Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(megeja @ 2008 06 22, 17:50)
Ačiū, Po truputį, po truputį, ir man rods, aš negrįžtamai užsikrečiu dekupažo virusu  doh.gif  smile.gif

...''tota i vidno''... visai mus uzmirsai. aggressive.gif
Bet vistiek - Saunuole! Radai dar viena hobi. 4u.gif Labai smagus darbeliai - ir dezute, ir remelis. O svarbiausia, kad jau ir naujus seimininkus turi. smile.gif

...p.s. Kristinos mamyte [tikiuosi nebars manes labai dukra] blush2.gif

Atsakyti
Nepamiršau, nepamiršau. Va, nuo liepos bus biški laisviau su darbu, tai susimatysma mirksiukas.gif

Sorry už poster_offtopic.gif 4u.gif
Atsakyti
Sitoj temoj off topicas grieztai draudziamas lotuliukas.gif doh.gif

As siandien sendaikciuose buvau, tai uzsipirkau dezuciu... doh.gif Reiks prasyt tecio, kad nuslifuotu, o tada tai jau dekupazinsiu cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Jusu teismui mano paskutine dezute rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia grazi clap_1.gif clap_1.gif Ir taip fona priderinai good.gif
Man labai labai patiko wub.gif
ploja.gif

teismui? g.gif cia i muzieju ar i paroda ar isvis i kokia "...deco" parduotuve wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 23 birželio 2008 - 08:18
Kristinakristina, puiki dėžutė thumbup.gif tokia sakyčiau nestandartinė bigsmile.gif .
O kokius sendaikčius nusiaubei, kokiam mieste? ax.gif
Atsakyti
kristinakristina - fantastiska dezute !!!! thumb_yello.gif
Atsakyti
Kristinakristina grazute tai wub.gif
tai daba jau pasakok kas ir kaip mirksiukas.gif o as sendaikciuose irgi buvau norejau viena dezute prigriebti, bet kai kaina pasake swoon.gif visai pardavejas umn.gif
Atsakyti
SOS!!!! Prisidirbau doh.gif ir dabar nezinau kaip pataisyt unsure.gif
Nukrakliavau tekstilini lempos gaubta ir palikau lauke dziuti. JIs jau buvo pilnai isdziuves, kai eme ir uzlijo cray.gif 2 sieneles, tai viskas gerai, bet viena isvis subega, kita truputeli verysad.gif
Kaip man dabar pataisyt unsure.gif Jei bandysiu tas sugadintas slapiun skuduru nuplauti g.gif . Kazin nesusigadins man seseliavimas unsure.gif unsure.gif
Patarkit prasau, kas turi kokiu ideju unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Aišku, po Kristinoskristinos darbelių man reikėtų slėptis po lapais turbūt, bet aš vis tiek pasirodysiu. Jei ką, mano nick'as mane gelbsti hihihi.gif
Caro maro laikų druskinė:
user posted image
Atsakyti
ir aš turiu tokią druskinę bigsmile.gif ... nusivogsiu idėją.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 06 23, 12:06)
ir aš turiu tokią druskinę  bigsmile.gif ... nusivogsiu idėją....  blush2.gif

Jamk, ir dar geriau sugalvok drinks_cheers.gif
Atsakyti