Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(meiles-asarele @ 2008 06 14, 17:22)
hmm..galvoju savo stala daryti juoda,su orandziniais motyvais. Kazi, kaip su tuo sadolin anticque, gautisi skeldejimas, jei pirmas sluoksnis butu ryskiai orandzinis,o ant virsaus juodas? g.gif ar butinai apatinis turi but tamsesnis?;/

Pagal skonį ir sumanymą gali būti ir vienaip ir antraip...skirtumas tik tas, kad ant šviesaus viršutinio galima tiesiai klijuot ryžinį arba servetėlę, o kai tamsus, tuomet be išankstinio fono po motyvu paruošimo - tik nepermatomą motyvą...
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 06 14, 09:10)
As apie ta popieriu kur prie lentutes pridetas... pasendintas toks...

ten su akvarele taptuku pereita ant akvarelio popieriaus,tik akvarelinis popierius pats brangiausias. Tai kokybė labai skiriasi nuo paprasto. ir leijasi gražiau.

Juste, tas popierius toks plonas,sakyčiau vos storesnis už servetėlę kad nežinau,kur tu jį pakvietimams naudosi.Bet jeigu turi sumanymą smile.gif
kaina apie 5 lt vilniuje, tikrai nemažai yra, bet metrais nepasakysiu.pirkti meno mūzoje.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 14, 20:58)
Juste, tas popierius toks plonas,sakyčiau vos storesnis už servetėlę kad nežinau,kur tu jį pakvietimams naudosi.Bet jeigu turi sumanymą smile.gif
kaina apie 5 lt vilniuje, tikrai nemažai yra, bet metrais nepasakysiu.pirkti meno mūzoje.

Dėkui 4u.gif kai nusipirksiu, tai pažiūrėsiu, ar galima panaudoti taip, kaip suplanavus esu hihihi.gif Gal ir nieko nesigaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 14 birželio 2008 - 20:47
Del to popieriaus labai smagu tai kad jo buna labai daug graziu intensyviu spalvu (kaip matau nori naudot kazkam kitam), jis plonesnis uz sumustiniu bet labai patvarus, puikiai tinka dekupazui ir net permirkes klijais puikiai islaiko spalva ant tamsesnio pavirsiaus. Jis kaip dovanu popierius i rulona supakuotas 0,7m plocio ir virs 2m(speju) ilgis
Atsakyti
QUOTE(meiles-asarele @ 2008 06 14, 18:22)
hmm..galvoju savo stala daryti juoda,su orandziniais motyvais. Kazi, kaip su tuo sadolin anticque, gautisi skeldejimas, jei pirmas sluoksnis butu ryskiai orandzinis,o ant virsaus juodas? g.gif ar butinai apatinis turi but tamsesnis?;/

aš savo vazoną dariau su sadolin antique, išpradžių baltai poto raudonai dažiau smile.gif
Ir šitą butelį taip pat smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
kristi13 GROZIS wub.gif sirdis apsalo nuo ryto...
Atsakyti
sveikos darbstuoles, kadangi esu pradedancioji tai norejau pasitikslinti viena dalyka. Tikiuosi man padesite. Nusipirkau Sadolin Celco aqua 10 matini galutiniam darbeliu uzbaigimui. Ir tik namie pamaciau kad jis tonuojamas ir instrukcija raso kad ji reikia skiesti. Bet kiek skaiciau temose niekas neskiedzia nieko. Tai gal as netinkama nusipirkau laka? Ar kas naudojate toki laka? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 15, 00:48)
Del to popieriaus labai smagu tai kad jo buna labai daug graziu intensyviu spalvu (kaip matau nori naudot kazkam kitam), jis plonesnis uz sumustiniu bet labai patvarus, puikiai tinka dekupazui ir net permirkes klijais puikiai islaiko spalva ant tamsesnio pavirsiaus. Jis kaip dovanu popierius i rulona supakuotas 0,7m plocio ir virs 2m(speju) ilgis

ačiukas, eisiu ieškoti 4u.gif

QUOTE(solveigaz @ 2008 06 15, 10:25)
sveikos darbstuoles, kadangi esu pradedancioji tai norejau pasitikslinti viena dalyka. Tikiuosi man padesite. Nusipirkau Sadolin Celco aqua 10 matini galutiniam darbeliu uzbaigimui. Ir tik namie pamaciau kad jis tonuojamas ir instrukcija raso kad ji reikia skiesti. Bet kiek skaiciau temose niekas neskiedzia nieko. Tai gal as netinkama nusipirkau laka? Ar kas naudojate toki laka? mastau.gif

Taip, aš naudoju būtent tokį matinį laką - niekad neskiedžiau. Viskas su juo gerai. Tik turi truputį lipnumo ir nudžiūvęs, tai pačiam gale nupurškiu darbą aerozoliniu laku vieną kartą 4u.gif
Atsakyti
Gal kam pagalbvesiu
Nusipirkau laka, nebrangus. NELIMPA ir NEGELTONUOJA. dziusta gan greitai. thumbup.gif mirksiukas.gif

user posted image
senukai
Atsakyti
Deja po sito lako butinai reikia kitokio paskutinio sluoksnio nes sitas dar ilgai limpa smile.gif ir naudojam ji ne viena tik va pabaigai butinai reik kazko purskiamu galima arba pirties dar uzlakuot kad lipnumo nebutu
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 15, 15:59)
Deja po sito lako butinai reikia kitokio paskutinio sluoksnio nes sitas dar ilgai limpa smile.gif ir naudojam ji ne viena tik va pabaigai butinai reik kazko purskiamu galima arba pirties dar uzlakuot kad lipnumo nebutu

Tuomet kyla klausimas - kokia prasmė apskritai pirma vienu lakuot, paskui - pirčių, kodėl ne visus sluoksnius pirčių?
Atsakyti
tokia prasmė,kad sunaudotum tą,kurio prisipirkai ir nėra kur dėti smile.gif iesa, šitą laką aš naudoju kitam reikalui ir jis man dirba iš peties smile.gif
Atsakyti