Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Dar tualeto bakelis mano taikyklyje blush2.gif stupid.gif
Atsakyti
Labas visoms,

as irgi noriu parodyti savo paskutinius kurinius smile.gif

Dezute

Dezute is sono

Vazonas

Vazono angelas
Atsakyti
QUOTE(jurajums @ 2008 06 26, 19:30)
Labas visoms,

as irgi noriu parodyti savo paskutinius kurinius  smile.gif

Dezute

Dezute is sono

Vazonas

Vazono angelas

Nuostabūs darbeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir aistuko ir jurajums grazus darbeliai wub.gif Man grazu paziuret i dekoruotus vazonelius,bet namuose man patinka kai jie vienspalviai ax.gif Jei kada pakeisiu nuomone,tai turesiu daug daug darbo lotuliukas.gif ,nes turiu nemazai gelyciu blush2.gif
oaze, good.gif ideja mirksiukas.gif Man tai sode tvora uzkliuvo lotuliukas.gif,bet gal ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 26 birželio 2008 - 20:20
Aciu heart.gif Siaip ir man labiau namie patinka vienspalviai vazoniukai, nes taip pat auginu nemazai gelyciu, bet va pats dekoravimas vazono man patiko good.gif Cia taip sakant, treniruotes ax.gif Nusipirkau Ermitaze boruotu ir pirmyn. Na, gal kada kokiai gelytei ir prisireiks. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2008 06 26, 18:02)
va turiu tokia beda ir kartu klausima. Mano lakas po nudazymo vis limpa ir nepadeda net ilgalaikis dziovinimas. Skaiciau, kad ir ju m taip buna kai kuriom. Ka darot?

Man irgi limpa, nu toks lipnokas. Gal pasidalinsit info, kokius lakus naudojat? Pas mane dabar tai TIKKURILA "Paneeli Assa".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megeja: 26 birželio 2008 - 22:55
Kad neliptų darbelis, lakuotas akriliniu laku, galima paskutinį sluoksnį užpurkšti kokiu aerozoliniu (smirdinčiu) laku... tuomet tikrai nebelips 4u.gif

Lakai, kuriuos mes naudojam (prie nuotraukų yra trumpi aprašymai)
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2008 06 27, 00:08)
Aciu heart.gif Siaip ir man labiau namie patinka vienspalviai vazoniukai, nes taip pat auginu nemazai gelyciu, bet va pats dekoravimas vazono man patiko good.gif Cia taip sakant, treniruotes ax.gif Nusipirkau Ermitaze boruotu ir pirmyn. Na, gal kada kokiai gelytei ir prisireiks. doh.gif

As tai ant buteliu treniruojuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

apie dekupaza suzinojau atsitiktinai siandien, tai uzsikabliavau ax.gif tikiuosi priimsit i savo buri pradedanciaja blush2.gif kadangi siuo metu laukiuosi, tai dar menesiuka pakentesiu ir pasistudijuosiu dekupazo technika, kad nepakenkciau vaikuciui su chemijom visom ax.gif
perziurejau jusu darbelius - fantastika thumbup.gif tikiuosi neuzilgo ir as iki tokiu uzaugsiu ir galesiu dalintis savo "blynais" su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2008 06 26, 22:53)
Man irgi limpa, nu toks lipnokas. Gal pasidalinsit info, kokius lakus naudojat? Pas mane dabar tai TIKKURILA "Paneeli Assa".

Na va ir man taip-nepasakysi, kad jis limpa, bet turi kazkokio lipnumo. Ir dar pastebejau, kad skirtingai tas lipnumas ant medzio ir keramikos pasireiskia. Medis man kazkodel lipnesnis isejo. O naudoju as akrilini laka EKOAKVA firmos RILAK. lATVISKAS berods. Cia toki pigiuka pirkau.Kaip sakiau, dar turiu parketo lako likusio nuo statybu, kazi ar jis tiktu? Jis tai ne akrilinis , tik va koks tai daba nezinau, nes naujam bute likes.
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 06 26, 19:25)
Dar tualeto bakelis mano taikyklyje  blush2.gif  stupid.gif

Na visai originali ideja, pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
idėja
Atsakyti