Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Štai @ 2008 06 17, 11:04)
Man atrodo, kad reikia visoms susirinkti ir eiti į senukus, ten viską iščiupinėti ir išsiaiškinti  smile.gif
.......................
Žodžiu, renkamės prie senukų  smile.gif

O manrods, kad neturėtume ten ką aiškintis...Senukai nė neįtaria, koks išugdytas konsultantų rezervas mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau pagalbos vienu klausimėliu. mastau.gif Gal kuri iš jūsų naudojat laką klijus dekupažui: "Hobby Line ART POTCH Decoupage Glue & Lacquer matt".
Paveiksliuko nemoku ikelti, tai idedu nuoroda:
http://www.c-kreul.d...page-...&L=1[_FIELDLIST]=uid&fD[hidden]=0&rU=357%20selected%3D
Paskutiniai klijai puslapyje. Norėjau sužinoti kaip naudojate juos, ar skiedžiate su vandeniu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(solveigaz @ 2008 06 17, 20:43)
Norėčiau pagalbos vienu klausimėliu.  mastau.gif Gal kuri iš jūsų naudojat laką klijus dekupažui: "Hobby Line ART POTCH Decoupage Glue & Lacquer matt".
Paveiksliuko nemoku ikelti, tai idedu nuoroda:
http://www.c-kreul.d...page-...&L=1[_FIELDLIST]=uid&fD[hidden]=0&rU=357%20selected%3D
Paskutiniai klijai puslapyje. Norėjau sužinoti kaip naudojate juos, ar skiedžiate su vandeniu?  blink.gif

Aš tokio neturiu...bet kam tau juos skiest su vandeniu? Manau, kad jie turėtų būti jau paruošti naudojimui tiesiai iš buteliuko g.gif Ar tau nesigauna kažkas?
Atsakyti
Instrukcijoj parašyta kad skiedžiami vandeniu. Aš bandžiau neskiestus, tai permirksta man servetėle per daug. Bet čia gal tik dėl to kad per daug pritepu. Bet jei mažiau tepu, tada ne taip gerai limpa. Tai ir suabejojau.
Mokytis mokytis ir dar kartą mokytis man... topsecret.gif
Atsakyti
Na, sunku man ką nors pasakyt, nes nesu bandžiusi šios priemonės... Matyt teks bandymų keliu viską išsiaiškint...arba atsiras kokia jau patirties turinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(solveigaz @ 2008 06 17, 20:08)
Instrukcijoj parašyta kad skiedžiami vandeniu. Aš bandžiau neskiestus, tai permirksta man servetėle per daug. Bet čia gal tik dėl to kad per daug pritepu. Bet jei mažiau tepu, tada ne taip gerai limpa. Tai ir suabejojau.
Mokytis mokytis ir dar kartą mokytis man...  topsecret.gif

Logiškai mąstant, santykinai didesnis vandens kiekis klijuose tik dar labiau mirkins servetėlę...O instrukcijose visada rašo kuo skiedžiama ir ne tam, kad skiesti reikia, bet kad reikalui esant būtų aišku kuo bei žinotume kaip tarpusavyje derinti priemones, kokiu pagrindu jos pagamintos.
Sutinku su justess22, teks bandyti.
Atsakyti
Noreciau paklausti kiek sia priemone sendinant reikia laukti kol isdzius? Uztepiau 1 sluoksni ryte, dar lyg ir lipnu... ant pakuotes nieko neparasyta.

http://www.senasnauj...oto.php?id=1465
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 06 17, 21:01)
Uztepiau 1 sluoksni ryte, dar lyg ir lipnu...

šiaip jei gerai prisimenu tai šios priemonės pirmas sluoksnis man visada gerai išdžiūdavo, nelipdavo, o per tokį ilgą laiką tai garantuotai g.gif net matosi, toks matinis pasidaro ir visai nelipnus
bandyk ryto palaukt gal mastau.gif
Atsakyti
Na aš dar tokia beveik naujokė. Bet, galvoju, gal pasirodysiu.
Pasigamaninau dėžutę Spagetti
user posted image

! 
Dėl perdidelio nuotraukų formato, kuris užima daug vietos bei iškraipo forumo langą, nuotraukos buvo pašalintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 18 birželio 2008 - 11:39
QUOTE(vaivaj @ 2008 06 17, 23:37)
Na aš dar tokia beveik naujokė. Bet, galvoju, gal pasirodysiu.
Pasigamaninau dėžutę Spagetti

Nu tikra saunuole thumbup.gif tikrai neblogai gavos o tie (gebens?)lapeliai tokie thumbup.gif nu super
Atsakyti
sveiko, paneles, labai prasau jusu pagalbos.Sioje srityje esu naujoke ir niekaip man nesigauna ar as nemoku padaryti kad ryskiai matytusi itrukimai ant pavirsiaus pvz. ant butelio ar vazono.Viska lyg ir padarau, nudazau kokia noriiu spalva, padengiu tuos du sluoksnius, matosi pries sviesa kad yra itrukimai bet ju nemoku isryskinti.Pagelbekite blink.gif blink.gif
Atsakyti
vaivaj, labai gražu thumbup.gif: jaučiu silpnybę šitiems lapeliams wub.gif tu ten papaišei dar ant jų lens.gif ar taip tik atrodo
Papildyta:
QUOTE(lininis @ 2008 06 17, 22:01)
bet ju nemoku isryskinti.Pagelbekite blink.gif  blink.gif

reikia juos įtrinti kuo nors mirksiukas.gif porporina (milteliai tokie), akių šešėliais, aliejiniais dažais, akriliniais dažais - priklauso nuo to, kokia sendinimo priemonė
Atsakyti