Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

pirštais tapyta 4u.gif rolleyes.gif
, o šiaip thomas phiplipse yra skaidrių padėkliukų , bet ne lėkčių, senukuose irgi buvo pasirodę sriubinių kelios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 19 birželio 2008 - 18:59
rainiaake bigsmile.gif wub.gif
dziuga+ thumbup.gif ypac sonai thumbup.gif
88888888 indelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 19, 12:20)
Dailiai priklijuota, pagalvojau,gal nebijok kitą kartą užlenkti servetėlės. Tada motyvas išbaigtesnis gaunasi, ne toks nukirstas.  O vyriukus gali su švitriuku pereit. Dal ir dėžutės kampukus pašvitrinti trupučiuką galima. Tokia natūraliai pasendinta būtų......  O man tas motyvas labai gražus,tik fantažija neneša,ką su juo daryti, kažkaip pas tave labai gražiai išspręsta su spalvom.

Jau padovanota ta dėželė smile.gif Bet nieko, bus dar kitų darbelių.
Lėkštės VAU!!! Kada nors ir aš pabandysiu kitus paviršius...
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 19, 19:36)
pirštais tapyta 4u.gif  rolleyes.gif

apie tai net nepagalvojau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
rainiaake super darbelis, dėžutė fantastiška thumbup.gif thumbup.gif

O aš gal prieš metus stiklinių lėkščių Rimi prisipirkau joms buvo akcija tai nemažos lėkštės po 4Lt thumbup.gif ir kas patogu- plokščios negilios labai tinkamos dekupažui. Dabar tai lyg ir nebematau, o gal ir yra dar tik aišku kaina kita būtų g.gif
Atsakyti
[quote=megeja,2008 06 19, 00:44]
Mano pirmasis ax.gif

user posted image

mano pirmasis darbelis irgi buvo iš tokios pačios servetėlės smile.gif

! 
Perdidelio formato nuotraukos bus trinamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 birželio 2008 - 17:35
Sveikos, auksarankes,
labai noriu pradeti dekupazinti, ui kaip uzsikreciau doh.gif priemones kaip ir aiskios, pamokeliu prisiziurejau ax.gif , bet va klausimas g.gif as labai noriu pasidekoruoti virtuves plyteles, jos jau senos, atsibodusios, bet deja priklijuotos.O radau, kad jas apdekupavus ax.gif reikia orkaiteij kepti, o ar tai butina g.gif gal vis del to yra kitokiu budu g.gif
Atsakyti
aurelija ma [/B]aciu aciuks.gif
cia dar viena,isblusineta karsta.gif
user posted image

Na,darbstuoles,oras ne koks ,nauju darbeliu turbut bus ....jura.... wink.gif
Atsakyti
labai labai daili wub.gif tik kaip ten tas viršus toks toms tamsus ruoželis ?

Dėl plytelių tai galvojau galvojau ir manau,kad nelabai yra kitų būtų su dabar esančiomis lietuvoje priemonėmis. Esu mačiusi per youtoobą, kad moteris dažė vazą stiklo daais,kurie yra kepami arba juos palaikius mėnesį sausai, jie patys užsifiksuoja.

O tai,ką mes dabar naudojame stiklui tikrai iškepus kitaip atrodo nei priklijavus.
Tavo atveju tiesiog daryčiau tradicinį dekupažą ir gerai užlakuočiau. Žinoma tas vietas po to valyti reikėtų žymiai švelniau.
Atsakyti
ACIU smile.gif Tas ruozelis,nes vazele pati buvo sviesi,o krastelis rudas,nes jos ir vidus rudas,tai as del to ir palikau taip g.gif ,kazkaip gal patingejau blush2.gif ir vidu dar dazyti,nes ten tokia maza skylute,vos vienai gelytei ,paskui ziuriu gal ir nieko gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 20, 17:56)
Dėl plytelių tai galvojau galvojau ir manau,kad nelabai yra kitų būtų su dabar esančiomis lietuvoje priemonėmis. Esu mačiusi per youtoobą, kad moteris dažė vazą stiklo daais,kurie yra kepami arba juos palaikius mėnesį sausai, jie patys užsifiksuoja.

O tai,ką mes dabar naudojame stiklui tikrai iškepus kitaip atrodo nei priklijavus.
Tavo atveju tiesiog daryčiau tradicinį dekupažą ir gerai užlakuočiau. Žinoma tas vietas po to valyti reikėtų žymiai švelniau.

Aciu, Lachese, reikes bandyti pasidaryti ant vienos plyteles ir paziureti kiek ji atspari gausis, aisku ateisiu ir savo darbeli parodyti blush2.gif
Atsakyti
rodau savo ax.gif keliaus i palankynas 2.gif
user posted image
user posted image
kokybe telefonine blush2.gif

didesnis remelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 20 birželio 2008 - 18:38