mergikes, panelikes, vilenskos .... gal kas turit lyshna servetuke parduot, mainyt ) bais skubiai reik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(megeja @ 2008 06 26, 00:56)
88888888, labai gražiai čia su vienkomponenčiu išėjo Taip nei per daug nei per mažai. Man tai vienkomponentis patinka dar ir dėl to, kad su juo tie įtrūkimai atrodo kažkokie natūralesni, ne tokie dirbtiniai
Esu irgi tik megeja ir be to pradedanti,ir su dvikomponenciu nebandziau ir jo net neturiu.Bet kai pasiziuriu kitu merginu darbus ,tai ir man atrodo ,kad su 2kompon. tie itrukimai labai vienodi gaunasi,ne tokie naturalus Na ,bet cia tik mano nuomone ir skonio reikalas
QUOTE(lininis @ 2008 06 25, 18:00)
Issiaiskinau kad ta patina yra aliejaus pagrindu.Idomu ar ja reikia su kuo nprs skiesti ar tepti taip, o paskui su kuo nuvalyti.
Pastoviai su šita patina draugauju . Skiesti jos su niekuo nereikia. Įtrinu mažais ploteliais ir labai greitai. Vaizdas pradžioje labai gąsdinantis, viskas murzina bet paskui puikiai išsivaikšto. Naudoju popierinį rankšluostį arba nuimtus servetėlių apatinius sluoksnius Dirbti patartina su pirštinėm, teplus darbas. O štai dvikomponentis šitos pačios prancūzų firmos labai įnoringas su juo reikia pažaisti kol pavyksta susidraugauti.
Dėl vienkomponenčio ir dvikomponenčio Čia jokio natūralumo ar nenatūralumo ieškoti neverta, lakų uždaviniai visiškai skirtingi. Trumpai tariant vienkomponentis lakas imituoja senų suskilinėjusių dažų efektą, taip atrodo seni kelis kartus dažyti baldai aptrupėjusios kelis kart dažytos sienos ir t.t.
Dvikomponentis lakas imituoja seno lako skilimą kuris nuo laiko atsiranda ant paveikslų arba ant keramikos gaminių
Taip kad naudokitės abiem efektais kur jie jums labiau atrodo tinkami
Sveikutės . Va, pažiūrėkit , ką iš vargšės senutės mikrobangės pridirbau . Noriu patarimo (kol nenulakavau) - ar visko užtenka, o gal ko per daug, o gal nuplaut ir bandyt iš naujo
Papildyta:
žiū , šešėliavimai nelabai matosi, nuotrauka per maža . bet jie yra
Papildyta:
QUOTE(oaze @ 2008 06 26, 17:00)
Sveikutės . Va, pažiūrėkit , ką iš vargšės senutės mikrobangės pridirbau . Noriu patarimo (kol nenulakavau) - ar visko užtenka, o gal ko per daug, o gal nuplaut ir bandyt iš naujo
žiū , šešėliavimai nelabai matosi, nuotrauka per maža . bet jie yra
Sveikos dekupazistes Prasausi ir as i jusu kompanija Atrodo, kad apsirgau ir as sia liga.
Rodau savo pirmaji darbeli. Dar yra viena nebaigta dezute, bet va turiu tokia beda ir kartu klausima. Mano lakas po nudazymo vis limpa ir nepadeda net ilgalaikis dziovinimas. Skaiciau, kad ir ju m taip buna kai kuriom. Ka darot? As galvoju, kad gal butu galima ant virsaus
uzlakuoti kokiu kitokiu, kad ir ne akriliniu laku. Turiu dar nuo statybu likusio
Ka manot?
Rodau savo pirmaji darbeli. Dar yra viena nebaigta dezute, bet va turiu tokia beda ir kartu klausima. Mano lakas po nudazymo vis limpa ir nepadeda net ilgalaikis dziovinimas. Skaiciau, kad ir ju m taip buna kai kuriom. Ka darot? As galvoju, kad gal butu galima ant virsaus
uzlakuoti kokiu kitokiu, kad ir ne akriliniu laku. Turiu dar nuo statybu likusio
Ka manot?
labai gerai atrodo... nieko nebedek ir nieko nenuiminek...
Skaiciau skaiciau ieskojau ieskojau kol galva apsisuko ... Atsiprasau jei prazioplinau, bet gal galit atsakyt i keleta kl.
Noriu ant medzio det foto ir dar pasendint. Tai nuo ko gi pradet?
Gal foto geriau atskanuot ir atprintint ant paprasto popieriaus kad plonesnes butu?
Sumustiniu popierius tai cia tas sviestinis? Nelabai pagaunu kampa.
O kokia eiga?
Paruosiam medi, nudazom akriliniais dazais, klijuojam foto, tepam sendinimo laka? Ar klystu?
P.S. Bus foto prie foto... tik mazi tarpeliai liks
Noriu ant medzio det foto ir dar pasendint. Tai nuo ko gi pradet?
Gal foto geriau atskanuot ir atprintint ant paprasto popieriaus kad plonesnes butu?
Sumustiniu popierius tai cia tas sviestinis? Nelabai pagaunu kampa.
O kokia eiga?
Paruosiam medi, nudazom akriliniais dazais, klijuojam foto, tepam sendinimo laka? Ar klystu?
P.S. Bus foto prie foto... tik mazi tarpeliai liks
tokom, o tau butent tokios reikia ar tiktu ir kitokie lapeliai?
QUOTE(ItaBita @ 2008 06 26, 17:07)
tokom, o tau butent tokios reikia ar tiktu ir kitokie lapeliai?
butent tokios pradejau klijuot ir pritrukau.... dabar nei skusta nei lupta
varksele , turiu pora su gebenem, ale truputi kitokios
QUOTE(ItaBita @ 2008 06 26, 17:29)
varksele , turiu pora su gebenem, ale truputi kitokios
blyn taip pikta negi dabar siustis ta viena is e-parduotuves.... galgi tikrai kas pasislepusi turit?
oaze ,gal dar kokia boruze galetu pro sali pralekt tokia mazyte ,mazyte.... O siaip ,saunuole, jau buitine technika i darba eina ,kas toliau?