Dar tualeto bakelis mano taikyklyje
Labas visoms,
as irgi noriu parodyti savo paskutinius kurinius
Dezute
Dezute is sono
Vazonas
Vazono angelas
Dezute
Dezute is sono
Vazonas
Vazono angelas
QUOTE(jurajums @ 2008 06 26, 19:30)
Labas visoms,
Dezute
Dezute is sono
Vazonas
Vazono angelas
Dezute
Dezute is sono
Vazonas
Vazono angelas
Nuostabūs darbeliai
Ir aistuko ir jurajums grazus darbeliai Man grazu paziuret i dekoruotus vazonelius,bet namuose man patinka kai jie vienspalviai Jei kada pakeisiu nuomone,tai turesiu daug daug darbo ,nes turiu nemazai gelyciu
oaze, ideja Man tai sode tvora uzkliuvo ,bet gal ne
oaze, ideja Man tai sode tvora uzkliuvo ,bet gal ne
Aciu Siaip ir man labiau namie patinka vienspalviai vazoniukai, nes taip pat auginu nemazai gelyciu, bet va pats dekoravimas vazono man patiko Cia taip sakant, treniruotes Nusipirkau Ermitaze boruotu ir pirmyn. Na, gal kada kokiai gelytei ir prisireiks.
QUOTE(aistukas @ 2008 06 26, 18:02)
va turiu tokia beda ir kartu klausima. Mano lakas po nudazymo vis limpa ir nepadeda net ilgalaikis dziovinimas. Skaiciau, kad ir ju m taip buna kai kuriom. Ka darot?
Man irgi limpa, nu toks lipnokas. Gal pasidalinsit info, kokius lakus naudojat? Pas mane dabar tai TIKKURILA "Paneeli Assa".
Kad neliptų darbelis, lakuotas akriliniu laku, galima paskutinį sluoksnį užpurkšti kokiu aerozoliniu (smirdinčiu) laku... tuomet tikrai nebelips
Lakai, kuriuos mes naudojam (prie nuotraukų yra trumpi aprašymai)
Lakai, kuriuos mes naudojam (prie nuotraukų yra trumpi aprašymai)
QUOTE(aistukas @ 2008 06 27, 00:08)
Aciu Siaip ir man labiau namie patinka vienspalviai vazoniukai, nes taip pat auginu nemazai gelyciu, bet va pats dekoravimas vazono man patiko Cia taip sakant, treniruotes Nusipirkau Ermitaze boruotu ir pirmyn. Na, gal kada kokiai gelytei ir prisireiks.
As tai ant buteliu treniruojuosi
Sveikos,
apie dekupaza suzinojau atsitiktinai siandien, tai uzsikabliavau tikiuosi priimsit i savo buri pradedanciaja kadangi siuo metu laukiuosi, tai dar menesiuka pakentesiu ir pasistudijuosiu dekupazo technika, kad nepakenkciau vaikuciui su chemijom visom
perziurejau jusu darbelius - fantastika tikiuosi neuzilgo ir as iki tokiu uzaugsiu ir galesiu dalintis savo "blynais" su jumis
apie dekupaza suzinojau atsitiktinai siandien, tai uzsikabliavau tikiuosi priimsit i savo buri pradedanciaja kadangi siuo metu laukiuosi, tai dar menesiuka pakentesiu ir pasistudijuosiu dekupazo technika, kad nepakenkciau vaikuciui su chemijom visom
perziurejau jusu darbelius - fantastika tikiuosi neuzilgo ir as iki tokiu uzaugsiu ir galesiu dalintis savo "blynais" su jumis
QUOTE(megeja @ 2008 06 26, 22:53)
Man irgi limpa, nu toks lipnokas. Gal pasidalinsit info, kokius lakus naudojat? Pas mane dabar tai TIKKURILA "Paneeli Assa".
Na va ir man taip-nepasakysi, kad jis limpa, bet turi kazkokio lipnumo. Ir dar pastebejau, kad skirtingai tas lipnumas ant medzio ir keramikos pasireiskia. Medis man kazkodel lipnesnis isejo. O naudoju as akrilini laka EKOAKVA firmos RILAK. lATVISKAS berods. Cia toki pigiuka pirkau.Kaip sakiau, dar turiu parketo lako likusio nuo statybu, kazi ar jis tiktu? Jis tai ne akrilinis , tik va koks tai daba nezinau, nes naujam bute likes.
QUOTE(oaze @ 2008 06 26, 19:25)
Dar tualeto bakelis mano taikyklyje
Na visai originali ideja, pirmyn