Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Paziurejau pagal kornelija.k nuoroda , purskikliu tikrai didelis pasirinkimas "Senuokuose " thumbup.gif ,vienas netgi begarsis lotuliukas.gif ,aktualu 2.gif biggrin.gif Bandysiu gal koki isigyti g.gif
Atsakyti
nu jei dar kompresorių nusipirkčiau, tikrai eičiau ant stogo dirbt lotuliukas.gif ir taip namie jau vietos nėr..... ir viskas tik dė l hobio, aš neprofesionalė
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 06 21, 09:22)
Na ,jo g.gif,toks aparatukas matyt ir traukia ant 300 lt  ax.gif Isivaizduoju,kad super daikciukas mirksiukas.gif

oj, mergaitės, čia kur nuorodos, tai litrais purškia smile.gif ir yra statybiniai smile.gif mano aparatas kainavo 300 $ parsivežiau iš jav , iš menininkų parduotuvės ir prie jo segasi maži buteliukai po 100ml.

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 21, 13:46)
oj, mergaitės, čia kur nuorodos, tai litrais purškia  smile.gif ir yra statybiniai smile.gif mano aparatas kainavo 300 $  parsivežiau iš jav , iš menininkų parduotuvės ir prie jo segasi maži buteliukai po 100ml.

as taip ir pamaniau,kad ten dideli,o be to butu labai neekonomiska,lasiuka ipilt,jis visas issiteps ,ir puse dazu isplausi paskui,bet galvojau paziuresiu kaip jie "gyvi" atrodo ,bet jauciu ,kad nieko gero neiseis schmoll.gif
Lachese , thumbup.gif tavo aparatukas,tik as ji ikainodama valiutoj apsirikau lotuliukas.gif
Oaze,ideja thumbup.gif ,ant stogo butu thumbup.gif ,as kaip tik paskutiniam aukste gyvenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 21 birželio 2008 - 12:39
QUOTE(Štai @ 2008 06 20, 22:07)
O su ryžiniu išvis tobulai  thumbup.gif
Jei ne paslaptis, kokius klijus anksčiau naudojai? Gal reiks išbandyt  ax.gif

http://www.artmanija...oducts/17/1757/
Situos anksciau naudojau, labai patiko.

Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 21, 00:47)
reida, gal pamėgink praskiesti tuos klijus, nes neskiestais nelabai priklijuosi smile.gif malonu,kad pastebėjai mano darbus.

Aciu, bandysiu praskiesti, jei netiks ir tada, paliksiu dekupaziniam popieriui klijuot.

Kur jau nepastebesi tokiu nuostabiu darbeliu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 21, 13:16)
oj, mergaitės, čia kur nuorodos, tai litrais purškia  smile.gif ir yra statybiniai smile.gif mano aparatas kainavo 300 $  parsivežiau iš jav , iš menininkų parduotuvės ir prie jo segasi maži buteliukai po 100ml.

O tie statybiniai aparaciukai, gal tiktu baldams dazyti g.gif Vis lygiau gautusi. As noriu stala su kedem virtuvini dekupazinti doh.gif

Atsakyti
Va kokių "primityviakų " blush2.gif prigaminau - nei sendinau, nei šešėliavau , bet turiu drąsos ir jums parodau mirksiukas.gif :
user posted image
user posted image

doh.gif tik dabar pamačiau kokia tragiška ta vaikų kambario siena, visa nutaškyta blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze: 21 birželio 2008 - 14:47
Oaze, man gražu. Paprasta, bet gražu. Manau visai nebūtina visas technikas sukrauti į vieną darbą.
Jei dekupažas - hobis, jis turi teikti malonumą. Ir pats darbas, ir rezultatas. Jei tau patinka - thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 21 birželio 2008 - 15:57
Ačiū, arbatyt, už gerus žodžius. Man dekupažas puikus relaksas ir džiaugiuosi, kad namiškiai jį toleruoja ir dovanas priima lotuliukas.gif
Atsakyti
Oaze, man irgi labai grazu thumbup.gif Man sendinimas ne prie bet kokiu paveiksleliu tinka.
Pkabos labai grazu dekoruotos. Ruosiuosi vis sau kokia viena pasidaryt, bet vis laiko pritruksta doh.gif
Atsakyti
man tai labai grazu, ir as buciau patenkinta jei man taip gautusi, ir nevadinciau to primityvu tongue.gif
Atsakyti
OAZE,nu negaliu ir as pratyleti blush2.gif ,kas cia per "primitiviakai",garzu ir taskas irnesakyk.gif Juk dalele saves idedi wub.gif As irgi "primitiviakinu" lotuliukas.gif Sendint bandau ,nes idomu pats procesas,tik dar nekaip gaunasi blush2.gif .Seseliuot is vis dar nebandziau blush2.gif Tiesiog patinka taip save realizuot,nes vis 2.gif soske.gif ,ir vel soske.gif 2.gif ,ir taip ketvirti metai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 06 21, 15:20)
O tie statybiniai aparaciukai, gal tiktu baldams dazyti g.gif  Vis lygiau gautusi. As noriu stala su kedem  virtuvini dekupazinti doh.gif

tai vat as irgi taip mastau g.gif turiu tokia sena batu deze-spintele, tai visai gal ir geras daiktas atnaujinimui ax.gif

oaze, labai fainuoliai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti