Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Dar variantas, kad gali geltonuoti medis, o kiti paviršiai ne. rolleyes.gif
Atsakyti
DarkMind, aurelija_ma, Ingusia31 Lachesė kiek gražių darbų padariusios thumbup.gif wub.gif wub.gif Nuostabu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mane irgi negeltonuojantis neakrilinis ir nepurškiamas lakas labai domina, jei jau kas atrasit tai nepagailėkite pasidalinti info. Aš jau čia vienu metu buvau apsidžiaugusi tokį radus, bet atidarius dėžutę po kurio laiko pagelsdavo doh.gif Tada nusipirkau dar vieną ir atsipylinėjau darbams po truputėlį pagrindinę dėžutę sandariai uždarydama, vis tiek po kurio laiko pagelto o ir labai jau neekonomiška doh.gif doh.gif plius nežinau kaip dabar atrodo darbai su tuo laku padaryti g.gif Niekas nesiskundė o gal žmonėms atrodo, kad taip turi būti (jei pageltonavo) bigsmile.gif biggrin.gif Apsidraudimui nelakavau juo ir visai šviesių darbelių blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 06 16, 09:27)
Dar variantas, kad gali geltonuoti medis, o kiti paviršiai ne.  rolleyes.gif

Betgi joks lakas tiesiogiai su dekoruojama medžiaga nekontaktuoja...skiria daug kitų sluoksnių...
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 06 16, 10:27)
Dar variantas, kad gali geltonuoti medis, o kiti paviršiai ne.  rolleyes.gif

gali būti...tik kad per tiek dažų ir kraklių sluoksnių to medžio jau nelabai ir pasiekė tas lakas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 06 16, 08:17)
jo 120 ? - tolygu tarkai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ir su tokiu poliruoji?...

lotuliukas.gif jo cia poliravimui pats tas
Atsakyti
aciukas kas gyre mano dezute 4u.gif
o del geltonavimo, tai pastebejau (cia apie purskiama) kai buvau nupurskus kelis sluoksniu baigiamajam plonyciais sluoksniais viskas thumbup.gif , o kai riebiau tai ir pageltonavo g.gif
Atsakyti
Čia mano šio ryto darbelis, tik nulakuoti dar liko ax.gif
Nu niekaip neatitaikiau laivo nuotraukos konturų spalvos doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
DarkMind, patiko idėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 16, 12:02)
lotuliukas.gif  jo cia poliravimui pats tas

nu as tai parusoimui su 240 darau...o poliravimui tai su 400...

man jie labai geri...kas su kokais poliruoja gal pasidalins????
ir su 400...ta plevele nenueina...

[quote=DarkMind,2008 06 16, 12:23]
Čia mano šio ryto darbelis, tik nulakuoti dar liko ax.gif
Nu niekaip neatitaikiau laivo nuotraukos konturų spalvos doh.gif

labai labai labai grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 16 birželio 2008 - 10:39
Gabii, tu cia apie ka sneki, svitrini popieriu, ar poliravimo kempineles?
Nes pasvitrinimams (rauksliu nuemimui, galiausiai medzio paruosimui) pats grubiausias jau 800 (na retai 600), o visiems poliravimams 1000 ir daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Gabii, Bite ačiū wub.gif
Atsakyti
na as naudoju kempineles...ir popieriu...man jo uztenka...gal yra visai jau ten skystas...bet norejau pasakyti ta,jog 120 tikrai per grubus... schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti