Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(mijaka @ 2008 06 15, 20:05)
Lachese, tu čia kam ax.gif ką lygint mastau.gif

palyginti, koki naudoja merginos, o koki tu nusipirkai 4u.gif
Atsakyti
aha, būten tą ir turėjau omenyje, gal tavasis kažkuo tai skiriasi , kokiu vienu žodžiu tarkime , o dizainas etiketės identiškas.
Atsakyti
del pirciu lako...tai jo galima det kiek tik nori...o uzdejus 3 sluoksnius ir su svitriniu praeiti...pati dariau veidrodzio rema...labai gerai gavosi,puikiai laiko...stovi galima sakyti dregnesnei patalpoj...lakuota 5 kartus... 4u.gif
Atsakyti
Viskas tvarkoj su tavo (sadolino smile.gif )laku mijaka - jis yra lakas mirksiukas.gif Jį galima švitrinti, dengti keliais sluoksniais. Dariau su juo vonios suoliuką ir gyvatukus viskas puikiai laiko. Beto suoliuką lakuodama tą laką tonavau su auksiniais akriliniais dažais viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 15 birželio 2008 - 19:27
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 19:21)
aha, būten tą ir turėjau omenyje, gal tavasis  kažkuo tai skiriasi , kokiu vienu žodžiu tarkime , o dizainas etiketės identiškas.

na va toks mano lakas. Dar net neatidariau, ir dabar bijau biggrin.gif kitos pusės nesigauna nufotkint, kad įskaityt galima būtų.
user posted image

QUOTE(IF... @ 2008 06 15, 19:25)
Viskas tvarkoj su tavo (sadolino smile.gif )laku mijaka - jis yra lakas  mirksiukas.gif  Jį galima švitrinti, dengti keliais sluoksniais. Dariau su juo vonios suoliuką ir gyvatukus viskas puikiai laiko. Beto suoliuką lakuodama tą laką tonavau su auksiniais akriliniais dažais viskas ok  4u.gif

karsta.gif ačiū, o tai susibalamutinau visai, taip ilgai rinkausi šitą laką, o čia bac ir ne lakas, o plevelė biggrin.gif
Atsakyti
nu va...o mano kitoks...plevele...negeltonuoja jis??? g.gif
Atsakyti
Tik atidarius neišsigąsk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 15, 19:35)
nu va...o mano kitoks...plevele...negeltonuoja jis??? g.gif

parašyta, kad negeltonuoja, bet taip turbūt ant visų rašoma biggrin.gif
QUOTE(IF... @ 2008 06 15, 19:36)
Tik atidarius neišsigąsk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sprogs hihihi.gif jaučiu kad skystas labai, toks jausmas, kad vanduo viduj...
aj, šneku šneku, o ne kad atidaryt ir pabandyt jau laugh.gif
Papildyta:
atidarinėjau drebančiom rankom ir širdim lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu ir kaip vaizdas? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 17:38)
kepu vištieną kinietiškai su juo, tokia traški būna.

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 15, 19:31)
Gal lauki sveciu is Kauno? Atvaziuociau ivertinti pamoku isisavinimo skirtingai nuo taves  as per kompa negaleciau vertinti mokiniu  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir aš noriuuu! Man ne taip ir toli.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 06 15, 19:50)
Niu ir kaip vaizdas?  tongue.gif

labas skystas g.gif
pabandymui porą baigtų pakabų nulakavau...tai vajei, jei taip reiktų kelis sluoksnius dėt doh.gif eisiu kitą pirkt dar hihihi.gif va taip ir būna paskui dešimt lako bonkučių įvairių firmų ir konsistencijų doh.gif kaip rast vieną, kad viskam tiktų g.gif
Atsakyti
skystumo problemą sprendžiu paprastai: palieku atidarytą ir pamaišau kas pusę dienos, palik tiek laiko,kol sutirštės iki reikiamos konsistencijos.
Noriu paklausti, ar tas lakas akrilinis ir ar tikrai negeltonina?

Miargos, atvarykit , kaip tik kepsnelius traškius valgom mmmmmmmmm...... brangusis kepė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 15 birželio 2008 - 20:09