Grazu, laukine dezute tik va nuotrauka - TOOOOOOKIA DIDELE!!!!!!
Rimtosios dekupažininkės mane gal pesmerks... Bet čia... pervedami paveikslėliai. Tai kad ne teko man nieko piešti
Nežinau, kodėl tokios didelės fotkės, atsiprašau, lyg ir mažinau, bet gal nepakankamai
Nežinau, kodėl tokios didelės fotkės, atsiprašau, lyg ir mažinau, bet gal nepakankamai
As ir gebenei jauciu simpatija. Tik pastebejau vaivaj kiek tu daug sendinimo sunaudoji vaikucio visa deze dabar vel gal tu zinai kur teka crakliaus juros as buciau sendinus lopiniais bet siaip labai grazu
Vaikučio dėžė tai turėjo tokia būti, o šitos dėžutės irgi visos tokios norėjau, bet reikia bandyti ir kitaip
kaip ten multike sakoma: :Ja ne volšebnik, ja tolko učus"
kaip ten multike sakoma: :Ja ne volšebnik, ja tolko učus"
Merginos baigiu išprotėti - nebežinau visai kaip su tais lakais (ir su kokiais svarbiausia...) lakuoti Dar priaeitoj temoj buvau pradėjus galvoti, kad jau šiek tiek suprantu, o šitoj visai pasimečiau...... Atsakykit jei galit :
1. Ar keramiką tinka sendinti su Sotille ? (jei ne, tai su kuo tinka)
2. Ar teisingai supratau, kad po sendinimo su Sotille lakuoti reikia NEakriliniu laku ?
3. Apskritai, ar teisingas eiliškumas - servetėlė, sotille, įtrynimas aliejiniais dažais, kažkoks lakas (ar turėtų būti purškiamas akrilinis, ar purškiamas neakrilinis, ar nepurškiamas, ar ir toks ir toks......) Sėdžiu dabar su konspektais rankose - parašykit aš susikonspektuosiu ir nebeklausinėsiu.......
2. Ar teisingai supratau, kad po sendinimo su Sotille lakuoti reikia NEakriliniu laku ?
3. Apskritai, ar teisingas eiliškumas - servetėlė, sotille, įtrynimas aliejiniais dažais, kažkoks lakas (ar turėtų būti purškiamas akrilinis, ar purškiamas neakrilinis, ar nepurškiamas, ar ir toks ir toks......) Sėdžiu dabar su konspektais rankose - parašykit aš susikonspektuosiu ir nebeklausinėsiu.......
QUOTE(Runciuke @ 2008 06 18, 12:19)
Merginos baigiu išprotėti - nebežinau visai kaip su tais lakais (ir su kokiais svarbiausia...) lakuoti Dar priaeitoj temoj buvau pradėjus galvoti, kad jau šiek tiek suprantu, o šitoj visai pasimečiau...... Atsakykit jei galit :
Taip....pradedam
1. Keramiką galima sendinti su Sottile. Su juo galima sendint įvairius paviršius
2. Po sendinimo su Sottile galimi keli lakavimo variantai:
A.) pirmą sluoksnį nupurkšti aerozoliniu laku. Aš naudoju matinį sintetinį laką. Kai šis pirmas sluoksnis nudžiūsta, lakuoju drąsiai paprastu akriliniu laku tiek kartų, kiek reikia.
B.) pirmą sluoksnį lakuoti akriliniu laku, bet LABAI ATSARGIAI. Sluoksnį tepti plonai ir nebraukti teptuku du kartus per tą pačią vietą, nes Sottile sendinimas susivels. Kai atsargiai nulakuotas plonas sluoksnis pilnai nudžius, galima drąsiai lakuoti tuo pačiu akriliniu laku jau tiek kartų, kiek norisi
3. Eiliškumas teisingas
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 13:12)
B.) pirmą sluoksnį lakuoti akriliniu laku, bet LABAI ATSARGIAI. Sluoksnį tepti plonai ir nebraukti teptuku du kartus per tą pačią vietą, nes Sottile sendinimas susivels. Kai atsargiai nulakuotas plonas sluoksnis pilnai nudžius, galima drąsiai lakuoti tuo pačiu akriliniu laku jau tiek kartų, kiek norisi [/b][/color]
...arba neakriliniu, jokio skirtumo
QUOTE(agente009 @ 2008 06 18, 14:28)
Galima šį teiginį konkrečiau?
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 14:12)
Taip....pradedam
1. Keramiką galima sendinti su Sottile. Su juo galima sendint įvairius paviršius
A.) pirmą sluoksnį nupurkšti aerozoliniu laku. Aš naudoju matinį sintetinį laką. Kai šis pirmas sluoksnis nudžiūsta, lakuoju drąsiai paprastu akriliniu laku tiek kartų, kiek reikia.
B.) pirmą sluoksnį lakuoti akriliniu laku, bet [B]LABAI LABAI ATSARGIAI. Sluoksnį tepti plonai ir nebraukti teptuku du kartus per tą pačią vietą, nes Sottile sendinimas susivels. Kai atsargiai nulakuotas plonas sluoksnis pilnai nudžius, galima drąsiai lakuoti tuo pačiu akriliniu laku jau tiek kartų, kiek norisi [/b]
3. Eiliškumas teisingas
B.) pirmą sluoksnį lakuoti akriliniu laku, bet [B]LABAI LABAI ATSARGIAI. Sluoksnį tepti plonai ir nebraukti teptuku du kartus per tą pačią vietą, nes Sottile sendinimas susivels. Kai atsargiai nulakuotas plonas sluoksnis pilnai nudžius, galima drąsiai lakuoti tuo pačiu akriliniu laku jau tiek kartų, kiek norisi [/b]
3. Eiliškumas teisingas
Geriausia prieš tai nupurkšti aerozoliniu laku nes nulakuoti teptuku labai sudėtinga aš taip kelis darbus sugadinau nusimozojo o tada patikėkit kaip siutas ima tai jau pasimokiau nėra geriau kaip nupurški o tada ramu
QUOTE(agente009 @ 2008 06 18, 15:28)
...arba neakriliniu, jokio skirtumo
galima ir neakriliniu, bet kadangi aš su neakriliniais nedirbu, tai tik savo patirtį aprašiau. O šiaip tai nėra skirtumo...esmė tame pirmame sluoksnyje po sendinimo
QUOTE(bite @ 2008 06 18, 15:50)
Galima šį teiginį konkrečiau?
Galima kai po dekorų su skeldėjimais jau nulakuota akriliniu laku (arba nupurkšta bet kuriuo anksčiau minėtu) ir gerai išdžiovinta, toliau galima lakuoti bet kokiu laku - jie jau nereaguos, nieko nevels, negadins ir pan.
Apskritai tai galima lakuoti ant skeldėjimų ir akriliniu, tik reikia labai labai gerai išdžiovinti. Visada taip lakavau ir niekaip nesupratau, ko čia tos merginukės vargsta... o pasirodo, tik kantrybės truputuką trūksta Mano patarimas: kasdien po vieną žingsnį ir jokių problemų
gal galite patarti koki purskiama laka? siandien senukuose ziurejau ziurejau ir neisdrisau pati issirinkti... gal yra purskiamu spec. parduotuvese?