Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(white tea @ 2008 06 06, 15:55)
Po ~ellos~ arbatinės mano dekupažas bus kai kam juokingas, su ale šešėliukais mažais, bet parodysiu
Nauja dėželė "Žirnio lobiai"

Super dėžutė, labai mielas žirniukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2008 06 08, 02:24)
senas kartoninis lagaminas, sendinta tik švitrinimu ir baltais dažais, sukurtas plenere.

Žiūrėdama į tavo lagaminą, atsiminiau iš mamytės gautą jos dar pasoginį, tėvelio gamintą, medinį lagaminą..... Va, galvoju reiks man jį atitinkamai pagal jo statusą ir papuošti... Fainas lagaminas, jau matau tave su juo keliaujančią kur nors į Prancūzijos Provance'ą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O IF....... tavo puodinė nereali. Dabar kaip tik dairausi puodynėlių ir puodinių gėlėms lauke laikyti, tai ačiū, kad pasidalinai - jau žinau ką dabar darysiu, nes tie visi senukiniai ir kitokie puodai tokie .... schmoll.gif

Aš tai turiu kruvą visokių servetėlių prisipirkus, padariau vieną dėžutę, ją įsimylėjau ir mečiau dekupažint, bet vėl apsilankius čia... manau, griebsiu tą lagaminą ir padirbėsiu...

O apskritai, žiūrėdama Jūsų visų darbelius, visai nekreipiu dėmesio ar mintis vogta ar pan. koks skirtumas? Juk svarbiausia gera nuotaika darant ir smagi dovana sau ar kitiems... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 09 birželio 2008 - 09:33
kokiu fainu cia darbeliu pasirode thumbup.gif visu labai labai grzus ir dezutes ir remeliai ir puodynes ir lagaminai. net nuotaika pakelia, kai pamatai tiek darbeliu nauju 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmoji dezute... ax.gif Is tiesu kai norisi smulkumo ne taip lengva surasti serveteliu su smulkiom gelytemis, maziems daiktams truksta serveteliu... O internetu uzsisakinejant visai smulkios gelytes atrodo rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
liuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 06 09, 11:03)
Pirmoji dezute...  ax.gif  Is tiesu kai norisi smulkumo ne taip lengva surasti serveteliu su smulkiom gelytemis, maziems daiktams truksta serveteliu... O internetu uzsisakinejant visai smulkios gelytes atrodo  rolleyes.gif

Žinoma, nežinau kokio rezultato norėjai, bet atrodo puikiai. Tvarkinga, miela... clap_1.gif
Atsakyti
Džiuga+, dėželė labai vykusi thumbup.gif
O aš vėl su eilnėmis pakabėlėmis
Pakabėlė "Bijūnai"
user posted image
user posted image
Pakaba- dovana Vilmai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 06 08, 21:34)
Panaudojau dvi nosinaites:

O štai šią puodyne nuplagijavau  ax.gif , Artmanijoj pamačiau panašiai padaryta, ir ...
Galvojau galvojau, na  gal nelabai gražu kopijuoti, tai priklijavau vienokią servetėlę, nuploviau, kitokią - ir vėl ne tas  doh.gif Žodžiu pamyniau savo principus ir "copy - paste", suprantama nesigavo analogiška, bet idėja pavogta  blush2.gif
user posted image

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 08, 22:24)
ryto darbelis  ax.gif
user posted image

user posted image

QUOTE(Džiuga+ @ 2008 06 09, 12:03)
Pirmoji dezute...  ax.gif  Is tiesu kai norisi smulkumo ne taip lengva surasti serveteliu su smulkiom gelytemis, maziems daiktams truksta serveteliu... O internetu uzsisakinejant visai smulkios gelytes atrodo  rolleyes.gif

user posted image

Labai gražūs darbeliai o ta puodynė kaip man tiktu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 09 birželio 2008 - 11:13
IF... O kur tu savąją puodynę gavai? Man ta forma wub.gif wub.gif wub.gif Ir ji pati pilka ar tu padengei?
Atsakyti
Kaip gražu, aš tik pasižiūriu ir pačiai daryt noris 4u.gif
Grieit ir darysiu smile.gif
Atsakyti
help help.gif padariau rėmelį, pasendinau su Antika, įtryniau bronzine pudra tongue.gif
viskas gerai, bet vienas kampas nepatinka, murzinas atrodo verysad.gif ką daryt?
galiu pašveist tą vietą švirtriniu ir iš naujo pasendint? unsure.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 09, 14:33)
help help.gif padariau rėmelį, pasendinau su Antika, įtryniau bronzine pudra  tongue.gif
viskas gerai, bet vienas kampas nepatinka, murzinas atrodo  verysad.gif ką daryt?
galiu pašveist tą vietą švirtriniu ir iš naujo pasendint?  unsure.gif
user posted image

user posted image

gal bandyk nuplauti ta pudra ir paskui tik itrinti, kur didesni iskilimai, o ne visur.

As bandziau su seseliais, man irgi murzina pasidare, nuploviau ir akrila auksini itriniau. ax.gif
Atsakyti
ausu krapstuka i acetona pamirkink ir tik vieteles svelniai pavalyk ir ziurek kad vatos nepriliptu jei valysi su per sausu galiuku
Atsakyti