Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(vaivaj @ 2008 06 06, 20:11)
Viskas labai gražu, bet tas berniukas žirniukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sentimentai... (aš savo mažą žirniuku vadinu...)

aciuks.gif , vaivaj
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 06 07, 15:09)
Taip taip, aš anoj temoj labai daug apie tai klausinėjau, pirkau 1l berods vivacolor baltus akrilinius dažus apie 22lt, ir vienkomponentį sadolin antique laką sendinimo, kaina irgi kažkas virš 20lt 500ml nors radau info dar ir kaip jį naudoti kaip dvikomponentį nors nepalyginsi skilimų kaip su pvz crackle sottle ar pan..

Tai jėga, ne taip jau brangiai tada išeina, jei susiplanuoji ką darysi tiksliai smile.gif

O kaip tie dažai irgi vandeniniu pagrindu? Kažkada pamenu sienas ir kėdes dažiau kur su wait spiritu skest reikėjo - tai ačiū nenoriu tokio meno biggrin.gif doh.gif Smirdėjo labai.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 06 07, 16:49)
Duris lakavaus laku valtims, tai viskas normalu, nėra tas kvapas tragiškas tikrai, ir nudžiūvus jo neliko. Ir laiko idealiai jau 7 metai bus.

nu gal kokios kitos firmos naudojau,uz tai toki paliko ispudi...
o del dazu akriliniu...tai as asmeniskai visur naudoju tik senukinius vivacolor...man jie geresni nei spec...normalus kiekis...ir tinka viskam...bet naudoju butent sitos firmos...kitu buna skystesniu...ypac tie pigesni ir nieko gero nesigauna...
vienkomponenti irgi visur senukini...tik dvikomponenciu gaila nera tai jau prisipirkus is spec.parduoptuviu...
ale kiek visko turiu...reikia eiti darbu daryti... rolleyes.gif
Atsakyti
nu dėl dažų pirma i dailės parduotuvę užsuksiu, nes daug arčiau nei senukai man smile.gif Pirmam pabandymui gal tiks smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

senas kartoninis lagaminas, sendinta tik švitrinimu ir baltais dažais, sukurtas plenere.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 birželio 2008 - 01:29
lachese thumbup.gif
aš ir turiu porą tokių lagaminų, vieną mažą, vieną kaip tavo. Bet dar iki to "neužaugau" blush2.gif
Atsakyti
Labai įdomus lagaminėlis wub.gif . Tikrai patrauks ne vieno akį mirksiukas.gif
Tik gal ta balta per balta, norėtųsi murzinesnės, nes lagaminas sendintas, tai ir balta turėtų būti jau pageltusi rolleyes.gif (bet gal čia foto tik taip)

P.S. žiūriu kai kam nesimiega tongue.gif

Na ir aš šį bei tą padekoravau ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
vuau bigsmile.gif kokie rėmeliai gražučiai wub.gif
Atsakyti
Lachese lagaminelis mane pakerejo biggrin.gif wub.gif Tik kaip pastebejo IF,man ta balta irgi labai balta smile.gif

IF labai grazus remelis bigsmile.gif , o cia vientisa servetele klijuota?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 08, 02:24)
user posted image

user posted image

user posted image
senas kartoninis lagaminas, sendinta tik švitrinimu ir baltais dažais, sukurtas plenere.

o jetau kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
taip čia buvo toks teorinis klausimas, ar per balta ar pakankamai, reikės pagalvoti dar kažką.

klausimas If, ar po gėlėm dažei baltai,ar pačias gėles iš kitos pusės baltinai ?
Atsakyti
Turiu klausima del Tikkurila SUPA lako? Ant pakuotes parasyta, kad ten ne lakas, o apsaugine priemone pirtims. Sian buvau senuokuose, pasiemiau ji, o draugas sako, cia juk ne lakas, gal ne taip paziourejai. Grizau, o kaip matau is nuotraukos tai tikrai ne lakas. Tai jis vis tiek geras? Tinka vietoj lako? Jau snekejote apie tai, bet tai jis geriausias variantas jei pirkti ne specialu? Buciau labai dekinga uz atsakyma wink.gif
Atsakyti