Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

šįryt prasikošiau per kalvarijų turgų. bobulytė pardavinėjo medines dėžutę ir taupyklę, abi po 20 lt blink.gif
užtat pas dėdę pagriebiau dėžutę arbatai su trim stalčiukais rolleyes.gif
Atsakyti
man tas dėdė rodė,kad dėžutė ir šonu pasivertus veikia smile.gif tai gali ir stačią ir gulsčią laikyti, nes stalčiukai kvadratiniu priekiu smile.gif man tos raidės nepatiko kažko smile.gif

Aigre, šauniai prikarpiai ,toks koliažinis stilius , jeigu atrastum gerą motyvą, tai gali klijuoti ir trupučiuką vieną ant kito irgi gražiai gaunasi.

Iš tokių tinkamų motyvų yra Klimto servetėlės
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 06 29, 09:30)
cia su stiklu? man reiktu su stiklais, noriu nuotraukeles remint, kad labai nenubluktu nuo saules ir nedulketu  4u.gif

Saulės poveikiui sumažinti yra specialus antirefleksinis stiklas. Jis neduoda atspindžių, tačiau turi šiokį tokį grūdėtumą, kas gali turėti įtakos smulkių fotografijų vaizdui.

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 29, 09:49)
man tas dėdė rodė,kad dėžutė ir šonu pasivertus veikia smile.gif tai gali ir stačią ir gulsčią laikyti, nes stalčiukai kvadratiniu priekiu smile.gif man tos raidės nepatiko kažko smile.gif

stalčiaus kitoj pusėj jokių raidžių, lygi sienelė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aigre @ 2008 06 29, 01:05)

kaip smagiai thumbup.gif ir dar pirmas bandymas, tai sakyciau visai neblogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 06 29, 11:00)
cia su stiklu? man reiktu su stiklais, noriu nuotraukeles remint, kad labai nenubluktu nuo saules ir nedulketu  4u.gif

taip,su stiklu.
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 06 28, 22:46)
As irgi ejau i kursus, siaip lyg ir padejo jie man, lyg ir nieko neparode ir nepasake, ko neperskaitytum cia ar siaip interneto platybese. tiesa pasakius as is karto suzinojus apie sia technika susiradau sita foruma ir skaiciau kol apsisuko galva nuo info , tai is karto i kursus uzsirasiau. tada viskas lyg susideliojo i stalciukus galvoje ir daug aiskiau pasidare smile.gif o paskui jau viskas nuo eksperimentavimo pacios priklauso  biggrin.gif

Man ir norisi, kad viskas susideliotu, i kursus uzsirasiau ir turiu minciu kita savaite praktiskai pabandyti smile.gif
Kai tik turesiu ka parodyti, idesiu irgi i foruma bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes sunglasses2.gif
cia mano naujokeles sokiai.gif
user posted image
user posted image
flirt.gif
Papildyta:
vaivaj,su praejusiu tortadieniu ! happybday.gif
Atsakyti
kiek maciau daugelis megsta su dezutem eksperimentuot biggrin.gif , ir kazkurioj temoj klause, kur galima nusipirk dezuciu (nebrangiu) mirksiukas.gif, gal kuria dar domina kur, tai galiu pasakyt, kad maciau parduotuvej "viskas uz viena eura". gal kam pravers drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 06 29, 14:58)
kiek maciau daugelis megsta su dezutem eksperimentuot  biggrin.gif , ir kazkurioj temoj klause, kur galima nusipirk dezuciu (nebrangiu) mirksiukas.gif, gal kuria dar domina kur, tai galiu pasakyt, kad maciau parduotuvej "viskas uz viena eura". gal kam pravers  drinks_cheers.gif

dėkui už info...o kurioje konkrečiai? kuriame mieste? Nes visose 1 euro parduotuvėse būna skirtingas asortimentas...
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 29, 09:32)
šįryt prasikošiau per kalvarijų turgų. bobulytė pardavinėjo medines dėžutę ir taupyklę, abi po 20 lt  blink.gif
užtat pas dėdę pagriebiau dėžutę arbatai su trim stalčiukais  rolleyes.gif

O man jau ta taupykle uz 15 siule biggrin.gif
Nusipirkau is eurines pardos ta dezele. Biskutuka kreiva sleiva- reiks ja dar apdorot ax.gif

Beje, mane suzavejo remeliu po eura gausa ir dydis. Kad ir ne dekupazui. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 29 birželio 2008 - 15:31
Na va mano pirmas darbelis iš paprasto kibiro.

prieš
user posted image

Po... iš abiejų pusių

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 29 birželio 2008 - 15:54