QUOTE(white tea @ 2008 06 06, 15:55)
Po ~ellos~ arbatinės mano dekupažas bus kai kam juokingas, su ale šešėliukais mažais, bet parodysiu
Nauja dėželė "Žirnio lobiai"
Nauja dėželė "Žirnio lobiai"
Super dėžutė, labai mielas žirniukas
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 08, 02:24)
senas kartoninis lagaminas, sendinta tik švitrinimu ir baltais dažais, sukurtas plenere.
Žiūrėdama į tavo lagaminą, atsiminiau iš mamytės gautą jos dar pasoginį, tėvelio gamintą, medinį lagaminą..... Va, galvoju reiks man jį atitinkamai pagal jo statusą ir papuošti... Fainas lagaminas, jau matau tave su juo keliaujančią kur nors į Prancūzijos Provance'ą
O IF....... tavo puodinė nereali. Dabar kaip tik dairausi puodynėlių ir puodinių gėlėms lauke laikyti, tai ačiū, kad pasidalinai - jau žinau ką dabar darysiu, nes tie visi senukiniai ir kitokie puodai tokie ....
Aš tai turiu kruvą visokių servetėlių prisipirkus, padariau vieną dėžutę, ją įsimylėjau ir mečiau dekupažint, bet vėl apsilankius čia... manau, griebsiu tą lagaminą ir padirbėsiu...
O apskritai, žiūrėdama Jūsų visų darbelius, visai nekreipiu dėmesio ar mintis vogta ar pan. koks skirtumas? Juk svarbiausia gera nuotaika darant ir smagi dovana sau ar kitiems...