gal kazkas is jusu cia dalyvauja siandien? nu jeigu dalyvauja tai jau ir neatsakys bet siaip idomu po to kad pasipasakotu, ar kazkokiu fotkiu imestu
Naktinė Znad Willi galerijos programa
KUR: Išganytojo g. 2/4
KADA: 18.00 23.00
Dekoravimo technikos - dekupažo pristatymas, muilo liejimas, šlapias vėlimas, žvakių liejimas, mozaika, papuošalų vėrimas, rankų darbo popieriaus gamyba, lėlių gamyba, knygelių gamyba, keramika, širmų gamyba, šviestuvų gamyba.
Sveikos Senai ką berodžiau, tai bandysiu pasitaisyti...kad ne vien plepu, bet kartais dar ir padirbu
Dėžutė "Žemėlapis" (17 skyrelių)
Dėžutė "Žemėlapis" (17 skyrelių)
Labai grazu, originalu ir idomu ! Dabar tapo aisku, kodel justess22 ieskojo senoviniu zemelapiu Beje ar pavyko rasti servetele? Ar visdelto teko spausdinti paveiksleli is interneto?
dėkui Vistik teko spausdintis, nes neradau nieko tinkamo O stiklo abi puses teko dekoruoti Nes jei servetėlė būtų, tai vargo mažiau - persišviestų kitoj pusėj
justess22, kaip visad, - skoninga, lakoniška, elegantiška...nuostabu
šaunūs darbai, visų trijų paprasta ir skoninga.
Dėl stiklo, tai man toks klausimas kilo, kaip tau, Juste, servetėlė persisviečia kitoje pusėje, jeigu apkritai servetėlę priklijavus gerai prie stiklo ji persišviečia, ta prasme kol nenudažai baltai ar kaip kitaip ji skaidri būna ir nėra vaizdo.
Ir tada paveiksliukas leika vienpusis, arba daryti dvigubą dekupažą reikia.
Dėl stiklo, tai man toks klausimas kilo, kaip tau, Juste, servetėlė persisviečia kitoje pusėje, jeigu apkritai servetėlę priklijavus gerai prie stiklo ji persišviečia, ta prasme kol nenudažai baltai ar kaip kitaip ji skaidri būna ir nėra vaizdo.
Ir tada paveiksliukas leika vienpusis, arba daryti dvigubą dekupažą reikia.
taip persišviečia kitoje pusėje, bet ne tame visa bėda, apskritai visa servetėlė palieka skaidri, pamėgink su vandeniu sušlapinti ir uždėk ant stiklainio,pamatysi,kas gaunasi
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 21, 19:48)
Pirma mintis man buvo, kad tik ryškiausios linijos, užrašai žemėlapio matytųsi ant to stiklo, bet jis būtų permatomas, kad matytųsi, kas viduje įdėta. Ryškumo man ir nereikėjo. Bet kadangi neradau servetėlės, tai teko kitaip pakreipti darbo eigą. Bet dedant spausdintą paveikslėlį kitoje pusėje vaizdas nekoks, todėl teko dar ir iš vidaus stiklą dekoruot...o kol ten atitaikiau viską, tai vargelio nemažai buvo
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 21, 19:53)
taip persišviečia kitoje pusėje, bet ne tame visa bėda, apskritai visa servetėlė palieka skaidri, pamėgink su vandeniu sušlapinti ir uždėk ant stiklainio,pamatysi,kas gaunasi
bandysim