Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Grazu, laukine dezute 4u.gif biggrin.gif tik va nuotrauka - TOOOOOOKIA DIDELE!!!!!!
Atsakyti
Rimtosios dekupažininkės mane gal pesmerks... Bet čia... pervedami paveikslėliai. Tai kad ne teko man nieko piešti ax.gif

Nežinau, kodėl tokios didelės fotkės, atsiprašau, lyg ir mažinau, bet gal nepakankamai blush2.gif
Atsakyti
As ir gebenei jauciu simpatija. Tik pastebejau vaivaj kiek tu daug sendinimo sunaudoji doh.gif vaikucio visa deze dabar vel blink.gif gal tu zinai kur teka crakliaus juros biggrin.gif as buciau sendinus lopiniais bet siaip labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Vaikučio dėžė tai turėjo tokia būti, o šitos dėžutės irgi visos tokios norėjau, bet reikia bandyti ir kitaip mirksiukas.gif

kaip ten multike sakoma: :Ja ne volšebnik, ja tolko učus" blush2.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif Merginos baigiu išprotėti - nebežinau visai kaip su tais lakais (ir su kokiais svarbiausia...) lakuoti schmoll.gif Dar priaeitoj temoj buvau pradėjus galvoti, kad jau šiek tiek suprantu, o šitoj visai pasimečiau...... Atsakykit jei galit :
1. Ar keramiką tinka sendinti su Sotille ? (jei ne, tai su kuo tinka)
2. Ar teisingai supratau, kad po sendinimo su Sotille lakuoti reikia NEakriliniu laku ?
3. Apskritai, ar teisingas eiliškumas - servetėlė, sotille, įtrynimas aliejiniais dažais, kažkoks lakas (ar turėtų būti purškiamas akrilinis, ar purškiamas neakrilinis, ar nepurškiamas, ar ir toks ir toks......) Sėdžiu dabar su konspektais rankose - parašykit g.gif aš susikonspektuosiu ir nebeklausinėsiu.......
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 06 18, 12:19)
doh.gif  doh.gif  doh.gif Merginos baigiu išprotėti - nebežinau visai kaip su tais lakais (ir su kokiais svarbiausia...) lakuoti  schmoll.gif  Dar priaeitoj temoj buvau pradėjus galvoti, kad jau šiek tiek suprantu, o šitoj visai pasimečiau...... Atsakykit jei galit :
1. Ar keramiką tinka sendinti su Sotille ? (jei ne, tai su kuo tinka)
2. Ar teisingai supratau, kad po sendinimo su Sotille lakuoti reikia NEakriliniu laku ?
3. Apskritai, ar teisingas eiliškumas - servetėlė, sotille, įtrynimas aliejiniais dažais, kažkoks lakas (ar turėtų būti purškiamas akrilinis, ar purškiamas neakrilinis, ar nepurškiamas, ar ir toks ir toks......) Sėdžiu dabar su konspektais rankose - parašykit  g.gif  aš susikonspektuosiu ir nebeklausinėsiu.......

Taip....pradedam biggrin.gif

1. Keramiką galima sendinti su Sottile. Su juo galima sendint įvairius paviršius mirksiukas.gif

2. Po sendinimo su Sottile galimi keli lakavimo variantai:

A.) pirmą sluoksnį nupurkšti aerozoliniu laku. Aš naudoju matinį sintetinį laką. Kai šis pirmas sluoksnis nudžiūsta, lakuoju drąsiai paprastu akriliniu laku tiek kartų, kiek reikia.

B.) pirmą sluoksnį lakuoti akriliniu laku, bet LABAI ATSARGIAI. Sluoksnį tepti plonai ir nebraukti teptuku du kartus per tą pačią vietą, nes Sottile sendinimas susivels. Kai atsargiai nulakuotas plonas sluoksnis pilnai nudžius, galima drąsiai lakuoti tuo pačiu akriliniu laku jau tiek kartų, kiek norisi 4u.gif

3. Eiliškumas teisingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 13:12)
B.) pirmą sluoksnį lakuoti akriliniu laku, bet LABAI ATSARGIAI. Sluoksnį tepti plonai ir nebraukti teptuku du kartus per tą pačią vietą, nes Sottile sendinimas susivels. Kai atsargiai nulakuotas plonas sluoksnis pilnai nudžius, galima drąsiai lakuoti tuo pačiu akriliniu laku jau tiek kartų, kiek norisi 4u.gif [/b][/color]

...arba neakriliniu, jokio skirtumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 18 birželio 2008 - 14:29
QUOTE(agente009 @ 2008 06 18, 14:28)
...arba neakriliniu, jokio skirtumo  mirksiukas.gif

Galima šį teiginį konkrečiau?
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 14:12)
Taip....pradedam biggrin.gif

1. Keramiką galima sendinti su Sottile. Su juo galima sendint įvairius paviršius mirksiukas.gif

2. Po sendinimo su Sottile galimi keli  lakavimo variantai:

A.) pirmą sluoksnį nupurkšti aerozoliniu laku. Aš naudoju matinį sintetinį laką. Kai šis pirmas sluoksnis nudžiūsta, lakuoju drąsiai paprastu akriliniu laku tiek kartų, kiek reikia.

B.) pirmą sluoksnį lakuoti akriliniu laku, bet [B]LABAI LABAI ATSARGIAI
. Sluoksnį tepti plonai ir nebraukti teptuku du kartus per tą pačią vietą, nes Sottile sendinimas susivels. Kai atsargiai nulakuotas plonas sluoksnis pilnai nudžius, galima drąsiai lakuoti tuo pačiu akriliniu laku jau tiek kartų, kiek norisi 4u.gif [/b]

3. Eiliškumas teisingas thumbup.gif

Geriausia prieš tai nupurkšti aerozoliniu laku nes nulakuoti teptuku labai sudėtinga aš taip kelis darbus sugadinau nusimozojo doh.gif o tada patikėkit kaip siutas ima tai jau pasimokiau nėra geriau kaip nupurški o tada ramu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 06 18, 15:28)
...arba neakriliniu, jokio skirtumo  mirksiukas.gif

galima ir neakriliniu, bet kadangi aš su neakriliniais nedirbu, tai tik savo patirtį aprašiau. O šiaip tai nėra skirtumo...esmė tame pirmame sluoksnyje po sendinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 06 18, 15:50)
Galima šį teiginį konkrečiau?

Galima smile.gif kai po dekorų su skeldėjimais jau nulakuota akriliniu laku (arba nupurkšta bet kuriuo anksčiau minėtu) ir gerai išdžiovinta, toliau galima lakuoti bet kokiu laku - jie jau nereaguos, nieko nevels, negadins ir pan.
Apskritai tai galima lakuoti ant skeldėjimų ir akriliniu, tik reikia labai labai gerai išdžiovinti. Visada taip lakavau ir niekaip nesupratau, ko čia tos merginukės vargsta... o pasirodo, tik kantrybės truputuką trūksta mirksiukas.gif Mano patarimas: kasdien po vieną žingsnį ir jokių problemų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 18 birželio 2008 - 18:20
gal galite patarti koki purskiama laka? siandien senukuose ziurejau ziurejau ir neisdrisau pati issirinkti... gal yra purskiamu spec. parduotuvese?
Atsakyti