Aciu.Ne,paprasciausiai su teptuku as vis su vienkomponenciu bandau "susitarti" Nusipirkau ,reik kazkaip naudoti.Kai mazi ploteliai tai ir nieko gaunasi ,o kai didesni reik uztept tai man dryziai gaunasi Tai dabar visokias smulmenas blusinesiu
sveikos,paneles, man ir vel prireike jusu patarimo.Siandien nusipirkau priemone itrukimams isryskinti, bet ji yra ne kaip milteliai, o paprasta tutele kaip su dazais.Gal galit patarti kaip juo teisingai pasinaudoti????Nes pirma karta toki isigyjau.Kazkaip maciau kazkur kad uztepi ant viso pavirsiaus, o paskui kazkaip nuvalai.Gal galit kas paasikinti smulkiau.....ACIU
QUOTE(lininis @ 2008 06 25, 16:24)
sveikos,paneles, man ir vel prireike jusu patarimo.Siandien nusipirkau priemone itrukimams isryskinti, bet ji yra ne kaip milteliai, o paprasta tutele kaip su dazais.Gal galit patarti kaip juo teisingai pasinaudoti????Nes pirma karta toki isigyjau.Kazkaip maciau kazkur kad uztepi ant viso pavirsiaus, o paskui kazkaip nuvalai.Gal galit kas paasikinti smulkiau.....ACIU
O su kokiu dvikomponenčiu sendinimu ruošiesi dirbti? Ir kokiu pagrindu yra tavo nusipirkta patina (vandeniniu ar aliejiniu)? Nes vieniems sendinimams tinka vienokios, kitiems kitokios priemonės. Taip kad parašyk nuosekliai su pavadinimais, kokius sendinimus turi, kaip patina vadinasi, gali foto įkelti - tada bus lengviau paaiškinti ar patarti ką...
Vienas sendinimo rinkinys yra akriliniu pagrindu, o kita pirkau Lietuvoje jis yra PEBEO firmos.Patina net nezinau kokio pagrindo, nes nieko neraso, yra tik maza tutele, firmos LEFRANC AND BOURGEOIS.
Na, aš tai nei vieno produkto šių firmų nežinau Niekada nedirbus, tai nelabai ką ir patarti galėsiu. Žinau, kad kažkurios merginos yra dirbusios su LEFRANC AND BOURGEOIS sendinimais, tai gal jos galės ką patarti
gal gali įmesti tikslius priemonės pavadinimus. arba geriausiai ,jeigu pirkai kur internete ir linkus.
Issiaiskinau kad ta patina yra aliejaus pagrindu.Idomu ar ja reikia su kuo nprs skiesti ar tepti taip, o paskui su kuo nuvalyti.
jeigu neįdėsi konkrečių pavadinimų ar nuorodų, niekas konkrečiai negalės pagelbėti.
QUOTE(lininis @ 2008 06 25, 15:50)
Vienas sendinimo rinkinys yra akriliniu pagrindu, o kita pirkau Lietuvoje jis yra PEBEO firmos.Patina net nezinau kokio pagrindo, nes nieko neraso, yra tik maza tutele, firmos LEFRANC AND BOURGEOIS.
QUOTE(lininis @ 2008 06 25, 16:00)
Issiaiskinau kad ta patina yra aliejaus pagrindu.Idomu ar ja reikia su kuo nprs skiesti ar tepti taip, o paskui su kuo nuvalyti.
nezinau ar jis tinka ant kitu firmu krakliu, bet jei turi tos Lefranc & Bourgeois firmos kraklius tada ji reikia tepti ant pavirsiaus kai sis labai gerai isdziusta (kitaip bus didelis s......), o tada su kitu skudureliu pavalyti
Papildyta:
speju sitos firmos http://s114.photobuc...nt=P1010016.jpg
88888888, labai gražiai čia su vienkomponenčiu išėjo Taip nei per daug nei per mažai. Man tai vienkomponentis patinka dar ir dėl to, kad su juo tie įtrūkimai atrodo kažkokie natūralesni, ne tokie dirbtiniai