Kristinakristina, dezute, tai nerealiai... tikrai tokia neiprasta ir labai motyvai grazus
megeja, nematau ko tau cia sleptis kaip tik namie panasia turiu ir vis ziuriu, kaip galima butu pakeisti penas mintims cia ir dar klausimas iskilo... kokiu laku lakavus sita druskine?
Kažkokiu Tikurila firmos (matiniu). Vidaus neliečiau, kad būtų tinkama maistui naudoti, nes dar nemoku apdirbti taip
Merginos,o kokiu laku lekste lakuot,kad naudoti butu galima ,na ne karstiems patiekalams aisku ,bet kad kartais pasluostyt butu galima drasiai Ar cia specialaus kokio reika is "art" parduotuviu ar galima koki "Senukuose" nugriebt?
megeja ,
Tavo darbeliai paprasti, tačiau, kaip sakoma, su "razinka", kas, manau, svarbiausia...tai žada įdomius sprendimus ateity...Patiko švarus atlikimas.
Kristinakristina , labai graži dėžutė.
Viskas puikiai apgalvota ir dar puikiau išspręsta.
Tavo darbeliai paprasti, tačiau, kaip sakoma, su "razinka", kas, manau, svarbiausia...tai žada įdomius sprendimus ateity...Patiko švarus atlikimas.
Kristinakristina , labai graži dėžutė.
Viskas puikiai apgalvota ir dar puikiau išspręsta.
8888888 - kodel visai nieko gavosi
88888888, pavonija, oaze, aurelija_ma, kornelija.k, bite Labai labai aciu! labai gera tokius komentarus skaityt
Nieko cia ypatinga, visa dezute nudaziau rudai ir uzklijavau ant virsaus motyva ir ant sonu motyva, abu is tos pacios serveteles, truputi paryskinau teptuku ir viskas
O buvau Rietavo turguj... ten tai sendaikciu rojus Kelias valandas pravaiksciojom
88888888, Pagal mane, tai dar normaliai tau pavyko Mano pirmas ir paskutinis darbas sendintas su vienkomponenciu keliavo i siukslyna...
Nieko cia ypatinga, visa dezute nudaziau rudai ir uzklijavau ant virsaus motyva ir ant sonu motyva, abu is tos pacios serveteles, truputi paryskinau teptuku ir viskas
O buvau Rietavo turguj... ten tai sendaikciu rojus Kelias valandas pravaiksciojom
88888888, Pagal mane, tai dar normaliai tau pavyko Mano pirmas ir paskutinis darbas sendintas su vienkomponenciu keliavo i siukslyna...
Na nieko ,bet dryziai tie man viska gadina .Bet sode tai visai neblogai ta lentele ziurisi ,gal ,kad sodui beveik 40 metu
Idomu darbstuoles Jonines svencia ar po audros be neto liko
Papildyta:
Mano svajone i ta Rietavo turgu pakliuti ,tik is Vilniaus kazkaip butu brangoka vaziuoti del dezuciu Drauge is ten tiek grozybiu parsiveza !!! Bet turiu plana -chuligana ,liepos 14 vaziuojam i Palanga,tai bandysiu uzlekt,jei mano jaunimas leis
Aciu, merginos,kad mano lentute pagyret
Idomu darbstuoles Jonines svencia ar po audros be neto liko
Papildyta:
Mano svajone i ta Rietavo turgu pakliuti ,tik is Vilniaus kazkaip butu brangoka vaziuoti del dezuciu Drauge is ten tiek grozybiu parsiveza !!! Bet turiu plana -chuligana ,liepos 14 vaziuojam i Palanga,tai bandysiu uzlekt,jei mano jaunimas leis
Aciu, merginos,kad mano lentute pagyret
QUOTE(88888888 @ 2008 06 23, 21:54)
Na nieko ,bet dryziai tie man viska gadina .Bet sode tai visai neblogai ta lentele ziurisi ,gal ,kad sodui beveik 40 metu
88888888, vadinasi sendinimas savo tikslą pasiekė
O jei rimtai, graži ta lentelė
Techniniai dalykai - kas kita...nebūtina kaskart labai gilintis...
Ir man tasai vienkomponentis , nesusitariu aš su juo
Beje, gal voleliu rektų pabandyti?
bite, tikiuosi, kad tavo tiesa
Kristinakristina, koookie lobiai ... Pavydžiu baltai
Kristinakristina, koookie lobiai ... Pavydžiu baltai
Labas rytas, darbstuolytes
Padekit, Prasau Dirbant su Antik I,II, kuri sluoksni reikia storai tepti, kad dideli iskilimai gautusi.
Aciu
Darbeliai visi fantastiski Reiketu jums pamatyti mano pirmus blynus kosmariliai baisuoliai(niekam nerodau)
Padekit, Prasau Dirbant su Antik I,II, kuri sluoksni reikia storai tepti, kad dideli iskilimai gautusi.
Aciu
Darbeliai visi fantastiski Reiketu jums pamatyti mano pirmus blynus kosmariliai baisuoliai(niekam nerodau)