supratau tavo mintį, taip ir būtų, kai kas matytųsi,kai kas ne....
Daivos menė dalyvauja lenkų galerijoje.
justess22 dėžutė labai labai graži. Ir kaip krupščiai padaryta...
QUOTE(reida @ 2008 06 21, 15:20)
Ačiū Reida
Labai gražūs visų darbeliai
Kiek gražių daikčiukų
Aš jūsų norėjau pasiteirauti. Norėčiau nuauksinti veidrodį su tais brondzos milteliais, kur su laku maišomi, bet tas veidrodžio rėmo pagrindas yra baltas. Kurios su ta brondzos pudra dirba gal gali pasakyti ar reikia padengti kokia nors spalva ar galima daug kartų lakuojant bus užauksinti, kad nesimatytų baltos spalvos.
Aš jūsų norėjau pasiteirauti. Norėčiau nuauksinti veidrodį su tais brondzos milteliais, kur su laku maišomi, bet tas veidrodžio rėmo pagrindas yra baltas. Kurios su ta brondzos pudra dirba gal gali pasakyti ar reikia padengti kokia nors spalva ar galima daug kartų lakuojant bus užauksinti, kad nesimatytų baltos spalvos.
QUOTE(justess22 @ 2008 06 21, 18:10)
Sveikos Senai ką berodžiau, tai bandysiu pasitaisyti...kad ne vien plepu, bet kartais dar ir padirbu
Dėžutė "Žemėlapis" (17 skyrelių)[/b][/url]
Dėžutė "Žemėlapis" (17 skyrelių)[/b][/url]
Labai grazu O kompasas isdegintas ar servetele tokia radai priklijuot
QUOTE(lucky @ 2008 06 22, 10:53)
Labai grazu O kompasas isdegintas ar servetele tokia radai priklijuot
Dėkui visoms Kompasai ant dėžutės yra net du, ir abu išpaišyti
QUOTE(L'amour @ 2008 06 22, 07:08)
Kiek gražių daikčiukų
o iš kur žinai,kad miltelius reikia maišyti su laku ?
gali dažyti ant baltos, per kelis kartus tikrai užsidažys
Dar vienas mano darbelis - nuotraukose dovanos gavėja su dovana
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 11:57)
Lachese, nežinau, iš kokių šaltinių žino jaunos mamos, tačiau man ši gudrybė išlikusi dar nuo tų laikų, kai aliuminio ar bronzos pudra buvo maišoma su laku ir taip buvo dažomi...radiatoriai...
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 11:57)
aš karts nuo karto padekupažinu truputuką, tik mano darbeliai neprilygsta čia rodomiems grožiams. Tai vis paskaitinėju kokius čia darbelius ir kaip darote ir kartais pritaikau
mane tiesiog tokia nuojauta apėmė,kad mes asame matęsi
toks gaivus rėmelis gal išduosi paslaptį,kokiu būdu tas smulkias gėlytes dėjai, kirpai, plėšiai,ar dar kaip nors kitaip?
toks gaivus rėmelis gal išduosi paslaptį,kokiu būdu tas smulkias gėlytes dėjai, kirpai, plėšiai,ar dar kaip nors kitaip?
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 17:28)
Ačiū, Po truputį, po truputį, ir man rods, aš negrįžtamai užsikrečiu dekupažo virusu
Toks gėlytės iškirptos, servetėlės ir pagrindo spalva panaši, tai tiesiog dar šiek tiek padažiau ir viskas - nesimato, kad servetka