodo  verysad.gif ką daryt?
galiu pašveist tą vietą švirtriniu ir iš naujo pasendint?  unsure.gif

Antika geriausia trinti akriliniais dažais, jei netyčia išsimurzino (kas dažniausiai nutinka kai įtūkimai maži) galima nuvalyti vos vos drėgnu skudurėliu (tik žiūrėk valyk tik švariu), ir jei išsivalo ir iš įtrūkimų tiesiog plaukti kokias 10 min., kol vėl pradžius ir iš naujo įtrinti (nes jei bandysi trinti nepardžiūvus nutrinsi visą sendinimą) mirksiukas.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 09, 16:07)
ausu krapstuka i acetona pamirkink ir tik vieteles svelniai pavalyk ir ziurek kad vatos nepriliptu jei valysi su per sausu galiuku

Jokiais būdais, čia tinka toks varijantas, kai sendini su sottile, nes jis aliejiniu pagrindu, Antika - vandeninė (todėl nusivalo vandeniu) 4u.gif
Atsakyti
pašveičiau biškį su švitriniu, nusivalė murzinumai thumbup.gif
Atsakyti
klausykit, gal kas galit atsakyti ax.gif
nusipirkau Crackle Sottile, padariau pora darbeliu ir matau kad to lako liko dar gal tik vienam darbui doh.gif dabar paziurejau, kad yra dar dvikomponentis Antika, jo daugiau ir kaina mazesne, tai gal tos Antikos geriau nusipirkt? o gal siaip galit ka rekomenduot, kad taip greit neissinaudotu?
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 06 08, 10:26)
Na ir aš šį bei tą padekoravau  ax.gif
user posted image

If..., ar išduotum, kaip servetėlę klijavai? čia visa ar detalėm jungta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 09, 22:03)
If..., ar išduotum, kaip servetėlę klijavai? čia visa ar detalėm jungta?  g.gif

Man rodos siek tiek auksciau rase, kad 2 panaudotos, viena su gelem, kita tas kas matos.
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2008 06 09, 21:53)
klausykit, gal kas galit atsakyti  ax.gif
nusipirkau Crackle Sottile, padariau pora darbeliu ir matau kad to lako liko dar gal tik vienam darbui  doh.gif  dabar paziurejau, kad yra dar dvikomponentis Antika, jo daugiau ir kaina mazesne, tai gal tos Antikos geriau nusipirkt? o gal siaip galit ka rekomenduot, kad taip greit neissinaudotu?

Rekomenduoju mažiau daryt darbų su skilinėjančiu efektu.. mažiau priemonių išsinaudos, mažiau išlaidų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 06 09, 21:10)
Man rodos siek tiek auksciau rase, kad 2 panaudotos, viena su gelem, kita tas kas matos.

matau kad dvi servetėlės, man įdomu, ar natos gabalais klijuotos, ar vientisa ax.gif
Atsakyti

Mano vakariniai naktinejimai biggrin.gif

http://keep4u.ru/img...ac18df7031c.jpg

http://keep4u.ru/img...114ac92a89e.jpg

http://keep4u.ru/img...774aac2cfce.jpg
Atsakyti