Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Lachese, tavo visi darbeliai nuostabus thumbup.gif . Is kur tu tiek ideju semiesi g.gif

Norejau paklausti ar kas klijavote sereveteles su siais klijais?
http://www.senasnauj...product&id=2814
Man nesiklijuoja, plysta, slysta serveteles. Turejau kitoki klijavosi thumbup.gif
Gal jis neklijavimui skirtas, nors raso, kad klijai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 20 birželio 2008 - 19:36
Pasakykit,plyyyyyyz blush2.gif ,kaip ant sendinimo lako tepti dazus doh.gif ,kad antra karta neuzbraukti toj pacioj vietoj ir rankos neatkelus help.gif Bandziau,gaunasi plemais ,dryziais,lopais ir t.t. :verysad:Kaip ,kad butu vientisa spalva? Gal ka ne taip darau g.gif Manau sugadinau viena lentele mega_shok.gif ,nebent kaip nors uzmaskuosiu ir sode kur kamputyje "pakarsiu" mad.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 06 20, 20:30)
Lachese, tavo visi darbeliai nuostabus thumbup.gif . Is kur tu tiek ideju semiesi g.gif

Man nesiklijuoja, plysta, slysta serveteles. Turejau kitoki klijavosi  thumbup.gif

Aš tokius klijus naudoju. Esu jais visai patenkinta smile.gif Klijuoja puikiai, o kad plyšta, tai manau, kad čia dar ir nuo servetėlės priklauso. Nežinau.. Aš dar pakankamai nauja šitoj srity, bet kai kurios servetėlės tikrai daug tvirtesnės nei kitos. Kai kurias kol užklijuoju kaip noriu, tai ir tris servetėles sugadinu, o kai kurios puikiai užsiklijuoja iškart. O su ryžiniu išvis tobulai thumbup.gif
Jei ne paslaptis, kokius klijus anksčiau naudojai? Gal reiks išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 06 20, 20:30)

Man nesiklijuoja, plysta, slysta serveteles. Turejau kitoki klijavosi  thumbup.gif

As irgi tokius naudoju,manau,kad Štai teisi ir cia priklauso nuo serveteles,nes viena karta klijavau su sitais vientisa motyva (zvakide),isejo puikiai be vienos rauksleles,o kita karta klijavau plona servetele (ar blogos kokybes,net nezinau),tai tam ,kad priklijuoti maza motyva sugadinau keleta serveteliu...
Bet sita priemone t.p. gera kaip gruntas,metaliniams daiktams pvz. ir kaip paskutinis sluoksnis....
Atsakyti
reida, gal pamėgink praskiesti tuos klijus, nes neskiestais nelabai priklijuosi smile.gif malonu,kad pastebėjai mano darbus.

O dėl vienkomponenčio ,8888888888, tai aš dėl to jo buvau atsižegnojus, tačiau radau būdą su specialiu aparatu thumbup.gif smile.gif tai dabar labai dailūs suskilimai, o šiaip net nežinau,ką patarti,nes aš niekaip kitaip gerų rezultatų neišgavau verysad.gif
Atsakyti

O dėl vienkomponenčio ,8888888888, tai aš dėl to jo buvau atsižegnojus, tačiau radau būdą su specialiu aparatu thumbup.gif smile.gif tai dabar labai dailūs suskilimai, o šiaip net nežinau,ką patarti,nes aš niekaip kitaip gerų rezultatų neišgavau verysad.gif
[/quote]
Man skilimai gaunasi ,as noriu suzinoti kaip tolygiai dazus padengti ant 1komponencio ?
O lekstuciu visai fainu buna "Gerduva baze",ten dar buna visokiu perkainuotu daikciuku(jeigu ka tai cia ne reklama blush2.gif)
O kas per aparatas?Kai paklausiau vienoj pard. apie kazka panasaus,tai pasiule uz 300 lt mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 06 21, 09:23)
  O kas per aparatas?Kai paklausiau vienoj pard. apie kazka panasaus,tai pasiule uz 300 lt mega_shok.gif

Mane irgi tas domintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 06 21, 09:23)
Man skilimai gaunasi ,as noriu suzinoti kaip tolygiai dazus padengti ant 1komponencio ?

Aš tepu su kempinėle ant vienkomponenčio dažus, tai stengiuosi tiek pat paimt dažų ant jos ir labai išlėto tepti,taip pat ir su teptuku, beje pas mane skystoki šiektiek dažai gaudavosi (nuo pigmento gerokai suskystėja man), gal dėlto užsitepdavo tolygiai, nes esu tepusi iš tūtelės tirštus tai tikrai likau nepaenkinta rezultatu smile.gif
Čia su teptuku, matosi net skyla pagal teptuko potepį
user posted image
O čia su kempinėle
user posted image
Atsakyti
Aciu ,DarkMind .Reiskia reikia labai labai letai ir kruopsciai smile.gif Stengsiuosi blush2.gif Tik ,kad yra kas visa laika trukdo lotuliukas.gif , o toks "kablys" kazka vis naujo pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
http://image.mistera.../5000/g5086.jpg

oro kompresorius, kuris purškia bet kokius dažus.

Štai pavyzdukas,kaip atrodo http://images35.fotk...4471_jpg-vi.jpg

o su teptuku ir kempine man vis tik neidealiai patinka, nors gautis tai gaunasi, bet estetinis vaizdas netenkina.
Atsakyti
Na ,jo g.gif,toks aparatukas matyt ir traukia ant 300 lt ax.gif Isivaizduoju,kad super daikciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
as kaip tik ziurejau senuku psl, tai galima ir maziau nei uz 300 Lt, bet ir daugiau biggrin.gif :
kompresoriai
purškikliai (cia pagal situs paieskos zodzius taip atverte psl)
issirinkti manau galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 21 birželio 2008 - 11:10