Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 17:09)
tokia prasmė,kad sunaudotum tą,kurio prisipirkai ir nėra kur dėti smile.gif iesa, šitą laką aš naudoju kitam reikalui ir jis man dirba iš peties smile.gif

Laukiam tesinio... kokiam reikalui???

as irgi turiu klausima g.gif antikos 2 sluoksnis isdziuves sucukrejo vietomis doh.gif gal zinot kame reikalas? pirma karta man taip, o nieko nekeiciau isskyrus, kad pirma sluoksni storiau tepiau, nes dukrele "padejo"...
Atsakyti
kepu vištieną kinietiškai su juo, tokia traški būna.
Papildyta:

GAl kartais gavo vandens kokiu stebuklingu būdu, man niekada taip nebuvo, tai net nežinau kurion pusėn galvoti.
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 06 15, 17:22)
as irgi turiu klausima  g.gif antikos 2 sluoksnis isdziuves sucukrejo vietomis  doh.gif  gal zinot kame reikalas? pirma karta man taip, o nieko nekeiciau isskyrus, kad pirma sluoksni storiau tepiau, nes dukrele "padejo"...

kartais atsitinka, kai jau uztepi antra sluoksni ir kai kur "pataisai" arba užtepi ten, kur nebuvo pirmo.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 17:38)

blink.gif nesupratau blink.gif
Papasakok placiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 15 birželio 2008 - 16:53
juokauju, kas bendrauja kitoje temoje , suoprato ,ką turėjau omenyje.

Tiesiog maišau pigmentus į jį ir gaunu spalvas smile.gif
Atsakyti
Aisku biggrin.gif Cia kaip tas balandzio pirmosios pokstas apie sendinima biggrin.gif
Atsakyti
tai vat, kad niekur netaisiau ir taip kruopsciai pirmas uzteptas... kazkokia mistika g.gif nu bet nieko, pasveisiu ir is naujo bandysiu smile.gif

Lahcese, tikriausiai neblogas patiekalas turetu buti, o jei dar ir su pigmentu pamaisai, tai is viso thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 06 15, 17:07)
Tuomet kyla klausimas - kokia prasmė apskritai pirma vienu lakuot, paskui - pirčių, kodėl ne visus sluoksnius pirčių?

Todel kad pirciu yra ne lakas o apsaugine plevele tokia ir jei reikia daikta paslifuoti TADA SAKES viskas nusilupa iskart ziauriai kaip kad nudegusio zmogaus oda ir tada vistiek turi varyt normaliu akriliniu laku kuris vistiek turi lipnuma ir tada uzbaigti purskiamu arba pirciu plevele vat tongue.gif Plius pirciu "lako" negalima daugiau nei dvieju sluoksniu tepti raso ant bankes ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 17:56)
Tiesiog maišau pigmentus į jį ir gaunu spalvas smile.gif

Sitas tai tinka dazams gauti su pigmentais o va pirciu doh.gif bandziau viskas nusilupo tik palietus svitriniu kantelius
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 15, 17:38)

Gal lauki sveciu is Kauno? Atvaziuociau ivertinti pamoku isisavinimo skirtingai nuo taves as per kompa negaleciau vertinti mokiniu biggrin.gif
Atsakyti
Labas, bite,
ar galima pamatyti pora dezeliu, kurias tavo mazozios mokinukes padare?
Atsakyti
supainiojot dabar mane dėl to pirčių lako. Visada kitus naudojau, ir va pirmą kartą nupirkau Celco Sauna laką, būtent - laką, apie jokią plėvelę ten nerašoma g.gif kito lako šiuo metu neturiu, ir planavau vien tik šiuo keliais sluoksniais stalviršį dengt, ale dabar susibalamutinau galima negalima doh.gif
Atsakyti
nal nufotografuok ir palyginsime,ar jei skiriasi smile.gif
Atsakyti
Lachese, tu čia kam ax.gif ką lygint mastau.gif
Atsakyti