Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

jau atsakei i savo klausima...cia tas pats kur kalbeta...tai nesvarbu kad plevele...o lakas irgi tokia pati plevele...svarbu kaip ji laiko ir nuo ko atspari...drasiai naudok ir nesuk galvos... 4u.gif
Atsakyti
Tai tada ryt jau nusipirksiu smile.gif Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 06 08, 11:41)
IF labai grazus remelis bigsmile.gif , o cia vientisa servetele klijuota?

Panaudojau dvi nosinaites:
user posted image user posted image
Karpiau, plėšiau ir komponavau rolleyes.gif

QUOTE(Lachesė @ 2008 06 08, 13:45)
klausimas If, ar po gėlėm dažei baltai,ar pačias gėles iš kitos pusės baltinai ?

Tik kairiam krašte balinau pagrindą, nes ten jau buvo užklijuotos natos, o man trūko gėlės, visur kitur tiesiog jungti motyvai ką iškarpant ką išplėšant. Taip pat tos gėlytės dar balintos iš viršaus, pabaigus pažiūrėjau, kad jos kiek blankokos, tai plonu teptuku papaišiau mirksiukas.gif

O štai šią puodyne nuplagijavau ax.gif , Artmanijoj pamačiau panašiai padaryta, ir ...
Galvojau galvojau, na gal nelabai gražu kopijuoti, tai priklijavau vienokią servetėlę, nuploviau, kitokią - ir vėl ne tas doh.gif Žodžiu pamyniau savo principus ir "copy - paste", suprantama nesigavo analogiška, bet idėja pavogta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
na pastatyk šalia ir pamatysi,kad tavoji gražesnė, ten tokia atmestinokai padaryta smile.gif
o man vienas forumietės darbelis akyse stovi ,kur mano mylima servetėlė , noriu paimti idėją ir ją patobulinti , tai kas čia bus ?
Atsakyti
A velniai žino kas čia bus (matai aš tai ant tokio pat puodo, tokias pat servetėles klijavau ir panašiai komponavau) ,
imk ir pamėgink, tik patobulink taip, kad neatpažintų biggrin.gif
Atsakyti
aš manua,kad pažins, ir dėžutė tokia panaši pas mane, tai ir laikausi kol kas smile.gif
Atsakyti
ryto darbelis ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Wau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
If, ir rėmelis ir puodynė thumbup.gif
Nors puodyne man labiau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
IF puodynė superinė thumbup.gif thumbup.gif nemačiau Artmanijoje, matyt nebuvo įspūdinga, kad nepastebėjau o tavoji net labai labai patinka thumbup.gif . Rėmelis irgi neprastas.
Lachese mano manymu daryk tu tą dėželę tik duok nuorodą kieno idėja pasinaudojai ir tiek. Sunku išvengti pasikartojimo visos čia verdam labai mažam puode doh.gif

White tea koks fainuolis tavo berniukas žirniukas, neperkrautas toks jaukiai mielas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 09 birželio 2008 - 08:16
Ačiū visoms drinks_cheers.gif

Ieva-Pieva - daili dėžutė wub.gif
Atsakyti
AČIŪ už mintį ella smile.gif
Atsakyti