Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(oaze @ 2008 06 24, 13:18)
aš pro Kalvarijų turgaus sendaikčius vis prasineš, bet jokios normalios dėžutės nebuvau mačius  schmoll.gif . Tik lempa vieną buvau nusižiūrėjus ir laikrodį pastatomą su stalčiukais papuošalams  bigsmile.gif , bet taip ir neišdrįsau prie tų prekeivių prieiti, labai jau neaiški jų būklė buvo  ax.gif . Reikės vyrą vestis, kad apgintų, jei ką  cool.gif

Kalvarijose tai metalo nors vezimais vezk lotuliukas.gif Ten dar reik atsargiai ,kad ko vogto nenusipirktum !!! nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 24 birželio 2008 - 12:13
QUOTE(88888888 @ 2008 06 24, 13:12)
Kalvarijose tai metalo nors vezimais vezk lotuliukas.gif  Ten dar reik atsargiai ,kad ko vogto nenusipirktum !!! nono.gif

manau 90 proc. vogta arba iš konteinerių . Išmečiau savo batus, kitą dieną einu pro tą "šrotą", žiūriu, mano batukai nublizginti, nauji rašteliai įverti ir pardavime jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 06 24, 13:15)
manau 90 proc. vogta arba iš konteinerių . Išmečiau savo batus, kitą dieną einu pro tą "šrotą", žiūriu, mano batukai nublizginti, nauji rašteliai įverti ir pardavime jau  bigsmile.gif

lotuliukas.gif cia tai geras lotuliukas.gif

ne i tema jau, bet man su vienkomponenciu tai irgi visai patinka rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 24, 09:50)
Kristinakristina siaip idomu kainos ar labai plesia ar kaip  doh.gif

Na man po 7 litus...ne centai bet pigiau nei parduotuvej pirkt smile.gif Pigiausia ka teko nusipirkt kada tai is ieno euro parduotuves dezutes, bet deja nebeatveza ju...tai ir tokiom kainom dziaugiaus... smile.gif

Mes tik sekmadieniais vaziuojam, tai turbut tik sekmadieniais ir tebuna turgus smile.gif Prekyba nuo 6 ryto prasideda biggrin.gif o baigias kaip jau kazkas sake apie 12 smile.gif tai mes kazkur ant astuoniu vaziuojam, kad dar nebutu viskas isgraibstyta smile.gif
Ir yra ten visko. Beje, greta ir masinu turgus (cia kad ir vyrai noretu su jumis kartu aziuot biggrin.gif )
Atsakyti
Ikelsiu keleta savo darbeliu jusu teismui blush2.gif Padekliukas draugei dovanu
user posted image

Lempa dukros kambariuj
user posted image

Vyno buteliuj
user posted image

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kristinakristina nu tai reiskias normalios kainos biggrin.gif
lucky faini darbeliai, vyno buteliui fainiausias thumbup.gif ai ka cia as visi grazus thumbup.gif
Atsakyti
lucky, thumbup.gif .As vis nesiryztu savo stalini sviestuva "patvarkyt" biggrin.gif
Klausykit listen.gif ,panos ,siulau nebenaudoti zodzio TEISMAS.Juk musu darbeliai unikalus ,o cia susirenkam pasigirti ,pasitarti,ideju pasisemti , gossip.gif.Mes juk flirt.gif brunette.gif nail.gif nestuke.gif soske.gif
group.gif
friends.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Lucky labai grazus visi darbeliai bigsmile.gif o jau sendinimo priemones tai matyt nemazai isnaudojai biggrin.gif

Sutinku, 88888888 drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 06 24, 21:36)
Lucky labai grazus visi darbeliai  bigsmile.gif o jau sendinimo priemones tai matyt nemazai isnaudojai  biggrin.gif

Sutinku, 88888888  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Aciu ax.gif 4u.gif
Aj irnesakyk.gif , man grazu, kaip daug sutrukineje biggrin.gif Lempai, tai jau buteliuka teko gramdyt, kad uztektu biggrin.gif
Atsakyti
Dėl vienkomponenčio...Gal ir sunkiau įvaldyti, tačiau nė nesistengiu, nes man jo skilinėjimas ne toks gražus kaip dvikomponenčio. Tačiau žiūriu kitų darbus ir dažnai matau gražų vienkomponentį skeldėjimą...Na, gal viskam savas laikas mirksiukas.gif
Na, o lobiai sendaikčiuos...Pati esu įsigijusi keletą dėžučių ir džiaugiuos pirmiausia ne žema kaina...Kaip gera laikyti rankose tikrą medį, kruopščiai suleistas sieneles, dangtelius, tvirtintus medžio kaištukais, puoštus metalo, medžio inkrustacijomis...
Tie seni daikčiukai dar tebealsuoja meile, su kuria buvo padirbdinti.
Šių dienų gaminiai šalti, bedvasiai, ką jau bekalbėti apie kokybę...
Tad...gerų visoms lobių 4u.gif
lucky, gražūs darbai 4u.gif
88888888, labai pritariu dėl "teismų"...juk kiekvienas darbelis tarsi kūdikis: išnešiotas, išglostytas, sapnuos matytas...o kuri mama savo vaikus teisia? mirksiukas.gif Juk jie mums kaip ir vaikai - patys pačiausi, net jei ir nenusisekę, tai dar labiau mylimi...už tai, kad silpnesni...būtent tokie mus labiausiai augina... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 24 birželio 2008 - 22:28
Bite, taip gražiai parašiai, net sugraudinai kažko user posted image

man rožių periodas dekupaže smile.gif greitai prirodysiu . Dėl vienomponenčio, tai pasistengsiu,Bite, pakeisti tavo nuomonę ,kaip neseniai pakeičiau savąją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 24 birželio 2008 - 22:55
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 24, 22:49)
Dėl vienomponenčio, tai pasistengsiu,Bite, pakeisti tavo nuomonę ,kaip neseniai pakeičiau savąją...

ok.gif, Lachese , nedaug liko user posted image
(valiooo, pagaliau perpratau tas šaipenėles)
Atsakyti