Kristinakristina jo lobis geras, ir dar pliusas kad vistiek kitokios dezutes vien forma, vis ne standartines ir dar p.s. siaip idomu kainos ar labai plesia ar kaip
siaip tai rietavo turgus sekmadieniais 88888888 cia jei vaziuosit tai nuo autostrados biski nusuksit ir tiek muset ne daugiau 15 km.
niu nezinau man jei del vienkomponencio tai patinka jisai
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 24, 10:20)
Kristinakristina jo lobis geras, ir dar pliusas kad vistiek kitokios dezutes vien forma, vis ne standartines ir dar p.s. siaip idomu kainos ar labai plesia ar kaip
siaip tai rietavo turgus sekmadieniais 88888888 cia jei vaziuosit tai nuo autostrados biski nusuksit ir tiek muset ne daugiau 15 km.
Na va ,turbut pirmoji ,kuri pasakei ,kad patinka vienkomponentis,reiskia radai bendra kalba su juo
Kristinakristina , dezutes ,tikrai butu idomu kainyte ,as viena panasia pas mama is archyvo issitraukiau
Gaila ,kad Vilniuj nera tokiu vietu ,pas mus viskas antikvarinese ,o tada jau ir kainyte
Babaužienė, nedirbu su antic, bet darant su visais sendinimo lakais kuo storiau užtepi, tuo didesni įtrūkimai, jei tik lako pagaili, tai niekas ir neįvyksta
Kristinakristina, tikrai neblogas lobis.
Kristinakristina, tikrai neblogas lobis.
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 24, 03:07)
Padekit, Prasau Dirbant su Antik I,II, kuri sluoksni reikia storai tepti, kad dideli iskilimai gautusi.
Aš su Antik esu dirbus. Reikia nepagailėti ir pirmo sluoksnio, bet man suskilimai daugiau priklausydavo nuo antrojo. Kuo storesnį antrą užtepi, tuo stambiau suskilinėja
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 24, 02:07)
Padekit, Prasau Dirbant su Antik I,II, kuri sluoksni reikia storai tepti, kad dideli iskilimai gautusi.
As su Antik I ir II dar tik kelis darbelius dariau, bet pastebejau, kad didesni itrukimai gaunasi, kai antras sluoksnis pakankamai storai tepamas.
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 24, 08:50)
Heee, Rietavo sendaikčių turgus.... ir mane ten traukia spėju, ne tik dėžučių galima rasti.... O tai jis veikia tik sekmadieniais?
Man sake padruzke,kad dirba tik sekmadieniais ir panasiai kaip Gariunai,nuo anksti ir pradeda krautis apie 12 val.,bet geriau turbut pasakys to krasto gyventojos :ax . Ten galybe visko ,as jauciu man priekaba automobiline reiks imti Nes tiek noru turiu ,o jei dar ir rasiu
ot puiki naujiena . Kaip tik liepos 7 Plungėn dumsiu, o iš ten jau rietavo turgus ranka paduot PIRKSIU
QUOTE(irmulia @ 2008 06 24, 11:32)
Heee, Rietavo sendaikčių turgus.... ir mane ten traukia spėju, ne tik dėžučių galima rasti.... O tai jis veikia tik sekmadieniais?
nu ne is to krasto, bet tame kraste lankytis tenka, tai siokiom dienom tai tikrai nezinau, kiek zinau tai tik sekmadieniais ir tikrai vos ne 12 val. jau visi i namu puse traukia senokai bebuvau, tai tik sake kad biski kainas uzsikele, niu kiek teisybes nezinau, tai uztai idomu va po kiek dezutes pirko Kristinakristina pries pora savaiciu taip norejau nulekti, bet ni kaip nesigavo
Panos, tik neišluokit viso turgaus ir man palikit
aš pro Kalvarijų turgaus sendaikčius vis prasineš, bet jokios normalios dėžutės nebuvau mačius . Tik lempa vieną buvau nusižiūrėjus ir laikrodį pastatomą su stalčiukais papuošalams , bet taip ir neišdrįsau prie tų prekeivių prieiti, labai jau neaiški jų būklė buvo . Reikės vyrą vestis, kad apgintų, jei ką
Labai labai AČIŪ už patarimus