Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Kristinakristina jo lobis geras, ir dar pliusas kad vistiek kitokios dezutes vien forma, vis ne standartines thumbup.gif ir dar p.s. siaip idomu kainos ar labai plesia ar kaip doh.gif
siaip tai rietavo turgus sekmadieniais 88888888 cia jei vaziuosit mirksiukas.gif tai nuo autostrados biski nusuksit ir tiek mirksiukas.gif muset ne daugiau 15 km. mirksiukas.gif
niu nezinau man jei del vienkomponencio tai patinka jisai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 24, 10:20)
Kristinakristina jo lobis geras, ir dar pliusas kad vistiek kitokios dezutes vien forma, vis ne standartines  thumbup.gif ir dar p.s. siaip idomu kainos ar labai plesia ar kaip  doh.gif
siaip tai rietavo turgus sekmadieniais 88888888 cia jei vaziuosit  mirksiukas.gif tai nuo autostrados biski nusuksit ir tiek  mirksiukas.gif muset ne daugiau 15 km.  mirksiukas.gif
niu nezinau man jei del vienkomponencio tai patinka jisai  thumbup.gif

Na va ,turbut pirmoji ,kuri pasakei ,kad patinka vienkomponentis,reiskia radai bendra kalba su juo bigsmile.gif
Kristinakristina , dezutes thumbup.gif ,tikrai butu idomu kainyte ax.gif ,as viena panasia pas mama is archyvo issitraukiau rolleyes.gif
Gaila ,kad Vilniuj nera tokiu vietu verysad.gif ,pas mus viskas antikvarinese ,o tada jau ir kainyte lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 24 birželio 2008 - 09:51
Babaužienė, nedirbu su antic, bet darant su visais sendinimo lakais kuo storiau užtepi, tuo didesni įtrūkimai, jei tik lako pagaili, tai niekas ir neįvyksta mirksiukas.gif
Kristinakristina, tikrai neblogas lobis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 24, 03:07)
Padekit, Prasau ax.gif Dirbant su Antik I,II, kuri sluoksni reikia storai tepti, kad dideli iskilimai gautusi.

Aš su Antik esu dirbus. Reikia nepagailėti ir pirmo sluoksnio, bet man suskilimai daugiau priklausydavo nuo antrojo. Kuo storesnį antrą užtepi, tuo stambiau suskilinėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 24, 02:07)
Padekit, Prasau ax.gif Dirbant su Antik I,II, kuri sluoksni reikia storai tepti, kad dideli iskilimai gautusi.

As su Antik I ir II dar tik kelis darbelius dariau, bet pastebejau, kad didesni itrukimai gaunasi, kai antras sluoksnis pakankamai storai tepamas.

Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 24, 08:50)
siaip tai rietavo turgus sekmadieniais 88888888 cia jei vaziuosit  mirksiukas.gif tai nuo autostrados biski nusuksit ir tiek  mirksiukas.gif muset ne daugiau 15 km.  mirksiukas.gif
niu nezinau man jei del vienkomponencio tai patinka jisai  thumbup.gif

Heee, Rietavo sendaikčių turgus.... wub.gif wub.gif wub.gif ir mane ten traukia biggrin.gif spėju, ne tik dėžučių galima rasti.... bigsmile.gif O tai jis veikia tik sekmadieniais?
Atsakyti
Man sake padruzke,kad dirba tik sekmadieniais ir panasiai kaip Gariunai,nuo anksti ir pradeda krautis apie 12 val.,bet geriau turbut pasakys to krasto gyventojos :ax . Ten galybe visko swoon.gif ,as jauciu man priekaba automobiline reiks imti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes tiek noru turiu ,o jei dar ir rasiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ot puiki naujiena biggrin.gif . Kaip tik liepos 7 Plungėn dumsiu, o iš ten jau rietavo turgus ranka paduot bigsmile.gif PIRKSIU tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 24, 11:32)
Heee, Rietavo sendaikčių turgus....  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir mane ten traukia  biggrin.gif  spėju, ne tik dėžučių galima rasti.... bigsmile.gif  O tai jis veikia tik sekmadieniais?

nu ne is to krasto, bet tame kraste lankytis tenka, tai siokiom dienom tai tikrai nezinau, kiek zinau tai tik sekmadieniais ir tikrai vos ne 12 val. jau visi i namu puse traukia blink.gif senokai bebuvau, tai tik sake kad biski kainas uzsikele, niu kiek teisybes nezinau, tai uztai idomu va po kiek dezutes pirko Kristinakristina unsure.gif pries pora savaiciu taip norejau nulekti, bet ni kaip nesigavo verysad.gif
Atsakyti
Panos, tik neišluokit viso turgaus ir man palikit blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš pro Kalvarijų turgaus sendaikčius vis prasineš, bet jokios normalios dėžutės nebuvau mačius schmoll.gif . Tik lempa vieną buvau nusižiūrėjus ir laikrodį pastatomą su stalčiukais papuošalams bigsmile.gif , bet taip ir neišdrįsau prie tų prekeivių prieiti, labai jau neaiški jų būklė buvo ax.gif . Reikės vyrą vestis, kad apgintų, jei ką cool.gif
Atsakyti
Labai labai AČIŪ už patarimus notworthy.gif
Atsakyti