Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

supratau tavo mintį, taip ir būtų, kai kas matytųsi,kai kas ne....

Daivos menė dalyvauja lenkų galerijoje.
Atsakyti
justess22 dėžutė labai labai graži. Ir kaip krupščiai padaryta... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 06 21, 15:20)
http://www.artmanija...oducts/17/1757/
Situos anksciau naudojau, labai patiko.

Ačiū Reida 4u.gif

Labai gražūs visų darbeliai smile.gif
Atsakyti
Kiek gražių daikčiukų wub.gif
Aš jūsų norėjau pasiteirauti. Norėčiau nuauksinti veidrodį su tais brondzos milteliais, kur su laku maišomi, bet tas veidrodžio rėmo pagrindas yra baltas. Kurios su ta brondzos pudra dirba gal gali pasakyti ar reikia padengti kokia nors spalva ar galima daug kartų lakuojant bus užauksinti, kad nesimatytų baltos spalvos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 21, 18:10)
Sveikos 4u.gif Senai ką berodžiau, tai bandysiu pasitaisyti...kad ne vien plepu, bet kartais dar ir padirbu hihihi.gif

Dėžutė "Žemėlapis" (17 skyrelių)[/b][/url]

Labai grazu rolleyes.gif O kompasas isdegintas ar servetele tokia radai priklijuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 22, 10:53)
Labai grazu rolleyes.gif  O kompasas isdegintas ar servetele tokia radai priklijuot ax.gif

Dėkui visoms 4u.gif Kompasai ant dėžutės yra net du, ir abu išpaišyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'amour @ 2008 06 22, 07:08)
Kiek gražių daikčiukų  wub.gif
Aš jūsų norėjau pasiteirauti. Norėčiau nuauksinti veidrodį su tais brondzos milteliais, kur su laku maišomi, bet tas veidrodžio rėmo pagrindas yra baltas. Kurios su ta brondzos pudra dirba gal gali pasakyti ar reikia padengti kokia nors spalva ar galima daug kartų lakuojant bus užauksinti, kad nesimatytų baltos spalvos. blush2.gif

o iš kur žinai,kad miltelius reikia maišyti su laku mirksiukas.gif ?
gali dažyti ant baltos, per kelis kartus tikrai užsidažys smile.gif
Atsakyti
Dar vienas mano darbelis - nuotraukose dovanos gavėja su dovana smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 11:57)
o iš kur žinai,kad miltelius reikia maišyti su laku  mirksiukas.gif  ?

Lachese, nežinau, iš kokių šaltinių žino jaunos mamos, tačiau man ši gudrybė išlikusi dar nuo tų laikų, kai aliuminio ar bronzos pudra buvo maišoma su laku ir taip buvo dažomi...radiatoriai...

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 11:57)
o iš kur žinai,kad miltelius reikia maišyti su laku  mirksiukas.gif  ?

aš karts nuo karto padekupažinu truputuką, tik mano darbeliai neprilygsta čia rodomiems grožiams. blush2.gif Tai vis paskaitinėju kokius čia darbelius ir kaip darote biggrin.gif ir kartais pritaikau biggrin.gif
Atsakyti
mane tiesiog tokia nuojauta apėmė,kad mes asame matęsi rolleyes.gif

toks gaivus rėmelis wub.gif gal išduosi paslaptį,kokiu būdu tas smulkias gėlytes dėjai, kirpai, plėšiai,ar dar kaip nors kitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 birželio 2008 - 16:33
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 17:28)
toks gaivus rėmelis  wub.gif  gal išduosi paslaptį,kokiu būdu tas smulkias gėlytes dėjai, kirpai, plėšiai,ar dar kaip nors kitaip?

Ačiū, Po truputį, po truputį, ir man rods, aš negrįžtamai užsikrečiu dekupažo virusu doh.gif smile.gif

Toks gėlytės iškirptos, servetėlės ir pagrindo spalva panaši, tai tiesiog dar šiek tiek padažiau ir viskas - nesimato, kad servetka rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti