Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(mijaka @ 2008 06 15, 19:57)
supainiojot dabar mane dėl to pirčių lako. Visada kitus naudojau, ir va pirmą kartą nupirkau Celco Sauna laką, būtent - laką, apie jokią plėvelę ten nerašoma g.gif kito lako šiuo metu neturiu, ir planavau vien tik šiuo keliais sluoksniais stalviršį dengt, ale dabar susibalamutinau galima negalima doh.gif

As kalbu apie tikurilos SUPI ten ne lakas
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 21:08)
Miargos, atvarykit , kaip tik kepsnelius traškius valgom mmmmmmmmm...... brangusis kepė smile.gif

O kepe krakmolo pliurzyteje?

P.S. Oi atsiprasome juk cia tema apie dekupaza o mes taisykles grieztas lauzom kalbam apie vistas lotuliukas.gif tuoj kals mums po bana forumo sarges uz sutersta GARBINGA IR GERBIAMA tema lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 15 birželio 2008 - 20:37
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 20:08)
*skystumo problemą sprendžiu paprastai: palieku atidarytą ir pamaišau kas pusę dienos, palik tiek laiko,kol sutirštės iki reikiamos konsistencijos.
Noriu paklausti, ar  tas lakas akrilinis ir ar tikrai negeltonina?

**Miargos, atvarykit , kaip tik kepsnelius traškius valgom mmmmmmmmm...... brangusis kepė smile.gif

*"pusiau matinis vandeninis medienos lakas, saugantis paviršių nuo dregmės ir karščio. Nulakuotas paviršius nepagelsta, atsparus plovimui ir ilgai trunkančiam iki +120 laipsnių karščiui <...> prieš lakuojant kitą sluoksnį paviršių rekomenduojama truputi pašlifuoti" skiedžiamas vandeniu, įrankiai plaunami vandeniu. Čia tai kas parašyta kitoj pusėj smile.gif
o dėl to palikimo, tai ir aš tai netyčia atradau, kai pamiršau uždaryt bonkę, bet ten buvo Johnstone lakas, kuris ir taip nėra labai skystas, o čia - grynas vanduo swoon.gif

**sakyk adresą cool.gif
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 15, 20:31)
As kalbu apie tikurilos SUPI ten ne lakas

dabar aišku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 15, 20:35)
P.S. Oi atsiprasome juk cia tema apie dekupaza o mes taisykles grieztas lauzom kalbam apie vistas  lotuliukas.gif tuoj kals mums po bana forumo sarges uz sutersta GARBINGA IR GERBIAMA tema  lotuliukas.gif

nenoriu įžeisti, bet man atrodo čia tik tau vienai kažkas kliudo šiame forume ax.gif buvo pykčių, bet viskas aprimo ir stojo į senas vėžes, o tu kaskart prisimeni ir kurstai ugnį mirksiukas.gif
Atsakyti
** prie kalvarijų turgaus, kvepės iš tolo, sekite tą kvapelį lako tongue.gif

* ačiū už ataskaitą dėl lako, aš tai labai ieškau nevandeninio negeltoninančio tepamo, nes tik puškiami kol kas akiratyje.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 21:43)
*  ačiū už ataskaitą dėl lako, aš tai labai ieškau nevandeninio negeltoninančio tepamo, nes tik puškiami kol kas akiratyje.

o mane labai domina blizgus purškiamas, kuris negeltonuoja...gal žinai tokį? Vieną nusipirkau Senukuose, vadinasi "Crafts spray", bet tikrai tikrai geltonuoja (užpurškiau ant baltos pakabos doh.gif , tai gavau netolygiai gelsvą doh.gif )
Atsakyti
Ingusia, blogus atsiliepimus apie mikaf degtukų istoriją turbūt kiekvieną prisimeni, o kiek buvo gerų net nepastebėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
o blyn, taigi mano padažinė tokiu puršta, tai man nė kiek nepageltonavo, gal tavo koks senas buvo g.gif neįsivaizduoju unsure.gif

o gal čia per laiką pageltonuoja ?????? mano padažinei dar tik kokia savaitė 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 15 birželio 2008 - 21:26
as savo pirma pakaba kai dariau irgi purskiau kaip justess22 tuo laku...tai pageltonavo...jauciu nuo atkaltos rankytes dar tai priklauso... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 22:25)
o blyn, taigi mano padažinė tokiu puršta, tai man nė kiek nepageltonavo, gal tavo koks senas buvo  g.gif  neįsivaizduoju  unsure.gif

o gal čia per laiką pageltonuoja ?????? mano padažinei dar tik kokia savaitė  2.gif

Na, gal čia esmė kame nors kitame... pakaba buvo dažyta baltu akrilu, tada lakuota 6 kartus akriliniu CELCO AQUA laku. Tada dar sendinta Antik dvikomponenčiu ir tada puršta tuo blizgiu laku... tai gal čia kažkurie komponentai sureagavo g.gif Bet labiau pagelto ten, kur lako truputį ant briaunų subėgo...tai kaip ir išvada, kad pats lakas gelsvas g.gif Niu, žodžiu, mistika kažkokia lotuliukas.gif Tai dabar aš ir bijau kur nors naudot tą blizgų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 06 15, 22:24)
Ingusia, blogus atsiliepimus apie mikaf degtukų istoriją turbūt kiekvieną prisimeni, o kiek buvo gerų net nepastebėjai  mirksiukas.gif

bet kad as tai tik gerus apie ta istorija atsimenu atsiliepimus g.gif taip fainiai ji ten isdescius buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 06 15, 22:24)
Ingusia, blogus atsiliepimus apie mikaf degtukų istoriją turbūt kiekvieną prisimeni, o kiek buvo gerų net nepastebėjai  mirksiukas.gif

O kam turi buti blogu ir kodel reikia pamirsti (as nesergu skleroze ir slapima laikau tikrai gerai lotuliukas.gif )? O veiksmas cia vyksta is tos istorijos tipo "prisikau i dusia o paskui paglosciau" ir viskas senose vagose lotuliukas.gif ?
Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2008 06 15, 22:36)
bet kad as tai tik gerus apie ta istorija atsimenu atsiliepimus g.gif taip fainiai ji ten isdescius buvo  wub.gif

Taip labai fainai iki tos vietos kai kazkam uzkliuvo

P.S. Ir isvis baigiam tas istorijas, kas prisikta to neistrinsi ir viskas toliau mirsta senose vagose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 15 birželio 2008 - 21:41
Na, va...sukėliau bangas dėl lako, ir man vistiek neaišku.
Kaip supratau, SADOLIN pirčių lakas yra lakas ir su juo viskas, išskyrus skystą konsistenciją, OK.
Klausimas Gabii_. Kai kalbi apie daugiasluoksnį lakavimą ir sėkmingą šveitimą, turi galvoje Tikkurilos SUPI?
Išties, kaip sakė Ingusia31, ši priemonė instrukcijoje nėra įvardijama kaip lakas. Cituoju: "Apsauginė priemonė drėgnų patalpų paviršiams. Sudaro vandenį ir nešvarumus atstumiančią plėvelę. ...Tepkite medienos pluošto kryptimi 2 sluoksniais..."
Ech, gal, sakau, verta įsteigti kokį prizą tai, kuri atras universalų laką, universalų kraklių ir visa kita...Žinau, kad įsisvajojau, tačiau jaučiate, kad Senukams, kokie jie grandioziniai bebūtų, nuostolio nedarome? lotuliukas.gif
Beje, ten pat ieškojau beico medžiui ir turima spalvinė gama visai netenkino...žodis po žodžio vienas visai kompetentingas konsultantas pasiūlė pirtims skirtą bespalvį beicą, kuris naudojamas kaip pagrindas, ruošiant spalvą...su elementariais pigmentais. Šiuo radiniu teoriškai apsidžiaugiau, matysiu, kaip jis elgsis praktikoj...Tik viena aišku, kad ingredientų kinietiškai traškiai mėsytei nebus...Na, nebent cituotas Tikkurilos SUPI, kuris man lako vaidmeny taip pat neypač, o jei cituoju, vadinas, turiu nuo ko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 15 birželio 2008 - 21:45
Pasikartosiu po 5 sluoksniu tikurilos supi lako-pleveles (pries tai uzpurskus sutvirtinimui buvau purskiamo senuku lako) pabandziu su svitriniu pereti pavirsiu ten kur buvo dazu nedideli gumuliukai- taskiukai atsirado plysimai pleveles kurie igave krastelius sekmingaim man bandant paslifuot kad krasteliai nesiluptu vis didejo kol galiausiai su pirstais paemiau uz to krastelio ir ta plevele sekmingai nulupau be jokio vargo (aisku susiparinus) ir tada bandziau issaugot bent viena dezutes sienele nuo perlakavimo labai atsargiai kantelius ir krastelius apeit ir vel pirmas pajudinimas ir plevele atsiraitojo ir visa ramiai nusilupo
Atsakyti