Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 16, 10:38)
nu as tai parusoimui su 240 darau...o poliravimui tai su 400...

as tai poliravimui turiu 1500 ir 2000, su 400 blink.gif poliruoti, as su 800 laka salinu ir mazas rauksleles
Atsakyti
aš grįžtu į temą apie lako spalvas, tai lakavau keturis kartus baltą kartoną dabar ir nepagelto, tai vienas varinatas, kad mano per ploni sluoksniai, kitas varinatas, kad Justei visgi kažkokia reakcija įvyko,kad jis pagelto taip greitai.

O dėl švitrinio, niekada nesidomėjau numeriais, ateinu pačiupinėju ir žinau,kam jis tinkamas, tai pagarba jums, kad tiek daug kodų mintinai mokat smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 16 birželio 2008 - 15:33
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 16, 17:19)
as tai poliravimui turiu 1500 ir 2000, su 400  blink.gif  poliruoti, as su 800 laka salinu ir mazas rauksleles

ne taip parasiau...400 naudoju tarp lako sluoksniu...o esme buvo del tos pleveles pirtims...norejau pasakyti,kad svelnesniu svitrinant ir ta laka dedant is karto ant dazu...plevele nesilupa... 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau diskusija apie svitrini popieriu ir paciai tapo idomu, kokie numeriai pas mane. As is draugo pagal paciupinejima biggrin.gif pasiemiau, tai pas mane ant svelnaus parasyta 150, o ant grubesnio 60 g.gif Cia gal jie skiriasi ne tik pagal firmas, bet ir pagal salis, nes pas mane jis cia vokiskas.
Atsakyti
Kalbant apie švitrinį popierių, tai jų kodavimas, o teisingiau numeravimas turėtų būti vienodas, ir nesvarbu iš kokios jis šalies ar kokios firmos gamintas...

Švitrinis popierius susideda iš grūdelio, medžiagos ant kurios yra pritvirtinami ir klijų. Pagal tas tris medžiagas jie ir skirstomi į skirtingus...

Pagal grūdelių stambumą skirstomas taip:

Grūdeliu dydis - Klasė

40-60 - šiurkštus
80-100 - vidutiniškai šiurkštus
120-150 - vidutinis
180-220 - švelnus
240 ir aukščiau - labai švelnus

O daugiau apie tai čia
Atsakyti
bet akivaizdu, kad skiriasi numeravimas smile.gif aš gi ne akla ir matau skaičiukus, kad 220 nieko ne švelnus, o labai grubus pas mane
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 06 17, 11:20)
bet akivaizdu, kad skiriasi numeravimas smile.gif aš gi ne akla ir matau skaičiukus, kad 220 nieko ne švelnus, o labai grubus pas mane

Tai čia priklauso kam naudoji. Dekupažui aišku smarkiai per grubus.. Bet švitrinis paprastai skirtas baldams ar grindims paruošti prieš lakuojant. Tai šitam reikalui 220 jau švelnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Štai @ 2008 06 17, 10:41)
Tai čia priklauso kam naudoji. Dekupažui aišku smarkiai per grubus.. Bet švitrinis paprastai skirtas baldams ar grindims paruošti prieš lakuojant. Tai šitam reikalui 220 jau švelnus  smile.gif

na va ir išsiaiškinom drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
labai jau stipri diskusija svitrinio tema thumbup.gif , cia galetu koks vyriskis pas mus uzeiti - cia moteriskes ne is kelmo spardytos hihihi.gif
o as ne y tema ir rodau savo darbely 4u.gif :
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Štai @ 2008 06 17, 10:41)
Tai čia priklauso kam naudoji. Dekupažui aišku smarkiai per grubus.. Bet švitrinis paprastai skirtas baldams ar grindims paruošti prieš lakuojant. Tai šitam reikalui 220 jau švelnus  smile.gif

Vis tik sunku patikėti, kad taip stipriai skirtingai suprantam švelnumą mirksiukas.gif
Tai baldų paruošimas labai skiriasi nuo kitų dekoruojamų objektų?
O jei dekupažinam baldą?
Manau, čia kažkas ne taip su numeracija.
Juk kunigunda78,pvz., kalba apie net 10 kartų didesnius skaičius doh.gif

jakata, mano skoniu, dekupažo, karoliukų apvado dalis - thumbup.gif, o va kvarbatkėlės šarmo, elegancijos nepriduoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 17 birželio 2008 - 10:59
jakata, mano skoniu, dekupažo, karoliukų apvado dalis - thumbup.gif, o va kvarbatkėlės šarmo, elegancijos nepriduoda...
[/quote]

Aciu uz pastebejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 06 17, 11:53)
Vis tik sunku patikėti, kad taip stipriai skirtingai suprantam švelnumą mirksiukas.gif
Tai baldų paruošimas labai skiriasi nuo kitų dekoruojamų objektų?
O jei dekupažinam baldą?
Manau, čia kažkas ne taip su numeracija.
Juk kunigunda78,pvz., kalba apie net 10 kartų didesnius skaičius doh.gif

Man atrodo, kad reikia visoms susirinkti ir eiti į senukus, ten viską iščiupinėti ir išsiaiškinti smile.gif (juokauju) Įtariu, kad čia kiekviena atradus sau tinkamą numeriuką, prie jo pripratus, todėl kiti jai atrodo per grubūs ar per daug švelnūs.
Bet numeravimas tai tikrai yra standartinis ir vienas, jis nesiskiria priklausomai nuo firmų ir šalių.
Žodžiu, renkamės prie senukų smile.gif
Atsakyti