Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Kristinakristina, dezute, tai nerealiai... thumbup.gif tikrai tokia neiprasta ir labai motyvai grazus drinks_cheers.gif

megeja, nematau ko tau cia sleptis schmoll.gif kaip tik namie panasia turiu ir vis ziuriu, kaip galima butu pakeisti bigsmile.gif penas mintims cia ax.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif ir dar klausimas iskilo... kokiu laku lakavus sita druskine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 23 birželio 2008 - 12:06
Kažkokiu Tikurila firmos (matiniu). Vidaus neliečiau, kad būtų tinkama maistui naudoti, nes dar nemoku apdirbti taip blush2.gif
Atsakyti
Merginos,o kokiu laku lekste lakuot,kad naudoti butu galima g.gif ,na ne karstiems patiekalams aisku hihihi.gif,bet kad kartais pasluostyt butu galima drasiai mastau.gif Ar cia specialaus kokio reika is "art" parduotuviu ar galima koki "Senukuose" nugriebt?
Atsakyti
megeja 4u.gif,
Tavo darbeliai paprasti, tačiau, kaip sakoma, su "razinka", kas, manau, svarbiausia...tai žada įdomius sprendimus ateity...Patiko švarus atlikimas.

Kristinakristina 4u.gif, labai graži dėžutė.
Viskas puikiai apgalvota ir dar puikiau išspręsta.
Atsakyti
kaip cia tylu..... na tada cia mano nekoks blynas sendinant su vienakomponenciu blush2.gif
user posted image
krastus uzmaskavau blush2.gif ,o per viduri dryziai blush2.gif
kaka.... schmoll.gif
Atsakyti
8888888 - kodel visai nieko gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
88888888, pavonija, oaze, aurelija_ma, kornelija.k, bite Labai labai aciu! wub.gif labai gera tokius komentarus skaityt smile.gif

Nieko cia ypatinga, visa dezute nudaziau rudai ir uzklijavau ant virsaus motyva ir ant sonu motyva, abu is tos pacios serveteles, truputi paryskinau teptuku ir viskas smile.gif

O buvau Rietavo turguj... cool.gif ten tai sendaikciu rojus smile.gif Kelias valandas pravaiksciojom doh.gif

88888888, Pagal mane, tai dar normaliai tau pavyko thumbup.gif Mano pirmas ir paskutinis darbas sendintas su vienkomponenciu keliavo i siukslyna... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 23 birželio 2008 - 21:48
Na nieko irnesakyk.gif ,bet dryziai tie man viska gadina .Bet sode tai visai neblogai ta lentele ziurisi ax.gif ,gal ,kad sodui beveik 40 metu lotuliukas.gif
Idomu darbstuoles Jonines svencia ar po audros be neto liko g.gif
Papildyta:
Mano svajone wub.gif wub.gif wub.gif i ta Rietavo turgu pakliuti ,tik is Vilniaus kazkaip butu brangoka vaziuoti del dezuciu lotuliukas.gif Drauge is ten tiek grozybiu parsiveza !!! Bet turiu plana -chuligana ,liepos 14 vaziuojam i Palanga,tai bandysiu uzlekt,jei mano jaunimas leis mirksiukas.gif
Aciu, merginos,kad mano lentute pagyret aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 23 birželio 2008 - 21:57
QUOTE(88888888 @ 2008 06 23, 21:54)
Na nieko irnesakyk.gif ,bet dryziai tie man viska gadina .Bet sode tai visai neblogai ta lentele ziurisi  ax.gif ,gal ,kad sodui beveik 40 metu  lotuliukas.gif

88888888, vadinasi sendinimas savo tikslą pasiekė lotuliukas.gif
O jei rimtai, graži ta lentelė 4u.gif
Techniniai dalykai - kas kita...nebūtina kaskart labai gilintis...
Ir man tasai vienkomponentis schmoll.gif , nesusitariu aš su juo blush2.gif
Beje, gal voleliu rektų pabandyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 23 birželio 2008 - 22:05
Mum apie 50 kilometru smile.gif tai kartas nuo karto nuvaziuojam smile.gif

Va mano sio karto grobis biggrin.gif Dezutes
Atsakyti
bite, tikiuosi, kad tavo tiesa 4u.gif

Kristinakristina, koookie lobiai blink.gif ... Pavydžiu baltai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megeja: 23 birželio 2008 - 23:26
Labas rytas, darbstuolytes 4u.gif

Padekit, Prasau ax.gif Dirbant su Antik I,II, kuri sluoksni reikia storai tepti, kad dideli iskilimai gautusi.
Aciu 4u.gif
Darbeliai visi fantastiski thumbup.gif Reiketu jums pamatyti mano pirmus blynus doh.gif kosmariliai baisuoliai(niekam nerodau)biggrin.gif
Atsakyti