Paziurejau pagal kornelija.k nuoroda , purskikliu tikrai didelis pasirinkimas "Senuokuose " ,vienas netgi begarsis ,aktualu Bandysiu gal koki isigyti
nu jei dar kompresorių nusipirkčiau, tikrai eičiau ant stogo dirbt ir taip namie jau vietos nėr..... ir viskas tik dė l hobio, aš neprofesionalė
QUOTE(88888888 @ 2008 06 21, 09:22)
Na ,jo ,toks aparatukas matyt ir traukia ant 300 lt Isivaizduoju,kad super daikciukas
oj, mergaitės, čia kur nuorodos, tai litrais purškia ir yra statybiniai mano aparatas kainavo 300 $ parsivežiau iš jav , iš menininkų parduotuvės ir prie jo segasi maži buteliukai po 100ml.
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 21, 13:46)
oj, mergaitės, čia kur nuorodos, tai litrais purškia ir yra statybiniai mano aparatas kainavo 300 $ parsivežiau iš jav , iš menininkų parduotuvės ir prie jo segasi maži buteliukai po 100ml.
as taip ir pamaniau,kad ten dideli,o be to butu labai neekonomiska,lasiuka ipilt,jis visas issiteps ,ir puse dazu isplausi paskui,bet galvojau paziuresiu kaip jie "gyvi" atrodo ,bet jauciu ,kad nieko gero neiseis
Lachese , tavo aparatukas,tik as ji ikainodama valiutoj apsirikau
Oaze,ideja ,ant stogo butu ,as kaip tik paskutiniam aukste gyvenu
QUOTE(Štai @ 2008 06 20, 22:07)
O su ryžiniu išvis tobulai
Jei ne paslaptis, kokius klijus anksčiau naudojai? Gal reiks išbandyt
Jei ne paslaptis, kokius klijus anksčiau naudojai? Gal reiks išbandyt
http://www.artmanija...oducts/17/1757/
Situos anksciau naudojau, labai patiko.
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 21, 00:47)
reida, gal pamėgink praskiesti tuos klijus, nes neskiestais nelabai priklijuosi malonu,kad pastebėjai mano darbus.
Aciu, bandysiu praskiesti, jei netiks ir tada, paliksiu dekupaziniam popieriui klijuot.
Kur jau nepastebesi tokiu nuostabiu darbeliu
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 21, 13:16)
O tie statybiniai aparaciukai, gal tiktu baldams dazyti Vis lygiau gautusi. As noriu stala su kedem virtuvini dekupazinti
Va kokių "primityviakų " prigaminau - nei sendinau, nei šešėliavau , bet turiu drąsos ir jums parodau :
tik dabar pamačiau kokia tragiška ta vaikų kambario siena, visa nutaškyta
tik dabar pamačiau kokia tragiška ta vaikų kambario siena, visa nutaškyta
Oaze, man gražu. Paprasta, bet gražu. Manau visai nebūtina visas technikas sukrauti į vieną darbą.
Jei dekupažas - hobis, jis turi teikti malonumą. Ir pats darbas, ir rezultatas. Jei tau patinka -
Jei dekupažas - hobis, jis turi teikti malonumą. Ir pats darbas, ir rezultatas. Jei tau patinka -
Ačiū, arbatyt, už gerus žodžius. Man dekupažas puikus relaksas ir džiaugiuosi, kad namiškiai jį toleruoja ir dovanas priima
Oaze, man irgi labai grazu Man sendinimas ne prie bet kokiu paveiksleliu tinka.
Pkabos labai grazu dekoruotos. Ruosiuosi vis sau kokia viena pasidaryt, bet vis laiko pritruksta
Pkabos labai grazu dekoruotos. Ruosiuosi vis sau kokia viena pasidaryt, bet vis laiko pritruksta
man tai labai grazu, ir as buciau patenkinta jei man taip gautusi, ir nevadinciau to primityvu
OAZE,nu negaliu ir as pratyleti ,kas cia per "primitiviakai",garzu ir taskas Juk dalele saves idedi As irgi "primitiviakinu" Sendint bandau ,nes idomu pats procesas,tik dar nekaip gaunasi .Seseliuot is vis dar nebandziau Tiesiog patinka taip save realizuot,nes vis ,ir vel ,ir taip ketvirti metai....
QUOTE(reida @ 2008 06 21, 15:20)
O tie statybiniai aparaciukai, gal tiktu baldams dazyti Vis lygiau gautusi. As noriu stala su kedem virtuvini dekupazinti
tai vat as irgi taip mastau turiu tokia sena batu deze-spintele, tai visai gal ir geras daiktas atnaujinimui
oaze, labai fainuoliai