Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Džiuga+ @ 2008 06 18, 19:17)
gal galite patarti koki purskiama laka? siandien senukuose ziurejau ziurejau ir neisdrisau pati issirinkti... gal yra purskiamu spec. parduotuvese?

Aš naudoju tokį sintetinį matinį purškiamą laką (gal ne identiška foto, bet tikrai šios firmos - truputį piešinukas kitoks Senukuose).

Daugiau apie lakus rasi čia: lakai galutiniam darbo nulakavimui. Nepatingėk pasiskaityt po nuotraukom komentarų 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, justess22 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 19:40)
Aš naudoju tokį sintetinį matinį purškiamą laką (gal ne identiška foto, bet tikrai šios firmos - truputį piešinukas kitoks Senukuose).

Nuosirdziai dekoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Su 2 vaikais ne taip paprasta parduotuvese ramiai ka issirinkti. Aciu.
Atsakyti
Purskiamas lakas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 06 18, 20:29)

raso, kad "Tinkamas naudoti uždarose patalpose" -tai gal ir nesmirdi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 18, 21:36)
raso, kad  "Tinkamas naudoti uždarose patalpose" -tai gal ir nesmirdi  g.gif

Vakar bandziau si laka ir senuku, tai nuo senu lako kvapas tikrai aizus ir patalpoje buti butu neimanoma, o sis lakas turi kvapa, bet kur kas svelnesni ir kazkaip greitai dingsta g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As irgi siandien nusipirkau purskiama sintetini ,dar nebandziau,kai pabandysiu,butinai pranesiu kaip jis pioneer.gif Gal kas jau rase apie ji,gal as praleidau ax.gif, TOP TON vadinasi .
Dar papildziau serveteliu keitimuisi assa.gif ,gal kas susidomesit ax.gif Ir pora darbeliu idejau.Ryt dar imesiu-vienas nelakuotas,kitas nedablusinetas hihihi.gif

http://public.fotki.com/decudecu/
Atsakyti
Mano pirmasis ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Megeja, labai grazus pirmas bandymas. Tik biski nesuprantu ar cia dar ir isdeginta, ar ispiesta? g.gif
Atsakyti
As norejau paklausti del uzrasu ant pakabu.Kokiais irankiais jus isdeginat,kur galima nusipirkti ir kiek kainuoja mazdaug tas geris?
Ar daug igudziu reikalauja tas deginimas g.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Megeja, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 19 birželio 2008 - 08:21
Čia manau visur servetėlė... Bent jau Artmanija tai tikrai tokiomis prekiauja. ax.gif
Gera idėja nuspalvinti tuščius motyvus aukso spalva... thumbup.gif
Gražus pirmas bandymas...
Tik viena pasatba - prieš dažant galima nuimti tuos užsegimus ir vyriukus... Dabar tokie nuterlioti. Jei nori kad būtų balti, geriau nupurkšti atskirai baltais dažais.
Atsakyti
Servetėlė čia visur . Išpiešta tik auksiukai smile.gif Ačiū, b_i_k už patarimą, nes man ir pačiai tie vyriai nelabai...
Atsakyti