pirštais tapyta
, o šiaip thomas phiplipse yra skaidrių padėkliukų , bet ne lėkčių, senukuose irgi buvo pasirodę sriubinių kelios.
rainiaake
dziuga+ ypac sonai
88888888 indelis
dziuga+ ypac sonai
88888888 indelis
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 19, 12:20)
Dailiai priklijuota, pagalvojau,gal nebijok kitą kartą užlenkti servetėlės. Tada motyvas išbaigtesnis gaunasi, ne toks nukirstas. O vyriukus gali su švitriuku pereit. Dal ir dėžutės kampukus pašvitrinti trupučiuką galima. Tokia natūraliai pasendinta būtų...... O man tas motyvas labai gražus,tik fantažija neneša,ką su juo daryti, kažkaip pas tave labai gražiai išspręsta su spalvom.
Jau padovanota ta dėželė Bet nieko, bus dar kitų darbelių.
Lėkštės VAU!!! Kada nors ir aš pabandysiu kitus paviršius...
rainiaake super darbelis, dėžutė fantastiška
O aš gal prieš metus stiklinių lėkščių Rimi prisipirkau joms buvo akcija tai nemažos lėkštės po 4Lt ir kas patogu- plokščios negilios labai tinkamos dekupažui. Dabar tai lyg ir nebematau, o gal ir yra dar tik aišku kaina kita būtų
O aš gal prieš metus stiklinių lėkščių Rimi prisipirkau joms buvo akcija tai nemažos lėkštės po 4Lt ir kas patogu- plokščios negilios labai tinkamos dekupažui. Dabar tai lyg ir nebematau, o gal ir yra dar tik aišku kaina kita būtų
Sveikos, auksarankes,
labai noriu pradeti dekupazinti, ui kaip uzsikreciau priemones kaip ir aiskios, pamokeliu prisiziurejau , bet va klausimas as labai noriu pasidekoruoti virtuves plyteles, jos jau senos, atsibodusios, bet deja priklijuotos.O radau, kad jas apdekupavus reikia orkaiteij kepti, o ar tai butina gal vis del to yra kitokiu budu
labai noriu pradeti dekupazinti, ui kaip uzsikreciau priemones kaip ir aiskios, pamokeliu prisiziurejau , bet va klausimas as labai noriu pasidekoruoti virtuves plyteles, jos jau senos, atsibodusios, bet deja priklijuotos.O radau, kad jas apdekupavus reikia orkaiteij kepti, o ar tai butina gal vis del to yra kitokiu budu
labai labai daili tik kaip ten tas viršus toks toms tamsus ruoželis ?
Dėl plytelių tai galvojau galvojau ir manau,kad nelabai yra kitų būtų su dabar esančiomis lietuvoje priemonėmis. Esu mačiusi per youtoobą, kad moteris dažė vazą stiklo daais,kurie yra kepami arba juos palaikius mėnesį sausai, jie patys užsifiksuoja.
O tai,ką mes dabar naudojame stiklui tikrai iškepus kitaip atrodo nei priklijavus.
Tavo atveju tiesiog daryčiau tradicinį dekupažą ir gerai užlakuočiau. Žinoma tas vietas po to valyti reikėtų žymiai švelniau.
Dėl plytelių tai galvojau galvojau ir manau,kad nelabai yra kitų būtų su dabar esančiomis lietuvoje priemonėmis. Esu mačiusi per youtoobą, kad moteris dažė vazą stiklo daais,kurie yra kepami arba juos palaikius mėnesį sausai, jie patys užsifiksuoja.
O tai,ką mes dabar naudojame stiklui tikrai iškepus kitaip atrodo nei priklijavus.
Tavo atveju tiesiog daryčiau tradicinį dekupažą ir gerai užlakuočiau. Žinoma tas vietas po to valyti reikėtų žymiai švelniau.
ACIU Tas ruozelis,nes vazele pati buvo sviesi,o krastelis rudas,nes jos ir vidus rudas,tai as del to ir palikau taip ,kazkaip gal patingejau ir vidu dar dazyti,nes ten tokia maza skylute,vos vienai gelytei ,paskui ziuriu gal ir nieko gavosi
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 20, 17:56)
Aciu, Lachese, reikes bandyti pasidaryti ant vienos plyteles ir paziureti kiek ji atspari gausis, aisku ateisiu ir savo darbeli parodyti