Dar variantas, kad gali geltonuoti medis, o kiti paviršiai ne.
DarkMind, aurelija_ma, Ingusia31 Lachesė kiek gražių darbų padariusios Nuostabu
O mane irgi negeltonuojantis neakrilinis ir nepurškiamas lakas labai domina, jei jau kas atrasit tai nepagailėkite pasidalinti info. Aš jau čia vienu metu buvau apsidžiaugusi tokį radus, bet atidarius dėžutę po kurio laiko pagelsdavo Tada nusipirkau dar vieną ir atsipylinėjau darbams po truputėlį pagrindinę dėžutę sandariai uždarydama, vis tiek po kurio laiko pagelto o ir labai jau neekonomiška plius nežinau kaip dabar atrodo darbai su tuo laku padaryti Niekas nesiskundė o gal žmonėms atrodo, kad taip turi būti (jei pageltonavo) Apsidraudimui nelakavau juo ir visai šviesių darbelių
O mane irgi negeltonuojantis neakrilinis ir nepurškiamas lakas labai domina, jei jau kas atrasit tai nepagailėkite pasidalinti info. Aš jau čia vienu metu buvau apsidžiaugusi tokį radus, bet atidarius dėžutę po kurio laiko pagelsdavo Tada nusipirkau dar vieną ir atsipylinėjau darbams po truputėlį pagrindinę dėžutę sandariai uždarydama, vis tiek po kurio laiko pagelto o ir labai jau neekonomiška plius nežinau kaip dabar atrodo darbai su tuo laku padaryti Niekas nesiskundė o gal žmonėms atrodo, kad taip turi būti (jei pageltonavo) Apsidraudimui nelakavau juo ir visai šviesių darbelių
QUOTE(IF... @ 2008 06 16, 09:27)
Betgi joks lakas tiesiogiai su dekoruojama medžiaga nekontaktuoja...skiria daug kitų sluoksnių...
QUOTE(IF... @ 2008 06 16, 10:27)
gali būti...tik kad per tiek dažų ir kraklių sluoksnių to medžio jau nelabai ir pasiekė tas lakas
QUOTE(IF... @ 2008 06 16, 08:17)
jo 120 ? - tolygu tarkai ir su tokiu poliruoji?...
jo cia poliravimui pats tas
aciukas kas gyre mano dezute
o del geltonavimo, tai pastebejau (cia apie purskiama) kai buvau nupurskus kelis sluoksniu baigiamajam plonyciais sluoksniais viskas , o kai riebiau tai ir pageltonavo
o del geltonavimo, tai pastebejau (cia apie purskiama) kai buvau nupurskus kelis sluoksniu baigiamajam plonyciais sluoksniais viskas , o kai riebiau tai ir pageltonavo
Čia mano šio ryto darbelis, tik nulakuoti dar liko
Nu niekaip neatitaikiau laivo nuotraukos konturų spalvos
DarkMind, patiko idėja
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 16, 12:02)
jo cia poliravimui pats tas
nu as tai parusoimui su 240 darau...o poliravimui tai su 400...
man jie labai geri...kas su kokais poliruoja gal pasidalins????
ir su 400...ta plevele nenueina...
[quote=DarkMind,2008 06 16, 12:23]
Čia mano šio ryto darbelis, tik nulakuoti dar liko
labai labai labai grazus darbelis
Gabii, tu cia apie ka sneki, svitrini popieriu, ar poliravimo kempineles?
Nes pasvitrinimams (rauksliu nuemimui, galiausiai medzio paruosimui) pats grubiausias jau 800 (na retai 600), o visiems poliravimams 1000 ir daugiau
Nes pasvitrinimams (rauksliu nuemimui, galiausiai medzio paruosimui) pats grubiausias jau 800 (na retai 600), o visiems poliravimams 1000 ir daugiau
Gabii, Bite ačiū
na as naudoju kempineles...ir popieriu...man jo uztenka...gal yra visai jau ten skystas...bet norejau pasakyti ta,jog 120 tikrai per grubus...